Cardi B blinker med sin første ansigtstatovering

Indholdsfortegnelse:

Cardi B blinker med sin første ansigtstatovering
Cardi B blinker med sin første ansigtstatovering
Anonim

Cardi B har fået en helt ny tatovering at tilføje til sin omfattende samling.

Cardi B blev set få en tatovering på sin kæbelinje

Den 29-årige Grammy-vindende rapper blev set i en video lagt på Instagram af tatovør Robinson De Los Santos. I det korte tretten sekunder lange klip kan musikeren ses ligge på siden, mens Santos arbejder på designet. Tatoveringen ser ud til at være bogstaver med rødt blæk på hendes kæbekant. "Dagens arbejde Cardi B," skrev han underteksten til videoklippet på spansk. Ingen af dem har dog endnu kommenteret, hvad blækket faktisk siger.

BardiGangen blev delt på Cardi B's nye blæk

Cardi B's nye ansigts-tat forårsagede en splittet reaktion fra hendes trofaste følgere kendt som "Bardi-banden."

En følger skrev: "OMG ikke et godt træk… jeg elsker cardi. B, stol på.. NEVA ansigtet fjerner din skønhed…."

En anden tilføjede: "Hvorfor, lad være med at rode dit ansigt med tats, din krop okay, men ikke ansigtet."

Men nogle Bardi-medlemmer forsvarede hendes valg med en fan, der skrev: "Hendes krop, hendes valg, og hvad hun laver, påvirker ikke engang dit daglige liv."

Tilbage i januar fort alte Cardi B-fødte Belcalis Marlenis Almánzar - til fans, at hun overvejede at få sin søn Waves navn tatoveret på sin krop. "Tilfældigt, men …. Jeg er 1 % tæt på for at rive min søns navn i ansigtet…. Jeg vil virkelig gerne gøre det!" hun skrev i et tweet på det tidspunkt og delte, at hun ville have den nye tatovering på hendes kæbe. Det betyder, at den nye tatovering sandsynligvis er en hyldest til hendes 11 måneder gamle søn.

Cardi B's mand offset har en tatovering på sin kæbe af deres datters navn

Idéen til Cardis nye ansigtstatovering kan være kommet fra hendes mand Offset, som har navnet på deres datter, Kulture, tatoveret på sin kæbekant. Cardi B og Migos-rapperen har allerede tatoveringer til ære for hinanden. "I Like It Like That"-rapperen har sit navn på bagsiden af benet, mens "Stir Fry"-rapperen har sit navn tatoveret på sin hals. Parret - som har været gift siden 2017 - har også matchende håndtatoveringer af deres bryllupsdato.

Cardi er kendt for sin omfattende samling af blæk. Mor til to har et flerfarvet farverigt påfugle- og sommerfugledesign, der går hele vejen fra hendes lår til brystkassen. Bronx-indfødte har også en massiv blomstertatovering på ryggen, der har lyse blomster, sommerfugle og en kolibri i en række farver.

Anbefalede: