9 hjertevarmende øjeblikke fra Joe Keery og Charlie Heatons Bromance

Indholdsfortegnelse:

9 hjertevarmende øjeblikke fra Joe Keery og Charlie Heatons Bromance
9 hjertevarmende øjeblikke fra Joe Keery og Charlie Heatons Bromance
Anonim

Da Stranger Things første gang havde premiere i 2016, tog det overhovedet ingen tid for serien og castet at sprænge online. Fra det unikke bud på historien på skærmen til det utroligt talentfulde cast, blev fans forelsket i det hele på ingen tid. I årenes løb har seriens rollebesætningsmedlemmer fundet stærke venskaber skabt fra deres tid på sættet sammen. Mens mange fokuserer på duoer som Millie Bobby Brown og Noah Schnapp eller Winona Ryder og David Harbour, er en undervurderet duo, der altid leverer, Joe Keery og Charlie Heaton. Selvom de kan spille romantiske rivaler for Nancys hjerte på skærmen, kunne disse to ikke være tættere på i det virkelige liv.

9 Just Boys Being Boys

Der er noget ved det faste liv, som offentligheden bare ikke helt kan forstå. Timer i trailere, på sæt og at få lavet make-up og hår kan betyde, at rollebesætninger enten elsker hinanden eller hader hinanden. Joe Keery og Charlie Heaton ser ud til at gå efter førstnævnte, og parrer sig for at irritere hinanden de tidlige morgener på settet. Selvom der ikke er så meget at gøre, når de venter, ser disse to ud til at have det sjovt med at kigge forbi bare for at sige hej.

8 Djo's Got Another Fan

Intet fremtvinger sandheden som en løgnedetektortest, der bliver nøje overvåget. Især når spørgsmålene kommer fra co-star og romantiske partner Natalie Dyer. Heaton led et grundigt forhør omkring sit trommespil og musikliv, herunder spørgsmålet om, hvorvidt han synes, han er en bedre musiker end Joe Keery. Heaton sagde straks, at han ikke var det, og fortsatte med at sige: "Jeg synes, han er virkelig talentfuld. Han er en fantastisk musiker." Det ser ud til, at Keerys band Djo har endnu en fan at tilføje til listen.

7 Charlie Heaton skal værdsætte håret

Natalia Dyer holdt sig ikke tilbage, da hun afhørte sin kæreste, Charlie, under Vanity Fair Lie Detector Test. Hun trak alle slag, hun kunne, fra at spørge om barndomsminder til ønsker og drømme. En drøm var især relateret til Joe Keerys ikoniske look. Dyer gled et billede henover og spurgte Charlie Heaton, om han ville have hår som personen på billedet, og uden tøven svarede han "Jeg behøver ikke engang at kigge," fortsatte med at kommentere, at Joe har "fået det bedste hår … Han har fantastisk hår. Hvem ville ikke have sådan et hår?"

6 Keery kæmpede på sæt

Intet underholder fans så meget som at høre om bag kulisserne løjerne i deres yndlingsprogrammer. Derfor var Joe Keery så et hit, da han henvendte sig til GQ for at lave en oversigt over sine største Stranger Things-øjeblikke. Selvfølgelig var en af Steves største karakterbuer hans udvikling fra bølle til babysitter. Keery indrømmer i sammenbruddet, at han "på en måde havde svært ved at være ond mod Charlie, fordi [han elsker] Charlie så højt, og han er sådan en god ven." Man kan sikkert sige, at der skulle laves noget seriøst skuespil den dag.

5 Heaton er Team Steve All The Way

Team Steve vs Team Jonathon er vokset med hver sæson, efterhånden som Stranger Things-fans roder efter, hvilken karakter der skal ende hos Nancy. Til at begynde med så det ud til at favorisere Jonathon som den vindende romantiske interesse, men er nu begyndt at vende tilbage til Steve som en mulighed for slutspil. Selvfølgelig, efter at have set på Steves karakterudvikling og Joe Keerys hår, hvem kan bebrejde dem? Selv Charlie Heaton er enig, og annoncerede ved NTA Television Awards, at han er "faktisk mere team Steve." Hvem kan egentlig bebrejde ham?

4 Joe Third-Wheeled The Shot

Efter sæson ens drama og rædsler, der samler duoen Jonathon og Nancy, ser Steve ud til at være blevet skubbet til side af dem på hans egen alder og tvunget i baggrunden med hensyn til romantik. Selvfølgelig stopper dette aldrig Joe Keery fra at træde op for at spøgefuldt tredjehjul i mængden - især på billeder. Selv på Instagram i et kærligt billede af Charlie Heaton, der poserer med en plakat, kaster Joe Keery sig i baggrunden for at forblive relevant i Charlie Heatons liv.

3 Det er faktisk Stonathon

I de tidlige dage af Stranger Things, da rollebesætningen først blev populær, kom den store debat blandt fans ned til den klassiske kærlighedstrekant eller Steve, Jonathon og Nancy. Mens Steve og Nancy startede som kanonparret, kom Jonathon ind i slutningen af sæson 1, hvilket førte til, at hold dannede sig for Team Stancy vs. Team Jancy. Charlie Heaton kunne selvfølgelig ikke dy sig, da han skrev på Instagram, at svaret faktisk var ingen af delene. Holdet, han rod efter første dag, var Team Stonathon.

2 Ikke sådan noget som for meget kærlighed

Stranger Things skabte bølger siden den første udsendelse, og stjernerne begyndte at tage til de røde løbere kort efter. Joe Keery og Charlie Heaton optrådte sammen med Natalia Dyer, alle sammen for at tage imod pressen ved Golden Globes efterfest. Trioen poserede som aldrig før, inklusive et ikonisk skud, hvor Heaton greb Joe Keery og plantede et stort kys på hans kind. Keerys grin bliver kun bedre af grinet fra Natalia Dyer, der ses bag de to. Denne trio ser ud til at have en masse kærlighed til hinanden.

1 A Different Take On The Love Triangle

Der er muligvis intet andet øjeblik i Joe Keery og Charlie Heatons bromance end deres tid til 2017 Golden Globes afterparty. Medvirkende fra Stranger Things var alle med på InStyles elevator Instagram, med forskellige berømtheder fanget i øjeblikket, når elevatordørene åbnes. Mens andre rollebesætningsmedlemmer havde dans og sjov, kom Keery og Heaton akavet ind med Natalia Dyer imellem sig, kun for drengene at få øjnene op og begynde at kysse hinanden, og efterlod Dyer alene. Så meget for Team Jonathon eller Team Steve – disse drenge er Stonathon hele vejen.

Anbefalede: