Alle Tyler Cameron har været knyttet til siden bacheloren

Indholdsfortegnelse:

Alle Tyler Cameron har været knyttet til siden bacheloren
Alle Tyler Cameron har været knyttet til siden bacheloren
Anonim

Tyler Cameron dukkede op som fanfavorit, da han medvirkede i Hannah Browns sæson af The Bachelorette. Selvom han ikke vandt Hannahs sæson, er han forblevet i offentlighedens øjne. Han hjalp sin bedste ven Matt James med at blive en stjerne i sæson 25 af The Bachelor. Tyler har også været med på Barkitecture, The Real Dirty Dancing og Saturday Night Live.

Tyler Camerons datinghistorie har også skabt overskrifter. Mens den tidligere bachelorette Hannah Brown har været kærester med modellen Adam Woolard siden sidste år, har Tyler ikke været så ivrig efter at slå sig ned i et langsigtet forhold. Siden han havde hovedrollen på The Bachelorette, har Tyler været forbundet med modeller, influencers og andre reality-tv-stjerner. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om Tyler Camerons datinghistorie.

9 Hannah Brown (igen)

Tyler og Hannah holdt kontakten efter The Bachelorette. De fandt sammen i august 2019, og Hannah støttede endda Tyler, efter at hans mor døde. De to fik karantæne sammen i marts 2020 sammen med Matt James, Tylers bror, og et par af Tylers andre venner. Tyler fort alte Us Weekly, at de bare er venner. Han sagde: "Det var rart at lægge vores fortid bag os og være i stand til at få det venskab igen."

8 Gigi Hadid

Tyler blev kortvarigt knyttet til Gigi Hadid efter at have været på kontakt med Hannah i august 2019. På Bachelor Happy Hour-podcasten sagde han: "Jeg ville ønske, jeg havde fået lidt mere end to dage. Men du ved, det er ok." Hannah var ikke så glad for at se Tyler med Gigi lige efter deres hookup. Hun skrev i sin bog: "Min tid med Tyler i min lejlighed var ikke en meningsløs forbindelse […] Mit hjerte var på spil. Og han brød den."

7 Kristina Schulman

Efter at være blevet knyttet til Gigi, var Tyler tilsyneladende sammen med Kristina Schulman. Ligesom Tyler er Kristina ikke fremmed for Bachelor-franchisen. Hun har medvirket i The Bachelor og Bachelor in Paradise. Selvom der var rygter om, at de to tog på date i september 2019, lukkede Kristina dem ned. Hun fort alte Us Weekly: "Det var ikke en ting […] Du kan virkelig ikke gå ud med en anden bachelor-person, uden at folk tror, du dater."

6 Anastasia Karanikolaou

Dernæst blev Tyler knyttet til Kylie Jenners bedste veninde Anastasia Karanikolaou. De blev knyttet sammen i slutningen af 2019. I november 2019 fort alte en kilde til Us Weekly, at de "[blev] absolut tilsluttet." De blev også set sammen nytårsaften 2019. De hang angiveligt ud på LIV Nightclub i Miami for at ringe det nye år ind. Der var dog angiveligt "ingen planer til dato."

5 Juliette Porter

Tyler Cameron blev knyttet til en anden reality-tv-stjerne i februar 2020. Tyler og Siesta Key-stjernen Juliette Porter var angiveligt "superflirtende" med hinanden ved MAXIM Big Game Experience i Miami. Tyler var også med på Juliettes Instagram-historie, men Juliette afviste senere, at de var kærester.

4 Jilissa Ann Zoltko

Tyler rygtedes derefter at være kæreste med modellen Jilissa Ann Zoltko i juni 2020. En kilde fort alte E! Nyheder, som parret mødte gennem sociale medier. Hun tog derefter hen og besøgte ham i Jupiter, Florida. Kilden sagde også "Der er en stærk flirt mellem dem, men Tyler vil ikke have noget alvorligt."

3 Elizabeth Turner

Tyler Cameron blev knyttet til en anden model, Elizabeth Turner, i november 2020. Ligesom med Jilissa kommunikerede de først på sociale medier, før de mødtes personligt. De tog angiveligt på "et par dates", men det var "ikke noget alvorligt."En kilde fort alte E! News, at Tyler igen ikke var interesseret i at være i et forpligtet forhold på det tidspunkt.

2 Camila Kendra

I 2021 datede Tyler modellen Camila Kendra. De datede i otte måneder, efter at Tyler sendte en besked til Camila på sociale medier. Tyler så ud til at blive betaget af Camila, da han t alte om hende i interviews. På Morning Toast-podcasten delte han, at han ikke nåede at kysse hende før deres femte date. En kilde fort alte imidlertid Us Weekly, at Camila slog op med Tyler, da hun besluttede, at hun skulle "omfokusere på sin egen meget lukrative karriere."

1 Paige Lorenze

Tyler dater i øjeblikket med Paige Lorenze, som påvirker sociale medier. Deres forhold har været offentligt siden begyndelsen af juli 2022. De mødte hinanden første gang på en bar i New York City, og Tyler har været åben omkring sin beundring for Paige. Han fort alte Us Weekly: "Det er nyt, for så vidt vi lærer meget om hinanden, og hun er en utrolig pige." Han delte også, at hun er "virkelig speciel."

Anbefalede: