Kylie Jenner og Kourtney Kardashian rost for ikke at følge 'Love Rat' Tristan Thompson

Indholdsfortegnelse:

Kylie Jenner og Kourtney Kardashian rost for ikke at følge 'Love Rat' Tristan Thompson
Kylie Jenner og Kourtney Kardashian rost for ikke at følge 'Love Rat' Tristan Thompson
Anonim

Kylie Jenner og Kourtney Kardashian er blevet rost af fans efter at have holdt op med at følge deres søster Khloe Kardashians babyfar Tristan Thompson.

Tristan Thompson er blevet set med et væld af kvinder på sin europæiske udflugt

Khloes søsters er måske blevet trætte af, at Thompson gjorde deres søster forlegen på sin ferie i Mykonos, Grækenland. Tirsdag blev han set i selskab med yderligere to mystiske kvinder. Eftermiddagens frokostudflugt kommer efter, at atleten søndag blev set holde hånd med en fantastisk brunette. Basketballstjernen bar et knaldorange sæt for dagen, bestående af shorts og en T-shirt, som han parrede med hvide sneakers og sokker.

Gossip Of The City har delt det første billede af den mystiske kvinde, der holder hånd med Tristan Thompson på gaderne i Grækenland. Hendes navn og stilling er ikke blevet afsløret. Den fantastiske brunette blev set feste med Thompson på natklub Bonbonniere indtil de tidlige timer, rapporterer TMZ.

Basketballstjernen så godt ud med sin seneste erobring, mens han havde en skjorte med blomstermønster, sorte bukser og hvide sneakers. I mellemtiden viste hans kammerat sin lille figur i en figursyet orange kjole og sorte sandaler.

Tristan Thompson forventer den 'forestående' ankomst af sit fjerde barn med Khloe Kardashian

E! Nyheder bekræftede sidste torsdag, at Khloe og Tristan venter en dreng. Khloes repræsentant bekræftede nyheden i en erklæring og tilføjede, at babyen blev undfanget i november. Datoen er nøglen, som den var før Khloe fandt ud af, at Tristan havde fået en søn med den personlige træner Maralee Nichols.

"Vi kan bekræfte, at True får en søskende, der blev undfanget i november," begyndte bombeerklæringen. "Khloe er utrolig taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie."

Tristan Thompson og Khloe Kardashian 'Are Not Back Together'

Kilder siger, at selvom Khloe bekræftede, at hun venter endnu et barn, er hun og Tristan ikke blevet forsonet. En kilde tæt på familien oplyser, at parret "ikke er sammen igen" og "ikke har t alt med hinanden siden december uden for sager om medforældre."

For blot syv måneder siden var Tristan midt i en faderskabsskandale, efter at en kvinde ved navn Maralee Nichols påstod, at hun var gravid med deres barn. De undfangede barnet i marts 2021, mens Tristian stadig var i et forhold med Khloe. Nichols fødte deres søn, ved navn Theo Thompson, den 1. december, selvom Tristan offentligt nægtede, at barnet var hans. Det var først i januar 2022, at NBA-stjernen indrømmede at være Theos far.

Ifølge Nichols har Tristan ikke mødt sin søn. I et opslag, der blev delt på Instagram, undskylder Tristan offentligt over for Khloe for hans gentagne svindel. "Du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene," skrev den 31-årige. Bortset fra seks måneder gamle Theo Thompson deler Tristan den femårige søn Prince med modellen eks Jordan Craig og sønnen True Thompson på fire med Khloe.

Anbefalede: