All About The Cast Of Bodies Bodies Bodies

Indholdsfortegnelse:

All About The Cast Of Bodies Bodies Bodies
All About The Cast Of Bodies Bodies Bodies
Anonim

Endnu en A24-film er gået ind i gysergenrens krøniker med Bodies Bodies Bodies. Filmen er en sort komedie-gyser om en gruppe velhavende unge voksne, der holder en orkanfest i et fjerntliggende palæ. Men når et selskabsspil går grueligt g alt, opstår rædslen. Lad os lade det ligge for at undgå spoilere.

Filmen har Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace og SNL-kandidat/Kim Kardashian eks Pete Davidson i hovedrollerne. Det er den engelsksprogede instruktørdebut af Halina Reijn, og den er skrevet af Sarah DeLappe, en dramatiker og datter af kunstneren Joseph Delappe. Anmeldelser af filmen har for det meste været fremragende, selvom en i The New York Times kaldte den "Eufori med knive" og "en reklame for sp altning."Men efterhånden som filmen vokser i popularitet, er fans ivrige efter at lære mere om denne unge rollebesætning, og hvad deres fremtid i Hollywood kan være.

8 Amandla Stenberg

Stenberg er en prisvindende skuespillerinde, der blev født i 1998. Hun debuterede på film i 2011's Colombiana, men det var hendes rolle som Rue i The Hunger Games, der satte hende på vejen til mainstream-succes. Derfra optrådte hun i tv-shows som Sleepy Hollow og film som The Darkest Minds. Men det var hendes rolle i The Hate U Give, der gav hende en fremtrædende anerkendelse, herunder en NAACP Image Award og en Critic's Choice Award. Stenberg blev fanget i en lille kontrovers, da hun DMed NYT filmkritiker, Lena Wilson, udtrykte problemer, hun tog med kritikerens hårde anmeldelse. Wilson svarede ved at sende DM'erne, men internettet vendte sig hurtigt imod hende, da hun anklagede Stenberg for homofobi (Stenberg identificerer sig som homoseksuel). Wilson har siden slettet sine konti på sociale medier.

7 Maria Bakalova

Bakalova er en bulgarsk skuespillerinde, der brød igennem i amerikansk film i 2020 takket være sin rolle i Borat Subsequent Moviefilm, også kendt som Borat 2. Under optagelserne blev Bakalova fanget i et meget kontroversielt øjeblik, mens hun interviewede Donald Trumps fhv. advokat og tidligere NYC-borgmester Rudy Giuliani. Skjulte kameraoptagelser af deres interaktion viste Guiliani stikke sin hånd ned i sine bukser, og en panisk Borat (Sasha Baron Cohen) afbrød interaktionen. Før sin debut i Amerika havde hun medvirket i populære europæiske film som Transgression og Last Call.

6 Myha'la Herrold

Man kan argumentere for, at Myha'la Herrolds gennembrudsrolle er hendes rolle som Jordan i Bodies Bodies Bodies. Herrold blev født i 1996, og hendes første rolle nogensinde var baggrundsspiller i en mest ukendt film fra 2018 kaldet Rehabilitation of the Hill. Hendes første talerolle kom i 2019, da hun spillede Dyamond i Premature. Samme år spillede hun også en pige ved navn Tami i romantikkens antologiserie Modern Love. Før sit arbejde i film arbejdede hun mest som sceneskuespillerinde, mest bemærkelsesværdig var hendes optræden i den populære satiriske musical The Book of Mormon. Hun er også blevet castet i HBO-serien Industry.

5 Chase Sui Wonders

Chase Sui Wonders blev født i 1996, og hun har allerede medvirket i flere film og skrevet og instrueret et par stykker. Hun instruerede Last Migration i 2015 og skrev og instruerede A Trivial Exclusion i 2009. Hun begyndte at lave bølger, da hun i 2019 medvirkede i gyserfilmen Daniel Isn't Real og i 2020 havde hun en rolle i instruktør Sofia Coppolas On The Rocks. Hun er siden blevet castet til at spille Samantha i Apple+-serien City Of Fire, som er baseret på en populær bog af Garth Risk Hallberg.

4 Rachel Sennott

Sennott blev fremtrædende som internetkomiker i slutningen af 2010'erne takket være hendes tweets, der skildrede Millennial-kulturen, LA-filmfankulturen og meget mere. Hun er blevet opført som en komiker at se af flere publikationer, og hendes skuespillerkarriere begyndte i 2018 med en rolle i kortfilmen Shiva Baby og tv-showet High Maintenance.

3 Lee Pace

Marvel-fans vil straks genkende Pace som Ronan fra Guardians of the Galaxy og som Thranduil i Peter Jacksons Hobbitten-trilogien. Han spillede også Garrett i Twilight-filmene, var med i den kortvarige CBS sorte komedieserie Pushing Daisies, og flere box-office hits, som Lincoln, The Good Shepard og Captain Marvel. Pace er gift med en chef ved navn Matthew Foley, og han medvirkede også i flere scenespil.

2 Pete Davidson

De fleste ved nu, hvem Pete Davidson er, så her er den korte version af hans biografi: Davidson er en komiker og skuespiller, der medvirkede på SNL i flere år, og han fik sin solofilmdebut med 2020's The King Of Staten Island. Davidson er også berømt for sin lange liste af ekskærester, hvoraf de fleste er smukke stjerner som Ariana Grande, Kate Beckinsale og selvfølgelig Kim Kardashian. Mens han datede Kim, blev Davidson udsat for konstant chikane fra Kims eksmand, Kanye West, som gik så langt som at opmuntre sine fans til at chikanere SNL-stjernen. Sjov fakta: Davidson er berømt dækket af tatoveringer, men sagde, at tatoveringer var dækket over for hans rolle i Bodies Bodies Bodies.

1 Instrueret af Halina Reijn

Instruktøren af denne film fortjener også anerkendelse, da filmen også er et gennembrud for hende. Halina Reijn er en hollandsk skuespillerinde og filmskaber, hvis film er blevet rost af europæiske kritikere og har rundet flere internationale filmfestivaler i årevis, men Bodies Bodies Bodies er hendes første helt engelsksprogede produktion. Hun har en lang række filmkreditter på sit navn, såvel som mange scenespil, en af de mest bemærkelsesværdige er hendes hyppige rolle som Ophelia i William Shakespeares Hamlet.

Anbefalede: