Hvorfor taler folk om Kim Loaiza, Mexicos stigende popstjerne og YouTube-personlighed

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor taler folk om Kim Loaiza, Mexicos stigende popstjerne og YouTube-personlighed
Hvorfor taler folk om Kim Loaiza, Mexicos stigende popstjerne og YouTube-personlighed
Anonim

Latinmusikkens stigende popularitet i Amerika har taget musikindustrien med storm. I løbet af de seneste år er genopblussen af spansksprogede poster på Billboards mainstream-hitlister steget i vejret. Efter år med latinske kunstnere, der søgte samarbejder med engelsktalende mainstream-aktører, er rollerne blevet byttet om. Streaming har ført til, at anglo-kunstnere er ivrige efter at booste deres streamingnumre og jagter latinske musikskabere. I gennemsnit streamer latinamerikanere 86 minutters musik om dagen, dette tal er det højeste i alle regioner. For at sætte dette i perspektiv, lyttes der til 29 tre-minutters sange gennem 86 minutters streaming om dagen.

Kunstnere som "Mi Gente"-sangeren J Balvin, Maluma, Ozuna og Karol G er alle blevet globale hitskabere med reggaeton og trap-sange. Kim Loaiza er en anden stjerne, der er på vej frem. Med hits som No Seas Celoso og Me Perdiste er hun godt på vej mod en global superstjerne, så hvem er Kim Loaiza?

8 Hvem er Kim Loaiza?

Kendt for sine YouTube-videoer, Kimberly Guadalupe Loaiza Martinez er en voksende mexicansk stjerne og influencer. I 2019 begyndte hun at forfølge en musikkarriere og har siden samarbejdet med kunstnere som Zion y Lennox, Lele Pons og Ovi for at nævne nogle få. Hendes lyd er pop-fusioneret perreo, rodfæstet i hendes mexicanske kultur. Hun er i øjeblikket den syvende mest fulgte bruger på Tik Tok og har over en milliard visninger på sin YouTube-kanal.

7 Loaiza drømmer om at arbejde med disse kunstnere

På trods af nogle store samarbejder hidtil i sin unge musikalske karriere drømmer Loaiza om at arbejde med store navne som Karol G, Natti Natasha, Shakira og BeyoncéHun har også samarbejdet med sin mand JD Pantoja om to sange, "Amándote", en af de tidligste udgivelser, som blev droppet tilbage i 2019. Han er også med på "Incondicional", som blev udgivet tidligere i år, videoen har over 33 millioner visninger på YouTube.

6 Dette er et par af Kim Loaizas yndlingsting

Kim Loaiza elsker at optage musik, hun nyder at spise sushi og tilbringe kvalitetstid med sin familie. I sine opslag nævner Kimberly ofte, hvor taknemmelig hun er for sin familie, og hvilken velsignelse det er, "Intet gør mig lykkeligere end at være sammen med min familie," skrev hun i et Instagram-opslag i april 2021. Sangerinden nyder også at se sine fans danse til hendes musik. Hendes yndlingsfarve er turkis.

5 Disse projekter er i pipelinen for Kim Loaiza

Med ny musik på vej, inklusive et meget ventet remix af "Después de las 12", som hun lavede med Ovi, forventes stjernen at fortsætte med at turnere i 2022."Jeg tror ikke, mine fans er klar til dette remix, men jeg ved, at de vil elske det," sagde hun til Billboard. Som en del af Telemundos musikalske udendørsserie "Summer Concerts: Road to Billboard Latin Music Awards", optræder Loaiza ugentligt på hoyDia (hver torsdag) og En Casa con Telemundo (hver fredag).

4 Dater Kim Loaiza nogen?

Kim Loaiza er gift med andre kunstner og influencer Juan de Dios Pantoja, som hun mødte i 2012. I 2021 kronede Billboard-læsere JD og Loaiza som deres foretrukne latinske par. De fremhævede elleve latinske par i branchen i en fanafstemning, hvor parret fik 63% af stemmerne. Blandt de andre par var Rauw Alejandro og Rosalia, og Bad Bunny og hans mangeårige kærlighed Gabriela Berlingeri. JD Pantoja og Kim Loaiza har to børn, en datter ved navn Kima Sofía og en søn ved navn Juan.

3 Kim Loaizas mest populære sange på Spotify

Hun har over 3,3 millioner månedlige lyttere på spotify. Nogle af sangerens største sange på streamingplatformen inkluderer "Mejore Sola", som har samlet mere end 39 millioner streams, "Me Perdiste" har også samlet imponerende 33,6 millioner streams og "Despues De Las 12", som har mere end 23 millioner streams.

2 Hvor meget er Kim Loaiza værd?

Kim Loaiza har en anslået nettoværdi på $8 millioner. Hendes rigdom kom fra en spirende musikkarriere samt at tjene penge på hendes YouTube-kanal og andre sociale mediekonti gennem bet alte partnerskaber med brands. Hendes tøjlinje med SHEIN Mexico øger hendes indtjening yderligere. Loaiza har over 35 millioner abonnenter på YouTube, 30 millioner instagram-følgere og over 60 millioner fans på TikTok. Hendes mand har også en anslået nettoformue på $3,5 millioner.

1 Kim Loaizas seneste single

Med sin nyeste single "Pa' Eso Se Hizo" laver Loaiza bølger i øjeblikket, hun fort alte Billboard, at hun elsker sangen på grund af dens elektroniske aura."Vi arbejdede på denne sang med mit team, og det kom fantastisk ud. Vi elskede det alle sammen, og jeg er begejstret for, at mine fans også gjorde det. Jeg kunne mærke på alle de støttende kommentarer, de efterlod mig," fort alte sangeren. På bare fire uger har videoen til sangen samlet millioner af streams og har allerede fået mere end 22 millioner visninger og en million likes på YouTube. "Pa' Eso Se Hizo" er Kim Loaizas 16. udgivelse med over 20 millioner visninger.

Anbefalede: