Fans er chokeret over disse "Bling Empire"-hemmeligheder bag kulisserne

Indholdsfortegnelse:

Fans er chokeret over disse "Bling Empire"-hemmeligheder bag kulisserne
Fans er chokeret over disse "Bling Empire"-hemmeligheder bag kulisserne
Anonim

Der er så meget at elske ved reality-programmerne på Netflix, og Bling Empire har bestemt været en fantastisk tilføjelse. Bling Empire er et ægte og autentisk show, og fans vil gerne lære mere om Anna Shay og Christine Chius forhold.

Som ofte er tilfældet, takket være redigering, er der meget at vide om reality-serien, der ikke blev vist i den første sæson med 8 afsnit. Lad os tage et kig på nogle fascinerende hemmeligheder bag kulisserne om Bling Empire.

Kevin And Kim

Christine Chiu kunne have medvirket i Real Housewives, og selvom det ville have været fantastisk at se hende slutte sig til RHOBH, tror fans af Bling Empire bestemt, at showet ikke ville være det samme uden hende.

Det er sjovt at høre mere om, hvordan det var at filme Bling Empire, og der er nogle saftige oplysninger derude om Kevin Kreider og Kelly Mi Li.

Kevin t alte om at have "en gnist" med Kim i sæson 1-finalen. Ifølge BuzzFeed t alte Kevin om dette i et interview med Entertainment Weekly, og han sagde, at han begyndte at tænke romantisk på hende til festen i den episode.

Kevin forklarede: "Jeg så en blid side der, som jeg aldrig har set før. Og vi t alte meget bagefter som,"Var det rigtigt? Var det ikke?" Jeg ved det ikke." Kevin sagde, at da han spurgte, om han foretog et skridt, ville hun have sagt ja, svarede hun: "Måske." Han sagde, "så det var ikke særlig lovende. Men ja, vi t alte om det. Det er mærkeligt."

Bling Empire blev fornyet for en anden sæson i marts 2021 ifølge Good Housekeeping, så måske vil fans se mere kemi mellem de to stjerner.

I et interview med H k.asiatatler.com sagde Kane Lim, at rollebesætningen filmede en masse scener, når de var ude at shoppe, og de endte ikke med at komme med i showet.

En fantastisk scene, som fans ville have elsket at se? Anna og Kane gik på indkøb, og hun så en diamant, der kostede 10 millioner dollars. Selvom nogle scener selvfølgelig skal klippes, ville det have været sjovt at se.

Kane delte også i det samme interview med Anna var venner med Jeff Jenkins, en executive producer på Bling Empire, og at hun investerer penge i film. Han sagde om Anna: "Hun var faktisk overrasket over, at hun overhovedet var med i showet til sidst."

Annas historie

Anna Shay blev interviewet af Entertainment Weekly, og artiklen nævnte en episode, hvor Anna holdt en fest, og Christine fik besked på at dukke op på et tidspunkt, der var senere, end da alle andre oprindeligt ankom. Anna sagde, at hun ikke var sikker på, hvordan det skete, men måske var det, fordi hun altid er forsinket.

Anna sagde: "Så om noget, så var det beregnet til mig. Helt ærligt! Jeg ved ikke, hvordan hun fik det forkerte tidspunkt. Jeg sendte ikke invitationerne, så jeg ved det ikke." Det er interessant at høre om, da det var et virkelig saftigt og dramatisk øjeblik i programmet, som folk stadig taler om, og det er sjovt at høre, hvordan det var bag kulisserne.

Anna t alte også om Christine, og da hun blev spurgt, om måden, som deres forhold blev vist på tv var virkelighedstro, sagde hun: "Det tror jeg ikke."

Da hun blev spurgt, om de kom tættere på, sagde hun: "Det tror jeg ikke", men svarede meget høfligt. Hun fornærmede ikke Christine, hun sagde, "Jeg har intet imod Christine" og fortsatte: "Jeg kendte Christine for ni, ti år siden, mens jeg gik til Fashion Week. Jeg kendte en anden side af Christine dengang. Under showet, men hun ville skildre ting - jeg gik bare med, hvad hun end sagde. Jeg ville bare prøve at svare og få en vis mening om visse ting, der skete, men det er okay. I slutningen af dagen er alt i orden."

Da Oprah Daily blev spurgt om festen og hendes sene invitation, forklarede Christine sin side af historien: hun sagde: "Det sjove ved Anna er, at hun har meget tid på hende. Hun har tid. at finde på spil. Det giver hende glæde. Måske nogle gange på andres bekostning. Men hvis det giver hende et lille grin, er det okay. Jeg kan komme for sent. Jeg er en stor pige. Jeg har mange andre prioriteter i mit liv end at blive generet af en fest."

Det er sjovt at høre disse hemmeligheder bag kulisserne om sådan et fantastisk reality-show, og fans er ivrige efter at se, hvilken slags drama castet beskæftiger sig med i anden sæson af Bling Empire.

Anbefalede: