Hvorfor Howard Stern tror, han ødelagde sin ferie med Emily Blunt og Jimmy Kimmel

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Howard Stern tror, han ødelagde sin ferie med Emily Blunt og Jimmy Kimmel
Hvorfor Howard Stern tror, han ødelagde sin ferie med Emily Blunt og Jimmy Kimmel
Anonim

Howard Stern er ikke partiets liv. Det er i hvert fald, hvad han konstant hævder over for sine fans. Enhver, der lytter til The Howard Stern Show på Sirius XM, ved, at Howard er fuldstændig speciel omkring sit sociale liv. Er Howard Stern en diva? Nå, ikke i konventionel forstand, men hans løjer har ødelagt hans producers middagsselskab og elskede højtider som Halloween. Tilsyneladende er han også en ferieruiner… Her er hvad der skete…

At rejse med megaberømtheder gik ikke som planlagt

I maj 2021 t alte Howard om, hvordan hans særheder og excentriciteter ødelagde en ferie, han tog på med to af sine kendte venner, Emily Blunt og Jimmy Kimmel.

For dem, der ikke ved det, Howard og hans med Beth er ekstremt venlige med Jimmy Kimmel og hans kone Molly. Gennem Jimmy er Howard blevet tæt på personer som Jennifer Aniston, George Clooney, Emily Blunt og John Krasinski. De to sidstnævnte tog endda med Howard, Beth, Molly og Jimmy på en ferie i Mexico for et par år siden.

Mens Howard og Beth kunne ses hænge ud med Jennifer Aniston, hendes tidligere mand Justin Theroux, samt Courteney Cox nede i solen, blev han faktisk sammen med stjernerne i The Quiet Place. Og det var på denne ferie, hvor Emily Blunt erfarede, at hun ikke kunne rejse med den legendariske shockjock.

Under sit nylige interview i The Howard Stern Show t alte Emily Blunt om sin kærlighed til Howard og hans kone Beth. Men hun hævdede også, at hendes energi ikke helt matchede Howards, mens hun var på ferie.

"Jeg synes, du er en fornøjelse. Jeg tror, du er oprigtigt nysgerrig," sagde Emily til Howard i luften. "Jeg elsker at tale til dig via radio, og jeg elsker at tale til dig i radio. Og jeg tror, du er en dukke. Jeg elsker dig virkelig."

"Mens vi var på ferie, troede jeg ikke, du kunne lide mig i vores øjeblikke alene," svarede Howard.

"Jeg føler, at du holdt dig for dig selv. Du og Beth gjorde jeres egne ting. I sov kl. 20.00," grinede Emily. "Vi var alle bare som idioter, og du var som en far og gik i seng klokken 8. Du er SÅ velopdragen."

Kort sagt, alle ville bare have Howard til at deltage i festen. Mens Jimmy Kimmel, der har rejst med Howard adskillige gange, er vant til sine far-lignende rytmer, ville han også have Howard til at deltage i det sjove. Alligevel lyder det, som om Howard og Jimmy kan finde masser af aktiviteter i dagtimerne at lave sammen, såsom brombærplukning og maling, ifølge Howards interview på Jimmy Kimmel Live!

Men selv Jimmy ville have, at Howard bare skulle slippe løs for en gangs skyld og feste med sine nye mega-celebrity-venner… Men Howard kunne bare ikke ændre sine sunde rutiner.

"Vi vaklede i seng, mens du bare var frisk som en tusindfryd. Du ville have din grønne juice og gå en tur med Beth," grinede Emily. "Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle identificere mig med dig på ferie. Jeg kan godt lide at tale med dig på en restaurant, men jeg kan ikke holde ferie med dig. Vi er for forskellige."

Howard bekymrer sig om, at han ødelagde deres ferie

Den følgende dag, Howard i luften for yderligere at tage fat på emnet…

"Jeg er ikke sjov på en ferie," sagde Howard til sin medvært Robin Quivers i afsnittet den 12. maj 2021 af hans Sirius XM-show. "Det lærer folk."

"De blev oppe hver nat. Alle sammen. Jimmy, Molly, Emily Blunt og hendes mand," sagde Howard. "[Emily og John sagde]" Hej, lad os vække Howard, det bliver sjovt, fordi han går i seng klokken 8. Og Beth sagde: 'Åh, nej, nej nej. Det ville være rigtig dårligt. Jeg kender min kunde'. Jeg er ikke sjov. Jeg er ikke blevet inviteret tilbage."

Mens Howard var bekymret for, at han gik glip af det sjove, kunne han bare ikke lade være med at gå tidligt i seng og stå tidligt op. Dette er hans rutine, når han arbejder, og han kan bare ikke rokke ved det. Han forklarede også, at han er en sundhedsnød, så han er konstant bekymret for at indtage ting, der ville få ham til at tage på i vægt eller blive syg. Det betyder lidt eller ingen 'sjov' mad eller alkohol… Ja, han er ikke ligefrem festens liv.

Selv om Beth kan deltage i det sjove med alle, fandt hun også ud af, at hun bevægede sig efter Howards rytme. Hvad hun ikke er med på, ifølge Howard, er hans konstante klager. Det er enten for varmt eller for koldt. Så er der klagen over insekterne og paparazzierne. Som Howard selv har sagt, har han virkelig svært ved bare at slappe af og nyde tingene, mens han er væk hjemmefra. Heldigvis for ham og Beth, ønsker Jimmy, Molly, John og Emily alle stadig at hænge ud med ham… Bare ikke mens de er på ferie.

Anbefalede: