Hvorfor 'RHOBH'-stjernen Kathy Hilton aldrig vil være husmor på fuld tid

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor 'RHOBH'-stjernen Kathy Hilton aldrig vil være husmor på fuld tid
Hvorfor 'RHOBH'-stjernen Kathy Hilton aldrig vil være husmor på fuld tid
Anonim

Kathy Hilton er kendt for mange ting! Fra sit langvarige ægteskab med Hilton & Hyland-grundlæggeren, Richard Hilton og hele vejen til at være Paris Hiltons mor, har Kathy altid haft hænderne fulde.

Nå, denne gang har stjernen at gøre med et helt nyt publikum, castet fra Real Housewives Of Beverly Hills! Mens Bravo-fans gik ud fra, at Kyle Richards ikke ville vil have Kathy med, ser det ud til, at Kyle var lige så begejstret for, at Hilton skulle deltage i serien.

Selv om fans har været helt vilde med Kathy, kom stjernen til sæson 11 på deltid. I betragtning af at seerne ikke kan få nok, håber de, at Kathy Hilton vender tilbage på fuld tid næste sæson, men fans bør ikke holde vejret.

Vil Kathy Hilton slutte sig til 'RHOBH' på fuld tid?

Bravo afslørede, at Kathy Hilton officielt ville slutte sig til rollebesætningen i Real Housewives Of Beverly Hills sammen med nybegynderen, Crystal Kung Minkoff.

Kathy, der tidligere har optrådt i serien, slutter sig til søsteren Kyle Richards, som har været en del af serien siden dens start for 11 sæsoner siden.

Når Hilton begiver sig ind i reality-tv-verdenen, gør hun det kun på deltid. Kathy Hilton blev bragt til RHOBH som en "ven-af", mens Crystal kom til som fuldtidshusmor.

Seerne er kun 5 afsnit inde i den nyeste sæson, men de kunne ikke være mere begejstrede for Kathys optrædener. Stjernen har taget Bravo-fans med storm med sine kortfattede forklaringer, sjove, men forvirrende anekdoter og komiske uheld som f.eks. at sætte øredråber i øjnene og tro, de var øjendråber!

I betragtning af at seerne ikke kan få nok af Kathy Hilton, spekulerer mange på, om hun vil vende tilbage næste sæson på fuld tid. Tja, på trods af at hun er blevet begunstiget denne sæson, virker det som om Kathy ikke er med på den idé.

Under et interview tidligere på måneden afslørede Kathy, om hun nogensinde vil have en diamant som fuldtidsmedlem. Stjernen var hurtig til at sige, at hun aldrig ville ønske at være på fuld tid!

"Jeg vil aldrig holde en diamant, som jeg kan fortælle dig," afslørede Kathy til Entertainment Tonight. “Jeg har en masse på min tallerken lige nu og arbejder på nogle interessante, spændende ting. Jeg ville ikke have tid."

Kathy Hilton har altid været kendt for at være en ganske forretningskvinde, så det er forståeligt, at hun ikke ville være i stand til at forpligte sig til en fast rolle i showet.

Selv om hun har sine forbehold, når det kommer til at være mere for kameraet, gjorde Kathy det klart, at hun stadig har sit livs tid!

"Jeg føler, at jeg er medlem af en meget speciel gruppe af dynamiske kvinder - som har deres drama - og jeg elsker at være midt i det," sagde hun.

Mens hun har sin yngre søster, Kyle Richards, der for hende, tager Kathy Hilton også langt tilbage med et par af konerne, inklusive Lisa Rinna, Crystal Minkoff og Garcelle Beauvais, som Kathy er gået ud med en få gange før du deltager i showet.

Som sæsonen skrider frem, er det klart, at fans stadig vil få mange flere Kathy Hilton-øjeblikke!

Anbefalede: