Twitter kræver, at Dylan O'Brien starter en TikTok-konto, efter han har danset til Doja Cat

Indholdsfortegnelse:

Twitter kræver, at Dylan O'Brien starter en TikTok-konto, efter han har danset til Doja Cat
Twitter kræver, at Dylan O'Brien starter en TikTok-konto, efter han har danset til Doja Cat
Anonim

Dylan O'Brien ser ud til at have brudt internettet igen i en nylig TikTok-video.

Efter at have poseret sammen med skuespillerbesten Logan Lerman i juni sidste år, dukkede Teen Wolf-stjernen op i en TikTok-video, som en koreograf-ven havde lagt ud.

I det korte klip, der nu er blevet vir alt, danser O'Brien - senest set i Netflix' apokalyptiske monsterkomedie Love and Monsters - til Doja Cat, og fans kunne ikke klare det.

Dylan O'Brien viser sine træk til Doja Cat

O'Brien, som ikke ser ud til at have en officiel TikTok-konto ved sit navn, er ikke ny inden for dansevideoernes verden.

Den tidligere YouTuber, der blev skuespiller, optrådte i en anden TikTok i juli sammen med The Handmaid's Tale-skuespilleren Max Minghella samt Olivia Sui, Sam Lerner, Sheela Awe og Lily Rosenthal.

I de nye klip danser O'Brien med den samme gruppe af kendte venner, inklusive danseren og koreografen Awe, som lagde videoerne op på sin TikTok-konto. I en af videoerne danser banden til Doja Cats lune bop Get Into It (Yuh).

O'Brien ser ud til at have det sjovt og er iført et fremragende outfit: en lilla, tie-dye Mickey Mouse-t-shirt, som fans ikke undlod at bemærke.

Fans vil have O'Brien til at få sin egen TikTok-konto

I betragtning af hans fortid som YouTuber, kræver O'Brien-fans nu, at han får sin egen TikTok-konto. Skuespilleren startede sin YouTube-kanal, da han var 14 og blev senere kontaktet for at arbejde for en webserie.

“Dylan o'brien har brug for en offentlig tiktok-konto med bevægelser som disse,” skrev en fan på Twitter.

“Denne bruger vil have Dylan O'Brien til at oprette en tiktok-konto,” lød et sekund.

“mere indhold af dylan o'brien, der danser på tiktok >> alt andet,” var en anden kommentar.

"JEG KAN IKKE STOPPE MED AT SE DYLAN O'BRIEN DANSE PÅ TIK TOK!" sagde en fan.

"det hold, som dylan o'brien har på mig, er farligt," skrev en O'Brien-elsker.

"DONT TALK TO MIG, IM SE DYLAN O'BRIEN DANSKE TIKTOKS," tweetede en anden.

Mens de fleste fans synes at være enige om at ønske, at O'Brien skal øge sin tilstedeværelse på sociale medier, er man ikke for solgt på skuespillergæsten, der optræder på TikTok.

"hvorfor fik de Dylan O'Brien på tik tok," skrev de og tilføjede en grædende ansigt-emoji.

"dylan o'brien er virkelig arbejdsløshedens ansigt," kommenterede en Twitter-bruger og postede et af O'Briens seneste dansende TikTok-klip.

På trods af at han har lidt fritid til at investere i TikTok-danse, har skuespilleren to kommende film på vej. Han medvirkede i krimidramaet The Outfit, der for tiden er i postproduktion, og er i øjeblikket ved at filmatisere en satirekomedie à la Ingrid Goes West kaldet Not Okay, også med Zoey Deutch i hovedrollen.

Anbefalede: