Hvem har Tom Sturridge datet? (Og 9 andre fakta om Netflix's Sandman-skuespiller)

Indholdsfortegnelse:

Hvem har Tom Sturridge datet? (Og 9 andre fakta om Netflix's Sandman-skuespiller)
Hvem har Tom Sturridge datet? (Og 9 andre fakta om Netflix's Sandman-skuespiller)
Anonim

I takt med at Netflix' tilpasning af Neil Gaimans "The Sandman" fortsætter med at skabe bølger, bliver Tom Sturridge rost for sin skildring af Morpheus, også kendt som Dream, i showet. Han har masser af kreditter fra sit skærmarbejde såvel som på scenen; før han medvirkede i The Sandman, optrådte den 36-årige skuespiller i tv-programmer som Irma Vep, The Hollow Crown og Sweetbitter. Han har også medvirket i flere film, herunder Journey's End og Remainder, men The Sandman er hans største rolle til dato.

Sturridge har været i branchen i mere end halvdelen af sit liv og har vundet et vist niveau af popularitet. På trods af at han har en ret stor fanskare, er han relativt lavmælt, når det kommer til at dele sit liv med fans. Vi har samlet nogle detaljer om skuespilleren, som du måske vil vide, nogle af dem vil overraske dig.

10 Tom Sturridges tilstedeværelse på sociale medier

Selv om Tom Sturridge er ret populær i sit fag, har han ikke nogen bekræftet tilstedeværelse på sociale medier. Tom er ekstremt populær på internettet, med hundredvis af fankonti, der eksisterer i hans navn på forskellige platforme med millioner af følgere kumulativt. I tv og film kan det være en udfordrende opgave at bevare privatlivets fred for skuespillere med så vigtige roller. Tom opretholder sandsynligvis den balance i sit liv ved at holde sig væk fra sociale medier.

9 Tom Sturridge er tæt på denne skuespiller, de går endda til audition for den samme tusmørkerolle

Det var gennem Tom Sturridges søskende, at Robert Pattinson og Tom Sturridge mødtes, og de er nu meget nære venner. De to har været venner, siden de var 13 år. Deres forhold diskuteres ikke åbent, men de to har optrådt sammen offentligt flere gange.

Som Eddie Redmayne påpegede i Tonight Show With Jimmy Fallon, havde både Sturridge og Pattinson en meget unik auditionteknik, hvor de ville øve sammen, mens de boede sammen med andre kendte ansigter. De så ud til at holde sammen og hjælpe hinanden, selvom de kæmpede med skuespillere i Hollywood.

8 Da Tom Sturridge begyndte at optræde

Begge Tom Sturridges forældre arbejdede i tv; Tom kom til at være med i tv-tilpasningen af Gullivers rejser sammen med sin mor. Dette var hans første præstation på skærmen, og begyndelsen af hans skuespillerkarriere i 1996, han var kun 11. Derudover skrev og instruerede hans far projektet. Han betragter dog denne mulighed som en chance. Da han næsten ikke vidste, hvad han lavede på det tidspunkt, betragter Sturridge egentlig ikke det som hans første job, da han mest var der for sjov.

7 Tom Sturridge medvirkede næsten i denne film fra 2008

På trods af at den fik middelmådige anmeldelser, da den blev udgivet i 2008, blev Jumper populær blandt publikum. Sci-fi actionfilmen med Hayden Christensen i hovedrollen appellerede til det almindelige publikum. Tom Sturridge blev oprindeligt castet som hovedpersonen David Rice, men blev efterfølgende erstattet af Star Wars-skuespilleren, fordi han var en ret ny skuespiller. På det tidspunkt var Tom Sturridge ikke den berømte stjerne, han er i dag.

6 Tom Sturridge er fra en familie af offentlige personer

Tom Sturridges familie har været i branchen i generationer. Toms far er den berømte instruktør Charles Sturridge, som er blevet nomineret til tre Emmy-priser. Hans mor er skuespillerinden Phoebe Nicholls, kendt for film, herunder The Elephant Man, The Scapegoat og Transformers: The Last Knight. Toms søster Matilda Sturridge er også skuespillerinde. Hans bedstefar var den britiske skuespiller Anthony Nicholls og hans oldefar var fotografen Horace Nicholls fra Første Verdenskrig.

5 Tom Sturridge har været i disse Broadway-produktioner

Tom Sturridge har været med i adskillige teaterproduktioner, inklusive "Punk Rock", "Wastwater", "Orphans", "The Trial", "American Buffalo", "1984" og "Sea Wall/A Life." Han blev nomineret til en Tony Award for bedste skuespiller i et teaterstykke for sine præstationer i "Orphans" og "Sea Wall/A Life". Han spillede sammen med Jake Gyllenhaal i "Sea Wall/A Life."

4 Hvem har Tom Sturridge datet?

Tom Sturridge har angiveligt været i flere forhold gennem årene. Han datede Sienna Miller fra 2011 til 2015. Parret, der deler en datter sammen, var endda forlovet på et tidspunkt. Sturridge har angiveligt også datet Stranger Things-skuespillerinden Maya Hawke, Scream Queens-stjernen Abigail Breslin samt skuespillerinden Camilla Belle.

3 Er Tom Sturridge i et forhold nu?

Tom Sturridge ser ud til at date den britiske model, forfatter og modedesigner Alexa Chung. De to blev set sidde ved gården ved Wimbledon i juli 2022. E News rapporterede, at Chung og Sturridge blev set kysse ved begivenheden; PDA'en blev fanget af paparazzier. Ingen af de to har bekræftet deres forhold, selvom det ikke er første gang, de er blevet set sammen.

2 Hvordan kommer Tom Sturridge og Sienna Miller sammen nu?

Tom Sturridges eks-forlovede Sienna Miller blev også set i Wimbledon, tilsyneladende på en dobbeltdate med Sturridge og Alexa Chung. Miller sad foran Tom og Alexa med sin nye kæreste, Oli Green. Der har aldrig været ondt blod mellem de tidligere elskere, men det er næste niveau hjerteligt. Det er overraskende at se dem begge sammen på denne måde med deres nye partnere.

1 Hvad er Tom Sturridges nettoværdi?

Tom Sturridge har en anslået nettoværdi, der spænder fra $1 million til $5 millioner. Sturridge har været i stand til at tjene rigdom gennem sine mange indtægtskilder, for det meste sin skuespillerkarriere. Udendørs skuespil gør Tom ikke meget, men han er krediteret som instruktør på Marcus Fosters musikvideo til "I Was Broken".

Anbefalede: