90 dages forlovede': 10 par, der nu er forældre

Indholdsfortegnelse:

90 dages forlovede': 10 par, der nu er forældre
90 dages forlovede': 10 par, der nu er forældre
Anonim

Så underholdende som 90 Day Fiance er, er det vigtigt at huske, at stjernerne i det populære TLC-show er rigtige mennesker. Kritikere har anklaget showet for at være falsk og iscenesat. Indrømmet, nogle 90 dages forlovede øjeblikke var for latterlige til nogensinde at være rigtige, men der er også nogle meget virkelige øjeblikke i showet. Uanset hvad sagen måtte være, er der ingen tvivl om, at 90 Day Fiancé er et overdådigt show og en guilty pleasure for de fleste.

Fans rodfæster de modige mænd og kvinder, der beslutter sig for at leve deres liv foran kameraerne for at få et skud på kærligheden, men de sætter også pris på de par, der tilsyneladende forfalsker det - de bringer altid dramaet. De fleste af de par, der oprigtigt fandt kærligheden på 90 Day Fiancé, blev gift, nogle af dem havde børn, og andre venter.

10 Matt Ryan og Alla Fedoruk

Matt med armen på Allas skulder, der har ryggen til sig og hånden på hendes gravide mave
Matt med armen på Allas skulder, der har ryggen til sig og hånden på hendes gravide mave

Fans blev præsenteret for Alla og Matt i den fjerde sæson af 90 Day Fiancé, Parret mødtes på en datingside og knyttede bånd i 2016. De var et af de par med i programmet, som fans var i tvivl om, men klarede det.

Parret tog imod en babypige i 2020, det er deres første barn sammen. Det er Allas andet barn, da hun har en 12-årig søn ved navn Max fra et tidligere forhold.

9 Brett Otto og Daya De Arce

Brett Otto og Daya De Arce og deres børn
Brett Otto og Daya De Arce og deres børn

Som de fleste 90-dages forlovede-par mødtes Brett og Daya online. De var en fanfavorit fra begyndelsen og er blandt de mest stabile og dramafrie par i showet. På trods af at Bretts mor beskyldte Daya for at være en guldgraver og ikke støtte forholdet, har duoen været gift i seks år.

Brett har en lille pige fra sit tidligere ægteskab, og han og Daya deler også en datter sammen. Realitystjernen fødte deres datter Isabella i 2017.

8 Alexei And Loren Brovarnik

Loren-Alexei og Shai Brovarnik
Loren-Alexei og Shai Brovarnik

Loren og Alexei var med i den tredje sæson af 90 Day Fiancé. Deres historie var smuk, og fans blev taget af dem. Parret mødtes i Israel, og de blev forelskede. Loren tog endnu et par ture tilbage til Israel, indtil Alexei kunne slutte sig til hende i USA

De havde en hel del forhindringer at krydse, og det gjorde de, de slog knude på i 2015. Loren og Alexei bød deres søn Shai Josef Brovarnik velkommen i 2020.

7 Amy And Danny Frishmuth

Amy, Danny og deres søn
Amy, Danny og deres søn

Der er par, der kom til 90 Day Fiancé af de forkerte grunde, men showet har bevist, at kærlighed kan findes de mest usandsynlige steder. Danny og Amy fik det til at se let ud i sæson to af showet. De mødtes i Australien og var betaget af hinanden.

Ikke alle i Dannys familie støttede forholdet, fordi Amy er biracial. Parret klarede det og har været gift i syv år og er forældre til tre yndige børn.

6 Ariel Weinberg og Biniyam Shibre

Ariel-Biniyam og baby Aviel
Ariel-Biniyam og baby Aviel

Ariel og Biniyam var i sæson to af 90 Day Fiance: The Other Way. De mødtes, mens Ariela var på ferie i Biniyams hjemland Etiopien. Dumpapegøjerne fandt ud af, at de ventede, og Ariela besluttede at flytte til Etiopien, før barnet blev født.

Ariela havde svært ved at tilpasse sig livet i Etiopien og satte spørgsmålstegn ved hendes beslutning om at få deres baby der. Parret bød velkommen til deres lille dreng Aviel i 2019, som de opdrager sammen.

5 Elizabeth Potthast og Andrei Castravet

Elizabeth-Andrei og Eleanor Louise Castravet
Elizabeth-Andrei og Eleanor Louise Castravet

Elizabeth og Andrei bragte noget tiltrængt drama til den femte sæson af 90 Day Fiancé. Parret mødtes i Dublin, hvor Andrei arbejdede på det tidspunkt og blev forelsket, dværgpapegøjerne kom under beskydning for at forvente, at Elizabeths far skulle finansiere dem, da Andrei flyttede til USA

Fra starten var 90 Day Fiancé-seerne kritiske over for Andreis behandling af Elizabeth, og hendes familie slog hovedet med ham. Parret, der vandt nogle seere, havde to bryllupsceremonier og bød deres yndige datter Eleanor velkommen i 2019.

4 Russ og Paola Mayfield

Paola-Russ og Axel Mayfield
Paola-Russ og Axel Mayfield

Paola og Russ er fanfavoritter i 90 Day Fiancé-serien, seerne blev introduceret til parret i den første sæson af showet. Deres kærlighedshistorie skaffede dem både fans og kritikere, som beskylder Paola for at behandle Russ dårligt.

Otte år senere er parret stadig gift og har endda en søn sammen. Mayfields havde tidligere afsløret, at de havde lidt en spontan abort tidligere.

3 Karine Martins og Paul Staehle

Karine Martins-Paul Staehle og Pierre
Karine Martins-Paul Staehle og Pierre

Karine og Paul har skabt overskrifter for deres ægteskabsproblemer, som har udspillet sig på tv. Parret var første gang med i sæson et af 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. De mødtes online, og Paul rejste senere til Brasilien for at møde Karine personligt.

Det gik stort set ned ad bakke efter det, duoen slog knude på trods deres udfordringer og har siden budt velkommen til en søn og fået endnu et barn på vej.

2 Kirlyam og Alan Cox

Alan-Kirlyam- Liam Cox
Alan-Kirlyam- Liam Cox

Det er sikkert at sige, at 90 Day Fiancé sæson 1 havde de mest succesrige forhold, Alan og Kirlyam er blandt de elskede cast i den første sæson. De mødtes i Brasilien for år siden og blev genforenet senere. Alan og Kirlyam giftede sig i et mormontempel og har holdt sammen lige siden.

Duoen hoppede på babytoget i 2017, da de bød velkommen til en lille dreng ved navn Liam. Fans har holdt trit med realitystjernerne på Instagram, hvor de deler søde familiebilleder.

1 Robert Springs og Anny Francisco

Robert og Anny
Robert og Anny

Robert friede til Anny inden for otte timer efter at have mødt hende personligt, parret mødtes første gang online i 2019. Efter forslaget rejste Anny fra Den Dominikanske Republik for at slutte sig til sin forlovede i USA. Seere mødte dvergpapegøjerne i sæson syv af det populære TLC-show.

Robert var far til én, da han mødte Anny, og de to bød velkommen til en datter sammen i 2020, som de kaldte Brenda Aaliyah.

Anbefalede: