Hvor er 'Little Rascals'-skuespillerinden, Brittany Ashton Holmes i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er 'Little Rascals'-skuespillerinden, Brittany Ashton Holmes i dag?
Hvor er 'Little Rascals'-skuespillerinden, Brittany Ashton Holmes i dag?
Anonim

Når det kommer til klassiske 90'er-film, kommer The Little Rascals helt sikkert til at tænke på! Hitfilmen udkom første gang i 1994, og gav anledning til navne som Bug Hall, Blake Ewing og selvfølgelig Brittany Ashton Holmes, der spillede den elskede rolle som Darla.

Filmen vendte tilbage i en anden omgang tilbage i 2014, men Bug Hall var et af de eneste originale rollebesætningsmedlemmer, der dukkede op. På trods af at filmen er en favorit blandt fans, så den ikke ud til at gøre meget for Holmes' karriere, i betragtning af at hun trådte ud af rampelyset.

Uden tilstedeværelse på sociale medier, og kun få udvalgte roller bagefter, har fans altid undret sig over, hvad Brittany Ashton Holmes har lavet siden filmen. Så hvad laver den tidligere skuespillerinde i dag? Lad os finde ud af det!

Hvor er Brittany Holmes i dag?

Hvis du voksede op i 80'erne eller 90'erne, så er chancerne for, at du har gjort det siden The Little Rascals, og hvis du ikke har gjort det, hvad venter du på?

Filmen fra 1994 blev en fanfavorit og lancerede karrierer for utallige barnestjerner på det tidspunkt, men Brittany Ashton Holmes var ikke en af dem! Skuespillerinden portrætterede rollen som Darla på det tidspunkt, da hun kun var 5 år gammel.

Året efter hendes tid på The Little Rascals, landede Holmes et afsnit af Ellen, alt imens hun scorede rollen som Dana i tv-serien, Red Shoe Diaries. Brittany fik yderligere tre roller i 1996, med hendes sidste optræden på skærmen i Humanoids From The Deep.

Siden da er Bretagne praktisk t alt faldet fra jordens overflade; Uden tilstedeværelse på sociale medier har fans ikke været i stand til at følge med hende. Nå, i 2014 gjorde Brittany Ashton Holmes et overraskende comeback i tv-filmen We Hate Paul Revere. Selvom fans var glade for at se hende tilbage på deres skærme, men i en mindre rolle, er der intet, der slår hendes tid i The Little Rascals.

Selv om filmen er blevet til kritik på grund af Donald Trumps optræden, ser mange fans forbi den i betragtning af tidslinjen. Mens Bug Hall, Blake Ewing og de resterende medvirkende fortsatte med at optræde i utallige projekter som børn, for blot at løbe ud, altså indtil 20-årsdagen!

'Little Rascals' Reunion

Mens stjernen fortsatte med at leve et norm alt liv uden for rampelyset, vendte Brittany Holmes tilbage lige i tide til seriens 20-års jubilæum, hvilket netop tilfældigvis også markerede hendes tilbagevenden på skærmen!

Selv om fans ikke kunne tro, at det originale cast ville komme sammen igen, ser det ud til, at det ikke var let at få Brittany med om bord. Da hun praktisk t alt var gået fra nettet, var det den sværeste del at kontakte hende!

For nylig kom Brittany op under et opslag på Britney Spears' Instagram, hvor popprinsessen sammenlignede sig selv med Holmes. Britney sagde, at hun også ville se direkte ind i kameraet, når hun filmede Mickey Mouse Club, og hvordan de to har det til fælles. Tal om en Britney til Brittany shoutout!

Anbefalede: