Alle de kvinder, Tristan Thompson har været knyttet til (udover Khloe Kardashian)

Indholdsfortegnelse:

Alle de kvinder, Tristan Thompson har været knyttet til (udover Khloe Kardashian)
Alle de kvinder, Tristan Thompson har været knyttet til (udover Khloe Kardashian)
Anonim

Basketballspilleren Tristan Thomspon kom i søgelyset, da han begyndte at date reality-tv-stjernen Khloe Kardashian Khloes fans - som har været vidne til stjernens omtumlede forhold til den tidligere professionelle basketballspiller Lamar Odom - håbede, at Khloe endelig havde fundet den ene. Men i dag ved vi, at Khloes forhold til Tristan er alt andet end perfekt, selvom de i øjeblikket ser ud til at være sammen igen.

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvem Tristan er blevet knyttet til gennem årene, er du kommet til det rigtige sted. Fra damer, han datede før sit forhold til Khloe, til påståede forbindelser, han havde - fortsæt med at rulle for at finde ud af mere om Tristans kærlighedshistorie!

12 Sydney Chase

Sydney Chase, stjernen på sociale medier, sparker listen af. Denne forårsnyhed brød ud om, at basketballspilleren angiveligt skulle have snydt reality-tv-stjernen Khloe Kardashian endnu en gang - denne gang med influenceren. Her er hvad Sydney sagde i en TikTok om deres forhold:

"Ja Tristan-rygterne er sande … Sidste gang vi havde kontakt - udover da han sendte mig en besked efter at have fundet ud af interviewet, var det dagen efter hans datters fødselsdagsfest."

11 Karizma Ramir

Næste på listen er modellen Karizma Ramir, som blev sat i forbindelse med Trista Thompson i foråret 2019. På det tidspunkt var Khloe og Tristan ikke sammen, og basketballspilleren blev opdaget med modellen ganske meget. lidt. Ved udgangen af april 2019 ser de to dog ud til at være gået hver til sit.

10 Asha Mack

En anden dame, som Tristan Thompson var knyttet til i begyndelsen af 2019, var Asha Mack. Basketballspilleren blev angiveligt forbundet med Asha i februar 2019 - lige før hans korte forhold til modellen Karizma Ramir. Det ser bestemt ud til, at Tristan ikke tog nogen af forholdet for seriøst og bare havde det sjovt!

9 Jordyn Woods

Tristan Thompsons mest berømte hook-up er helt sikkert modellen Jordyn Woods.

Deres møde er grunden til, at Khloe og Tristan gik fra hinanden i begyndelsen af 2019 - og Khloes søstre Kylie Jenner slog det løs med sin daværende bestie Jordyn Woods. Ifølge Tristan og Jordyn datede de to aldrig, og det var alt sammen en stor fejltagelse.

8 Lani Blair

Lad os gå videre til modellen Lani Blair, der blev sat i forbindelse med Tristan Thompson i foråret 2018. Tristan og Lani blev set sammen på et hotel, mens han var i New York City, og deres slyngning forårsagede en masse drama for Khloe Kardashian - der, da nyheden kom, var ved at føde sin og Tristans datter True.

7 Stephanie Woods

Stephanie Woods
Stephanie Woods

En anden kvinde, der hævdede at have haft et forhold til Tristan Thompson, er Stephanie Woods. Da nyheden kom om, at Tristan er Khloe utro, kom Stephanie ud på sociale medier og hævdede, at hun er en af basketballspillerens elskerinder.

6 Tania Joyce Benitah

Tania Joyce Benitah
Tania Joyce Benitah

Det er sikkert at sige, at det i foråret 2018 ikke gik så godt for Tristan og Khloe. En anden kvinde, der på det tidspunkt var knyttet til basketballspilleren, var Tania Joyce Benitah. Ligesom med Lani Blair blev Tristan også set sammen med Tania Joyce Benitah på et hotel i New York City.

5 Larsa Pippen

Næste på listen er en af Kim Kardashians tidligere bedste venner - Larsa Pippen. Ifølge Larsa datede hun basketballspilleren, før han startede sit forhold til Khloe i 2016. Her er, hvad Larsa sagde:

"Jeg så Tristan lidt før Khloé. Før Khloé eller nogen af dem vidste, at han eksisterede. Jeg så ham, jeg fik ham til at komme til L. A., jeg tog ham med til en fest, som Kim [Kardashian] havde. Jeg præsenterede ham til dem alle."

4 Aaleeyah Petty

Model Aaleeyah Petty er den næste på listen over damer, som Tristan Thompson er blevet linket til. Aaleeyah og Tristan blev knyttet til hinanden tilbage i 2016, da Tristan allerede var knyttet til Khloe Kardashian. Som vi ved, blev tingene dog aldrig alvorlige mellem basketballspilleren og modellen.

3 Jordan Craig

Næste på listen er Tristan Thompsons ekskæreste Jordan Craig, der fødte hende og Tristans søn prins Oliver Thompson i december 2016. Tristan og Jordan var sammen fra maj 2014 til august 2016, hvor de to officielt gik fra hinanden og Tristan startede sit forhold til Khloe Kardashian.

2 Kimberly Alexander

kimberly-alexander
kimberly-alexander

Lad os gå videre til modellen Kimberly Alexander, der anklagede Tristan Thompson for at være far til sit barn tilbage i 2020 - selvom faderskabstests viste, at han ikke var det. Ifølge Kimberly var Tristan imidlertid far til hendes fem-årige barn, og det hele endte i en injuriesag, hvor basketballspilleren vandt $52.000.

1 Sabrina Parr

Fitnessstjernen Sabrina Parr pakker listen sammen. Ifølge TMZ blev de to forbundet langt før, Khloe og Tristan nogensinde var en ting. Her er, hvad mediet afslørede:

“Kilder med direkte viden [om situationen siger, at] Tristan og Sabrina fandt sammen for næsten et årti siden under Tristans rookiesæson i NBA. Tristan Thompson var 20 år gammel på det tidspunkt og spillede for Cleveland Cavaliers, Sabrinas hjembyhold."

Anbefalede: