Den sidste jul Jordyn Woods og Kylie Jenner havde som kærester

Den sidste jul Jordyn Woods og Kylie Jenner havde som kærester
Den sidste jul Jordyn Woods og Kylie Jenner havde som kærester
Anonim

Det hele var godt i julen 2018.

Kylie Jenner og Jordyn Woods var stadig bedste venner. Men lidt vidste de, det ville være deres sidste jul, de ville tilbringe sammen.

Jordyn deltog i den årlige Kardashian/Jenner-julefest. Modellen så fantastisk ud i en hvid kjole mod en falsk snebaggrund. Som det ses i et afsnit af Keeping Up With The Kardashians, ses Jordyn chatte med Kylie, mens hun holder sin baby, Stormi Webster.

I løbet af afsnittet ses Jordyn og Khloé Kardashian have det sjovt på dansegulvet. Et minut senere tuder de begge sammen med Khloés egen bedste veninde, Malika Haqq.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/BrzIT6bH1KS/?utm_source=ig_embed[/EMBED_INSTA]

Det er omkring to måneder, før Jordyn ville blive anklaget for at være sammen med Tristan Thompson, partneren og baby-far til Kylies storesøster, Khloé Kardashian.

Efter skandalen blev offentliggjort, brød Woods og Jenner, som engang boede sammen, alle bånd til hinanden.

Og selvfølgelig fulgte hinanden uden for sociale medier.

Men siden skandalen er Jordyn gået fra styrke til styrke.

Skønheden har sin egen tøjlinje kaldet Secndnture og har også lanceret et træningsmærke kaldet Frstplace. Det tilbyder fans forskellige træningsvejledninger samt udstyr, de kan købe, såsom modstandsbånd.

Woods fik også sin skuespildebut i sitcomen Grown-ish - spin-offen af ABC-showet Black-ish. I den spillede Jordyn en førsteårsstuderende på Hawkins Dorm ved navn Dee.

Men det var, da den 23-årige blev afsløret som den "forbløffede Kangaroo"-sanger på The Masked Singer, der fik fans begejstret.

I et interview med People Magazine bekræftede Jordyn, at der snart vil udkomme et album.

Woods har også fundet kærligheden. I september fyldte modellen 23 og brugte sin store dag til at offentliggøre sit forhold til Karl Anthony Towns. Ifølge Gossip Of The City har parret allerede været i et forhold i godt et år. Jordyn delte på Instagram, hvordan hun tilbragte sin fødselsdag med sin skønhed. Modellen og basketballspilleren kørte på quad i ørkenen. Efter den adrenalinfyldte aktivitet tog Karl – der spiller for Minnesota Timberwolves – Jordyn med på et sent natbesøg i zoologisk have.

Når Woods t alte om "Tristan Thompson-skandalen" i 2019, indrømmede Woods, at hun var "på et meget mørkt sted" i månederne efter.

Men alle hendes forretninger og kommende satsninger ser det ud til, at Jordyn får et fantastisk 2021!

Anbefalede: