Peek Inside The 'Royal Ball' Cardi B kastede til Kultures fødselsdag

Indholdsfortegnelse:

Peek Inside The 'Royal Ball' Cardi B kastede til Kultures fødselsdag
Peek Inside The 'Royal Ball' Cardi B kastede til Kultures fødselsdag
Anonim

"Der var engang, i et rige langt væk, var der en prinsesse ved navn Kulture og ventede på at fejre sin tredje fødselsdag med sine kongelige gæster. Når klokken slår fire begynder det kongelige bal."

Sådan blev gæster fra Cardi Bs gæster mødt ved hendes datters tredje fødselsdagsfest i weekenden. Det var heller ikke nogen regulær smaskig fest – Kultures fødselsdag var Kardashian børneniveau over toppen. Det matchede endda temaet for den fest Kylie Jenner for nylig holdt for Stormi: prinsesse, skat!

A Royal Arrival

Kulture
Kulture

Var nogen i tvivl om, at Cardi og Kulture ville skrue op for dryppen? Til denne ekstra specielle begivenhed bar begge et lyserødt designerlook og diamantdiadem. Åh!

Prinsesse Kulture, mor Cardi og den stolte far Offset ankom alle i en pyntet hestevogn. Den passede til Askepot, med blomster, hvide heste og masser af plads til Kultures lyserøde tyl-ballkjole.

Cardi delte alle disse optagelser på sine egne IG-historier med lyd af sig selv og Offset, der ønskede Kulture et "Happy Birthday NaNa!"

Dyr over alt

Cardi B IG-historier
Cardi B IG-historier

Kulture er allerede en dyreelsker, og Cardi forærede hende en hvalp ved navn 'Fluffy' for blot et par uger siden. Fluffy deltog i Kultures store dag i en matchende pink tutu. Der var også ponyer (nogle med enhjørningshorn!), geder, får, mindst én alpaka og en babyko.

Dyrene blev indrettet som en kæledyrszoo på gåturen ind til et slot, Cardi arrangerede til festen, og Kulture smilede, da hun passerede dem. I et klassisk forældretræk dækker Cardis negl også linsen i nogle af hendes billeder. LOL.

Disney Princesses (…In Boxes?)

Cardi B IG-historier
Cardi B IG-historier

Den første egentlige prinsesse-artist Kulture stødte på var prinsesse Tiana fra 'The Princess and The Frog.' Derefter ledte Tiana familien gennem en tunnel af lyserøde balloner mod et festlokale, hvor Belle, Askepot og Tornerose alle dansede bag glas for Kulture og hendes gæster.

I Cardis IG Stories (som dybest set var som en lang b-dag vlog), taler hun til sidst om, at processionen gennem slottet bevæger sig for hurtigt.

"Vent vent vent, giv mig et øjeblik!" råber hun, mens hun forsøger at indhente Kulture. "Vent vent, det er også min fødselsdag!"

Kage på dansegulvet

Cardi B Instagram-historier
Cardi B Instagram-historier

Ved slutningen af festen optrådte de voksne som ægte voksne med noget klub-niveau, ifølge Cardi's IG Stories.

De skar Kultures imponerende kage i syv lag, puttede hende i en kuglegrav med prinsesse-tema og gik derefter i gang med at aflive bevægelser, der ville se rigtigt ud i 'Hustlers'. Det er heller ikke første gang, Kultures far faldt ned…

Anbefalede: