Hvorfor gift ved første blik Sæson 15 Par tilmeldte sig showet

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor gift ved første blik Sæson 15 Par tilmeldte sig showet
Hvorfor gift ved første blik Sæson 15 Par tilmeldte sig showet
Anonim

Gift ved første blik er et af disse reality-datingprogrammer med en præmis, der garanterer pirrende drama. Hver sæson udvælger og matcher seriens produktionshold ti singler med deres potentielle livspartnere. Chokerende nok forventes parrene at udveksle løfter ved første øjekast og beslutte, om de vil forblive gift inden for et par uger.

Med sådan en bizar præmis er det ikke underligt, at de fleste af de ægteskaber, der er udviklet af seriens team af forholdseksperter, ender med skilsmisse. Bortset fra dets matchmakeres tvivlsomme matchmaking-evner, er Married at First Sight blevet kritiseret ved flere lejligheder for at være falsk. Med dette i tankerne er det forbløffende, at showet formår at tiltrække nogen rollebesætningsmedlemmer overhovedet. Her er grunden til, at Married at First Sight-sæson 15 medvirkende besluttede at deltage i showet på trods af dets uhyggelige succesrate.

10 Krysten elsker bare ideen om at være gift

Sælger Krysten var en stor Gift ved første blik-fan, før han tilmeldte sig showet. På trods af, at den 32-årige var klar over, at de fleste Gift ved første blik-par vælger skilsmisse på beslutningsdagen, besluttede den 32-årige alligevel at give showet en chance.

"Jeg elsker bryllupper, jeg elsker tanken om at være gift," indrømmede hun til TV Insider. "Jeg blev forlovet for fire år siden og blev næsten gift, og jeg har altid ønsket at finde en god partner siden da."

9 Mitch havde mistet motivationen til dato

Krystens potentielle livspartner, Mitch, "havde bogstaveligt t alt aldrig hørt om" Gift ved første blik, før han tilmeldte sig. Til trods for dette var den 41-årige miljøpolitiske fortaler overbevist om, at showet ville løse et langvarigt problem i hans datingliv.

Under rollebesætningens interview med TV Insider afslørede Mitch: "Jeg havde været single i lang tid og havde mistet motivationen til at prøve meget hårdt efter to år med pandemien."

8 Alexis var træt af San Diego-datingscenen

I modsætning til de fleste medvirkende havde Alexis aldrig set et eneste afsnit af Gift ved første blik, før hun reagerede på casting-opkaldet.

Speaking to Entertainment Tonight indrømmede den 29-årige logistikspecialist, at hun ønskede en udsættelse fra "den onde dating-cyklus." Selvom han intet vidste om showet, var Alexis sikker på, at Gift ved første blik ville være den ultimative flugt fra San Diegos ugæstfri datingscene.

7 Justins tilgang til dating virker bare ikke

Ligesom sin kone Alexis vidste Justin intet om Gift ved første blik, før han tilmeldte sig. Ifølge den 33-årige digital marketingekspert kom Married at First Sights casting-opkald på et tidspunkt, hvor han alvorligt tvivlede på sin tilgang til dating og var klar til at prøve noget nyt.

Heldigvis støttede Justins venner hans uortodokse beslutning. "Mine venner opmuntrede det faktisk," fort alte Justin til Entertainment Tonight. "Faktisk var de fans af showet."

6 Stacia ville have en ledsager

Stacia vidste meget om Gift ved første blik-processen, før hun tilmeldte sig. Den 37-årige revisor "ville bare være gift, have en kammerat og virkelig bare gå gennem livet ved at elske nogen og blive elsket."

Selv om Stacia var overbevist om, at det ville føre til ægte kærlighed at vinde en plads i showet, mente hendes venner, at hendes beslutning var "fuldstændig skør og skør."

5 Nate ledte efter en bedste ven

Den 34-årige daytrader Nate var sikker på, at tilmelding til Gift ved første blik ville føre til en forpligtelse for livet. "Jeg tilmeldte mig [Gift ved første blik], fordi jeg ville have en bedste ven, partner og nogen at udforske hele verden med," fort alte han Entertainment Tonight.

På trods af deres dystre succesrate var Nate overbevist om, at Married at First Sights forholdseksperter ville finde det rigtige match til ham.

4 Morgan havde været igennem flere forfærdelige datingoplevelser

Efter at have gennemgået en række "forfærdelige datingoplevelser", var Morgan klar til den form for livstidsforpligtelse, som blev lovet af Gift ved første blik.

Den 27-årige registrerede sygeplejerske tilstod over for TV Insider: "Jeg havde en ekstremt svær tid at date i San Diego og var på det tidspunkt i mit liv, hvor jeg var klar til en partner og til ægteskab."

3 Binh var træt af at være ugift

29-årige ingeniør Binh var "træt af at være et niende hjul", da han tilbragte tid med sin gifte familie og venner.

Binhs beslutning om at finde en livspartner i et reality-tv-program vakte blandede reaktioner fra hans venner og familie. "Mine venner elskede det," sagde han til Entertainment Tonight. "De er glade for mig, men min familie, de er lidt skeptiske."

2 Lindy var klar til et livslangt engagement

Gift ved første bliks casting-opkald kom på et tidspunkt, hvor Lindy var blevet "træt af dating." Den 28-årige læge i fysioterapi var klar til at opgive datingscenen og "være i et kærligt, forpligtet ægteskab."

Selv om Lindy så et par afsnit af showet, før hun tilmeldte sig, indrømmede hun over for Entertainment Tonight, at "intet kunne have forberedt [hende] til den faktiske oplevelse."

1 Miguel ønskede at finde sin lykkelige nogensinde

Miguel var overbevist om, at tilmelding til Gift ved første blik i sidste ende ville føre ham til "en som Lindy, som [han] kunne leve lykkeligt med og harmonisk med og bare blive opfyldt med."

Heldigvis gik Miguels ønske i opfyldelse i det øjeblik, han så Lindy gå ned ad gangen. Under rollebesætningens interview med TV Insider afslørede den 35-årige associerede medicinske direktør: "Der var et par ting, der overraskede mig, først og fremmest hvor godt Lindy og jeg kom sammen, stort set lige fra starten."

Anbefalede: