Jake T. Austin blev anklaget for frygtelig opførsel, men det er blevet fejet ind under tæppet

Indholdsfortegnelse:

Jake T. Austin blev anklaget for frygtelig opførsel, men det er blevet fejet ind under tæppet
Jake T. Austin blev anklaget for frygtelig opførsel, men det er blevet fejet ind under tæppet
Anonim

Siden 1983 har der været flere generationer af børn, der voksede op med at se Disney Channel, når de kunne. Med det i tankerne burde det ikke overraske nogen, at masser af forskellige shows har haft premiere på Disney Channel kun for at gå ud af luften og for det meste blive glemt. På den anden side er de bedste Disney Channel-stjerner nogensinde gået over i historien, fordi millioner af seere elskede dem.

Selvfølgelig vil hver person have deres eget bud på, hvilke Disney Channel-shows der var de bedste. Når det er sagt, er mange mennesker enige om, at Wizards of Waverly Place er et af Disney Channels mest succesrige shows. Da Selena Gomez er blevet en superstjerne, siden Wizards of Waverly Place gik ud af luften, forbinder de fleste hende først og fremmest med showet. Alligevel ville Wizards of Waverly Place have fejlet, hvis det ikke var for indsatsen fra seriens andre stjerner inklusive Jake T. Austin. Desværre er Austin blevet anklaget for en alvorlig forfærdelig adfærd, siden Wizards of Waverly Place gik ud af luften, men på en eller anden måde blev disse påstande for det meste ignoreret.

Jake T. Austins DUI

Efter fire sæsoner gik Wizards of Waverly Place ud af luften i 2012. På det tidspunkt så det bestemt ud til, at Jake T. Austin havde potentialet til at blive en kæmpe aftale i Hollywood. Skuespilleren var trods alt en fanfavorit blandt Wizards of Waverly Places seere, og forudsat at han kunne forgrene sig til andre roller, så himlen ud til at være grænsen.

Desværre var Jake T. Austin i de to år, der fulgte efter, at Wizards of Waverly Place gik ud af luften, involveret i en række skandaler, der alvorligt plettede hans image. For eksempel blev Austin i oktober 2013 trukket over efter at have kørt om natten uden forlygter. Efter at have lugtet alkohol på skuespilleren, gennemførte politiet en feltædruelighedstest, som Austin angiveligt mislykkedes. Som et resultat blev Austin sigtet for DUI.

En måned efter Jake T. Austins DUI-anholdelse kom skuespilleren igen i alvorlige problemer, mens han kørte i den samme bil. Som TMZ afslørede i november 2021, slog skuespilleren sit køretøj ind i tre parkerede biler klokken tre om morgenen. Det er selvfølgelig slemt nok, men det virkelig alvorlige problem er, at i stedet for at blive på stedet, flygtede Austin angiveligt fra ulykkesstedet.

Jake T. Austins hændelse ved Teen Choice Awards

Efter at tingene faldt til ro for Jake T. Austin i begyndelsen af 2014, blev skuespilleren viklet ind i endnu en skandale senere samme år. Efter at Austin deltog i Teen Choice Awards i august 2014, rapporterede TMZ, at der var en kvindelig arbejder, der ikke genkendte skuespilleren og ikke tillod ham at komme ind i gavepakken som et resultat. Hvis TMZ's rapport om, hvad der derefter skete, er sand, mistede Austin den og gik på en stereotyp "du ved ikke, hvem jeg er" berømthedsnedsmeltning. Austin, der angiveligt ikke var tilfreds med at miste den verb alt, smed efter sigende derefter en tom udstillingsboks efter den kvindelige arbejder, som ikke tillod ham at komme ind i gavepakken.

Selvfølgelig var Jake T. Austins påståede ugerninger ekstremt alvorlige og bør aldrig bagatelliseres, især da han satte andre mennesker i fare. Når det er sagt, er det værd at bemærke, at det nu er mange år siden, at Austin blev anklaget for at skrue op, som han gjorde i midten af 2010'erne.

Reaktionen på andre Disney-stjerners dårlige opførsel

I årene siden Jake T. Austins påståede opførsel høstede negative overskrifter i midten af 2010'erne, har næsten alle tilsyneladende glemt alt, hvad skuespilleren blev anklaget for at gøre. På den anden side har der været masser af andre Disney-stjerner, der fik problemer med loven og aldrig har været i stand til at sætte det faktum helt i deres bakspejl.

Engang anset for at være en af de lovende unge stjerner i Hollywood, virkede det på højdepunktet af Lindsay Lohans karriere, som om hun var i opløbet til enhver bemærkelsesværdig rolle for folk i hendes aldersgruppe. Siden da ville det dog være en underdrivelse at sige, at Lohans skuespillerkarriere er ramt af skibet. Selvom der er flere årsager til, at det er tilfældet, er der ingen tvivl om, at alle de skandaler, der har omgivet Lohan, er hovedårsagen til, at hun ikke længere er en stor filmstjerne.

Lindsay Lohan og Jake T. Austin er desværre langt fra de eneste tidligere Disney Channel-stjerner, der tidligere er blevet meget kontroversielle. For eksempel er skuespillere som Shia LaBeouf, Miley Cyrus, Mitchell Musso, Vanessa Hudgens, Zac Efron og Demi Lovato alle blevet pakket ind i skandaler gennem årene. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at de skandaler, de mennesker var involveret i, ikke alle var engang med hensyn til alvor.

Anbefalede: