Hvordan Kylie Minogue forhindrede Kylie Jenner i at varemærke dette navn

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kylie Minogue forhindrede Kylie Jenner i at varemærke dette navn
Hvordan Kylie Minogue forhindrede Kylie Jenner i at varemærke dette navn
Anonim

På trods af sit voksende makeupimperium blev Kylie Jenner lidt revet med, da hun indsendte en andragende om at varemærke navnet "Kylie", som hun havde planlagt at bruge til sin kosmetik- og tøjvirksomhed i 2014.

Det virkede som et smart træk fra et forretningsmæssigt synspunkt, men det så ud til, at realitystjernen tot alt havde set bort fra det faktum, at en anden kvinde ved navn Kylie allerede havde brugt navnet til at sælge sin egen kosmetikserie - og det ville være ingen ringere end Kylie Minogue.

Sidstnævntes team tog straks sagen for retten og understregede, at Jenner ikke havde ret til at varemærke det navn, som deres klient havde brugt i mere end et årti til at sælge hendes udvalg af makeup og merchandise. Til sidst vandt Minogue, hvilket ikke er overraskende, da den australske stjerne har eksisteret siden 80'erne.

Under processen med hendes advokaters kommunikation med Jenners team for at droppe varemærkeansøgningen, gjorde Minogue det klart, at hun ikke ønskede noget drama mellem sig selv og tv-personligheden, men tingene endte med at tage en drejning til det værre da sangerindens juridiske team havde fremsat nogle kommentarer om Jenner, der helt ærligt kunne have startet en fejde mellem de to celebs.

Hvad skete der mellem Kylie Minogue og Kylie Jenner?

Da Jenner lancerede Kylie Cosmetics i 2014, ønskede hun oprindeligt at mærke det som "Kylie", hvilket ville have været et smart branding-træk, men så snart hendes andragende blev indgivet for at varemærke navnet, blev Minogues team involveret og sætte forebyggelse på plads.

Grunden til, at "Body"-hitmageren var imod, at Jenner brugte navnet "Kylie" til hendes makeup-mærke, var, at Minogue allerede havde flere kosmetiske linjer ud med nøjagtig samme navn, hvilket ville have været en interessekonflikt for begge parter.

Mens deres makeup-sortiment var ret anderledes, kunne det faktum, at de brugte det samme navn, let have forvirret forbrugerne til at tro, at de købte produkter fra den forkerte person - hele sagen faldt bare ikke i god jord hos Minogue, så hun fik sine advokater involveret.

De argumenterede for, at selv da Jenner havde indgivet sit varemærke, solgte Minogue snesevis af makeupprodukter, herunder lipgloss, læbeolie, kindglitter og øjenskygge med navnet "Kylie" på æsken, hvilket fans kunne at købe fra hendes Step Back in Time tour-websted på det tidspunkt.

Det blev også nævnt, at Minogue ofte opkaldte hendes produkter efter nogle af hendes hitsange, herunder Wow, Raining Glitter, Golden, for at nævne nogle få. Med andre ord havde hun fuldt ud brandet og markedsført sin makeup-linje, så det at have Jenners forsøg på at tage "Kylie"-navnet var helt ude af linjen, men så igen, hun var måske ikke klar over, at "Kylie" allerede blev brugt til en anden kosmetiklinje.

Begge kendisser solgte kosmetik, men deres produkter var slående forskellige. Alligevel tøvede Minogues advokater og repræsentanter ikke med at sende den amerikanske patent- og varemærkemyndighed en liste over grunde til, hvorfor Jenner ikke skulle få varemærket - begyndende med den åbenlyse grund, at navnet "Kylie" allerede var blevet brugt til Minogues linje af produkter lige fra kosmetik til merchandise og møbler i årevis.

Her er det, der blev rodet: En repræsentant for Minogue kaldte Jenner for en "sekundær reality-tv-personlighed", som den australske sangerinde ikke var klar over, før hun hørte om det i pressen. Hun kunne ikke lide, at hendes team havde taget en knap så pæn tilgang til at få US Patent and Trademark Office til at se, at Jenner ikke skulle modtage varemærket.

“Jeg blev så ked af det, da jeg hørte det. Jeg sagde, 'Hvem sagde hvad?', sagde Minogue under et interview i 2019 på australske The Project. "Det, jeg hørte tilbage, var: 'Det er advokatens tale'."

Intervieweren, Lisa Wilkinson, tilføjede: "Australien var oprigtigt forarget, da vi hørte, at hun forsøgte at eje navnet Kylie over hele verden - så hvis vi var forargede, spekulerer jeg på, hvordan du havde det?"

Minogue svarede ved at sige: "Jeg tænkte bare, 'Åh, her går vi, det her er en ærgrelse' - jeg ville ikke have, at der skulle være nogen problemer med det, så alt blev taget hånd om … meget pænt, må jeg sige."

Til sidst blev Jenner afvist varemærket for navnet "Kylie" for sin virksomhed, hvilket nok ikke engang er en stor sag for hende længere, nu hvor hun allerede har forvandlet virksomheden til en milliard-dollar-husstand navn.

Jenner ser ud til at være tilfreds med at holde sig fast som Kylie Cosmetics, efter at have forgrenet sig og lanceret Kylie Skin, hvor Kylie Baby er den næste virksomhed, hun planlægger at lancere senere på året, som vil være centreret omkring produkter og tøj til babyer, inspireret af hendes datter Stormi Webster.

I sidste ende er det rimeligt at sige, at alle vandt i denne situation. Minogue fik beholde sit navn for sin virksomhed, mens Jenner har blomstret lige så godt uden at bruge "Kylie"-navnet til sit brand.

Anbefalede: