Australske værtsmærker Meghan Markle A Liar After 'N Word'-påstande

Indholdsfortegnelse:

Australske værtsmærker Meghan Markle A Liar After 'N Word'-påstande
Australske værtsmærker Meghan Markle A Liar After 'N Word'-påstande
Anonim

Sunrise-værten Natalie Barr har stemplet Meghan Markle som en "tosser" i en luftanvendelse, efter at hertuginden af Sussex hævdede, at den britiske presse kaldte hendes børn "N-Ordet" " i et nyt interview med magasinet The Cut.

Natalie Barr hævdede, at hun ikke engang kunne 'mave' ved at læse hele artiklen

Konservative australske tv-station Barr, 54, fort alte sin medanker David "Kochie" Koch, at hun "ikke engang orkede at komme igennem hele artiklen." Barr stemplede Meghan Markle som en "tosser", et mildt fornærmende slangudtryk i Storbritannien og Australien for en ekstremt irriterende person. Meghan, 41, hævdede i interviewet, at hun fik at vide af en rollebesætning i Løvernes Konge i 2019, at sydafrikanere havde "danset på gaden", da hun giftede sig med prins Harry - ligesom de gjorde, da "Mandela blev befriet fra fængslet."

Meghan Markle sprængte mediernes behandling af hendes børn

Meghan har forårsaget chokbølger rundt om i verden ved at hævde, at "N-ordet" blev brugt til at beskrive hendes børn i interviewet. Hertuginden af Sussex fremsatte en række overraskende påstande i et omfattende interview med magasinet The Cut. Blandt de mere opsigtsvækkende udtalelser var Markles modvilje mod at dele billeder af sine børn til medierne. Meghan, der er gift med prins Harry, ser ud til at anklage den britiske kongelige presse for at bruge "N-ordet" til at beskrive sine børn.

Hun fort alte magasinet: Der er bogstaveligt t alt en struktur, hvorved hvis du vil frigive billeder af dit barn, som medlem af familien, skal du først give dem til Royal Rota. Hvorfor skulle jeg give meget mennesker, der kalder mine børn N-ordet for et billede af mit barn, før jeg kan dele det med de mennesker, der elsker mit barn?

Du fortæller mig, hvordan det giver mening, og så spiller jeg det spil."

Prins Harry familie
Prins Harry familie

Den 41-årige, der har to børn, Archie Mountbatten-Windsor, 3, og Lilibet Mountbatten-Windsor, 1, hævder, at hun ikke kunne dele billeder på en personlig Twitter-konto i henhold til royal media protokol. Sidste år optrådte Sussexes på Oprah for at hævde, at en højtstående kongelig åbent diskuterede farven på hendes dengang ufødte barn, Archie.

Anbefalede: