De 10 mest interessante tatoveringer af Pete Davidson (og deres betydning)

Indholdsfortegnelse:

De 10 mest interessante tatoveringer af Pete Davidson (og deres betydning)
De 10 mest interessante tatoveringer af Pete Davidson (og deres betydning)
Anonim

I havet af mange berømtheder, der elsker at blive blækket, er Pete Davidson en af dem, der har over 70 tatoveringer på sin krop, og hver enkelt er et interessant kunstværk med en betydning knyttet til det.

Pete Davidson begyndte stand-up efter at have droppet ud af college og øvede sine rutiner på en bowlingbane i Staten Island. Hans karriere tog fart efter at have sluttet sig til Saturday Night Live som et regulært rollebesætningsmedlem i 2014 og blev det yngste medvirkende nogensinde i en alder af 20. Kendt for sin relaterbare humor og evne til at håne sig selv, er Pete Davidson blevet et kendt navn for den nye generation af komediefans.

Komikeren er ikke kun kendt for sin komedie, men også sin afdæmpede livsstil, berømte venner, romantiske forhold og et utal af tatoveringer. Pete Davidson elsker at blive blækket og har over 70 tatoveringer, der dækker næsten hele hans krop. Hans designs er en hyldest til hans familie, venner, forhold, yndlingsfilmcitater og mennesker, han beundrer. Hver tatovering har enten en dyb betydning eller en sjov anekdote. Lad os tage et kig på de mest spændende tatoveringer af Pete Davidson, og hvad de betyder.

10 tatoveringer dedikeret til Kim Kardashian

Kim Kardashian og Pete Davidson har muligvis haft et kortvarigt forhold, men parret tøvede ikke med at dele deres kærlighed til hinanden på sociale medier. Komikeren gik for at få fire tatoveringer dedikeret til realitystjernen. Den første tatovering var hendes navn Kim trykt på hans bryst, efterfulgt af ordene My Girl Is A Lawyer på hans kraveben. Han fik også hendes børns initialer NSCP og ordene Aladdin og Jasmine fra deres SNL sketch.

9 Forbandet

Pete Davidson og Ariana Grande havde et meget publiceret forhold, inklusive at blive blækket for hinanden. Da Breakfast At Tiffany's er Grandes yndlingsfilm, fik Davidson den franske sætning Mille Tendresse tatoveret på sig selv, et citat fra filmen. Efter deres brud dækkede han tatoveringen med ordet Forbandet i en stor skrifttype.

8 knælende brandmand

in.pinterest.com/pin/73887250123908182/

Mens et par tatoveringer blev farvet, forsvundet eller ændret sig under hans romantiske forhold, har Pete Davidson også hyldet sin afdøde far. Scott Davidson var en brandmand, der døde under terrorangrebet den 11. september 2001. Komikeren har et stort portræt af en knælende brandmand på sin skulder og en linje fra digtet The Fireman's Prayer, 'Enable me to be alert and hear the svageste råb.'

7 Zeke

Pete Davidson og Machine Gun Kelly har længe været venner, og parret medvirkede endda i en komediefilm i 2019 med titlen Big Time Adolescence. Mens han filmer en scene i filmen, ses MGK indtegne Davidsons karakter Zeke på skærmen, og de afslørede senere, at det var en rigtig tatovering. Komikeren har stadig Zeke-tatoveringen på benet.

6 badgenummer

Endnu en hyldest og en sentimental tatovering, det er ikke længe siden, at Pete Davidson endelig har besluttet at tale åbent om sin far og barndom. Ud over at tegne et portræt af en knælende brandmand for at huske sin far, har Pete Davidson også sit badge nummer 8418 permanent tatoveret på sin underarm.

5 First Tattoo About Big Seans sang Mercy

Pete Davidson fik sin første tatovering som 17-årig, da han hang ud med sin ven. Duoen besluttede at få matchende tatoveringer, og Pete fik ordene Swerve Life sværtet på sit ben. Ordene kommer fra den berømte Big Sean-sang Mercy, hvori teksten ofte bruges.

4 Matchende tatovering med Miley Cyrus

Mens Pete stadig var en rollebesætning på Saturday Night Live i 2017, kom Miley Cyrus som musikalsk gæst og optrådte i et par komediesketches. Under Davidsons sketch kaldet The Baby Step, klædte duoen sig som babyer og havde kun én linje, 'We Babies'. De besluttede at fejre skitsen ved at få de to ord sværtet på deres kroppe.

3 Love For Harry Potter

Pete Davidson har været en Potterhead i evigheder, og han viste sin kærlighed til Harry Potter-serien ved at få forskellige tatoveringer på sin krop. Komikeren har billedet af en sorteringshat, Dødsregalierne-symbolet og Harry Potters lyn-ar på armen. Derudover har han endda et citat fra Albus Dumbledore på sig selv.

2 Shark

Under hans GQ-cover af 2018 viste Davidsons skjorteløse billede hans brysttatovering, der modtog kritik på sociale medier, da sætningen på hans bryst sagde: "Jokes kommer og går, men Swag er for evigt." Inden for et par dage, dækkede han ordene med en stor tatovering af en farverig haj.

1 His Female Idols

Pete Davidson viser sin kærlighed til sin familie og venner gennem sine tatoveringer og de mennesker, han beundrer. I julen 2017 fik han en tatovering af Hilary Clintons ansigt på armen for at vise sin støtte til politikeren. Næsten et år senere fik han et billede af Ruth Bader Ginsburg med hendes signatur Dissent Collar og en krone sværtet på hans arm.

Andre interessante tatoveringer på komikeren inkluderer ordene Piggy Smallz, som han skrev efter at have adopteret en gris med Ariana Grande, et citat fra The King of Comedy og et stort sort nøglehul til at dække over en betydelig tatovering. I løbet af de sidste par år er Pete Davidson begyndt at fjerne alle sine tatoveringer, der vil være væk, når han fylder 30, men det forhindrer ham ikke i at blive blækket.

Anbefalede: