Donald Trump slæbte online over bizar ran om Lebron James

Donald Trump slæbte online over bizar ran om Lebron James
Donald Trump slæbte online over bizar ran om Lebron James
Anonim

Donald Trump er blevet stærkt kritiseret efter sit seneste politiske møde.

Den 45. præsident for De Forenede Stater fremsatte en bizar hypotese om kvinders basketball, mens han undervejs foretog en grav i NBA-stjernen LeBron James.

“Hvis jeg var træner, vil jeg sige dig, jeg ville ikke tale med for mange kvinder, som vi kender kvinder. Jeg ville få nogle af disse mennesker, at "de er kvinder," sagde den tidligere realityvært til et fnisende publikum lørdag i Phoenix, Arizona.

Så trak han hr. James ind i fantasien.

"Nogen sagde, at hvis LeBron James nogensinde besluttede at få operationen, hvordan ville han så være på banen?"

Det skal bemærkes, at den firedobbelte NBA-mester identificerer sig som en mand. Han har aldrig offentligt udtrykt nogen hensigt om at gå over til et andet køn.

På dette tidspunkt begyndte tilskuerne at bube, sandsynligvis på grund af Trumps lange offentlige fejde med basketballspilleren. Tidligere har James kaldt republikaneren for en "bums", mens Trump har kaldt atleten "grim" og en "hader".

"Og forresten, LeBron James - du kan få ham," sagde Trump til publikum, som begyndte at juble.

På Twitter blev Trumps såkaldte humor mødt med vantro og vrede.

"Donald Trump brugte en del af sin tale i aften på at tale om, at LeBron James skulle blive en transkønnet kvinde. Det er tydeligt, hvorfor Trumps handlere sjældent lukkede ham ud offentligt længere. Det, der var tilbage af hans sind, er væk," lød et tweet..

"Donald Trump er gået helt g alt, da han er nødt til at ty til at komme med kommentarer om, at LeBron James skal have en kønsskifteoperation, så han kan spille basketball med en kvinde bare for at få opmærksomhed. Vær venlig at nogen smide en lige jakke på ham og lægge ham i den polstrede celle, han hører hjemme i," tilføjede en anden.

"Forestil dig at være stolt over, at du stemte på denne fyr. To gange," lød en tredje.

Donald Trump
Donald Trump

Trump kæmpede gentagne gange med det transkønnede samfund, mens han var på embedet. Den tidligere lærlingevært introducerede en kontroversiel regel, der tillod hjemløse krisecentre at afvise transkønnede på grund af deres fysiske udseende.

I 2019 forbød han transkønnede at tjene i den amerikanske hær - på trods af tal, der afslører, at næsten 9.000 transkønnede i øjeblikket tjener.

Donald Trump viftede med hænderne i et møde
Donald Trump viftede med hænderne i et møde

Trump hævdede, at forbuddet var baseret på økonomiske årsager og ikke fordomme mod personer, der er transkønnede.

Men Katelyn Burns, den første åbenlyst transkønnede Capitol Hill-reporter i USA, sagde, at reglen var "et af de mest stødende anti-trans-forslag."

Anbefalede: