KUWTK Reunion': Fans bash Kylie Jenner for at give Jordyn Woods skylden i stedet for Tristan Thompson

Indholdsfortegnelse:

KUWTK Reunion': Fans bash Kylie Jenner for at give Jordyn Woods skylden i stedet for Tristan Thompson
KUWTK Reunion': Fans bash Kylie Jenner for at give Jordyn Woods skylden i stedet for Tristan Thompson
Anonim

KUWTK-genforeningen har gjort én ting meget klar: Kardashian-Jenner-klanen ved, hvordan man bærer nag. Khloé Kardashian og Kylie Jenner adresserede Jordyn Woods Tristan Thompson-snydskandalen, hvor Khloé bemærkede, at hun havde tilgivet sin søsters tidligere bedste ven for sine forseelser. Da det var Kylies tur til at tale, beskyldte skønhedsmogulen Woods for at have skuffet hendes familie og beskyldte hende for afslutningen på deres venskab.

Fans bash Kylie for hendes hykleri

På KUWTK-mødet med Andy Cohen som vært afslørede Khloé Kardashian, at hun havde tilgivet Jordyn.

"Jeg har ikke noget nag til Jordyn," sagde hun. "Jeg tror, folk laver fejl, folk lever, og de lærer, og jeg tilgiver begge parter. Hvordan kunne jeg tilgive Tristan og ikke Jordyn? Det lyder sindssygt efter min mening."

Khloé forklarede derefter, hvorfor hun havde været så tilgivende. "Jeg tilgiver Jordyn, ellers ville jeg være fange i mit liv."

Kylie beskrev sit venskab med Woods og sagde, at det blev ødelagt "overnight", efter Jordyn og Tristan blev set kysse til en fest i 2019.

"Da vi var venner, troede vi aldrig, at vi ikke ville være venner, det var en slags ting fra den ene dag til den anden. Når hun gjorde noget mod min familie, føltes det som om, hun gjorde noget ved mig."

Fans er rasende på Kylie for ikke at stå op for Jordyn og bebrejde hende i stedet for Tristan, Khloés partner.

"Jeg synes, det er ulækkert, hvordan kylie skyder så meget skyld på hende, da jordyn var fuld og udnyttet. tristan var stadig khloe utro efter denne situation. jordyn fik så meget had, mens kylies familie slog hende. problemet her er tristan. Jeg gider heller ikke skændes" skrev en fan.

"De lægger bogstaveligt t alt al skylden på jordyn… Som om tristan var uskyldig.." sagde en anden.

Andre brugere råbte Kylie for at gøre det samme for år siden, da hun "tog Tyga fra Blac Chyna". Tyga var forlovet med Blac Chyna og deler en søn med hende, og KUWTK-stjernen er berygtet årsagen til deres brud.

Senere foreslog Kim Kardashian, at Tristan ville være blevet tilgivet, uanset hvad han gjorde, fordi basketballspilleren "har en baby med Khloé".

Fans kan næsten ikke tro, at hykleriet i Kardashian-Jenner-familien stadig går stærkt!

Anbefalede: