Couple Goals': Travis Baker kører på fly for første gang i 13 år med Kourtney Kardashian

Couple Goals': Travis Baker kører på fly for første gang i 13 år med Kourtney Kardashian
Couple Goals': Travis Baker kører på fly for første gang i 13 år med Kourtney Kardashian
Anonim

Kendisparret Travis Barker og Kourtney Kardashian har endnu en gang bevist, at de er "parmål". Det prangende par fløj for nylig til Cabo for en afslappende ferie. Lyder almindeligt, ikke? Det viste sig, at dette var Barkers første flyvning, siden han var ombord under et tragisk flystyrt i 2008.

Flere forretninger rapporterede, at Barker gik om bord på et privatfly lørdag den 14. august for at flyve til Mexico med Kardashian og hendes familie. TMZ skriver, at de fløj fra Los Angeles til Cabo på Kylie Jenners private jet. Han blev fotograferet ombord på jetflyet i kakibukser og en hvid ærmeløs t-shirt, mens Kardashian iførte sig en stilfuld, helt sort påklædning.

Fans blev rørt over denne nyhed og tog hurtigt til sociale medier for at rose parret. Mange krediterede den 42-årige realitystjerne for at have hjulpet Barker med at overvinde sin frygt. En fan tweeted: "Kourtney hjalp Travis med at overvinde sin flyskræk. Han tog på sin første flyvning siden 2008 med Kourtney lige ved sin side. Det er så sødt, og jeg er glad på hans vegne. De er virkelig et dejligt par, og jeg håber de holder længe."

Another skrev: "Travis Barker havde ikke været på et fly siden hans fly styrtede ned i 2008 og var kun en af to overlevende. Han steg på et fly for første gang i dag, der fløj til Cabo med Kourtney.. hvis Jeg finder ikke sådan en kærlighed, jeg vil ikke have det hele."

"Kourtney og Travis har et absolut smukt forhold. Han steg på et fly for første gang siden 2008. Det er utroligt," udtrykte en tredje fan.

Tilbage i 2008 var Blink-182-trommeslageren i et dødbringende flystyrt, der dræbte hans sikkerhedsvagt og assistent, Charles "Che" Still og Chris Baker, samt de to piloter om bord. Mens Barkers jævnaldrende og samarbejdspartner, Adam "DJ AM" Goldstein, også overlevede styrtet, døde han af en overdosis året efter.

Barker åbnede op om sin frygt og t alte med Men's He alth om at ville flyve med et fly igen. I deres udgave fra maj 2021 udtrykte den 45-årige: "Der er en million ting, der kunne ske for mig. Jeg kunne dø af at køre på mit skateboard. Jeg kunne komme ud for en bilulykke. Jeg kunne blive skudt. Alt kunne ske. Jeg kunne få en hjerneaneurisme og dø. Så hvorfor skulle jeg stadig være bange for fly?"

Senere i artiklen blev han citeret for at sige: "Jeg vil tage valget om at prøve at overvinde det."

Barkers tilhængere var ekstatiske over at høre, at han har overvundet sin frygt og formået at flyve til Mexico. En flyvning, der varer cirka to en halv time, ifølge Google Flights.

Anbefalede: