Hvordan Danielle Fishel fik rollen som Topanga på Boy Meets World

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Danielle Fishel fik rollen som Topanga på Boy Meets World
Hvordan Danielle Fishel fik rollen som Topanga på Boy Meets World
Anonim

Danielle Fishel var ikke den originale skuespillerinde i rollen som Topanga på Boy Meets World. Dette kan virke chokerende, da det er svært at forestille sig nogen anden skuespillerinde i den rolle. Fishel skulle kun optræde i et eller to afsnit af serien, men endte med at blive en regulær serie, og hun endte med at gøre Topangas karakter meget ikonisk.

Fishel delte for nylig på Pod Meets World-podcasten, hvordan hun blev castet i sit livs rolle tilbage i 1990'erne, og hvordan hun, efter hun fik rollen, formåede at arbejde hårdt for at glæde showrunner Michael Jacobs så at hun ikke ville blive fyret. Som 12-årig havde Fishel en utrolig arbejdsmoral, som hun stadig ser ud til at have i dag.

8 Danielle Fishel blev castet som en anden pige på Boy Meets World

Fishel havde oprindeligt en anden rolle som studerende på Boy Meets World. En elev med færre linjer end karakteren Topanga. En dag under øvelsen var pigen, der oprindeligt var med i rollen som Topanga, ikke i stand til at sige en linje, som hun blev bedt om, så showrunneren lod hende gå. De havde mindre end en uge til at finde en ny skuespillerinde til at udfylde den rolle. Faktisk efter den fredagsprøve havde de brug for en ny Topanga senest mandag.

7 Danielle gik til audition for Topanga

Scrambling for at udfylde den nu ledige rolle som Topanga, besluttede showrunneren at prøve Fishel og Marla Sokoloff, som også spillede en anden elev i episoden. Sokoloff gik først ind, og Fishel sagde, at hun kunne høre, hvordan det gik i audition-lokalet. Hun kunne høre dem alle grine og snakke, og alt så ud til at gå fantastisk. Fishel gik ind efter Sokoloff og troede ikke, hun ville få rollen, da hun ikke fik den samme reaktion, som Sokoloff fik.

6 Danielle Fishels far fik et opkald

Fishels far var ikke sammen med Danielle, da hun blev sent til audition for Topanga. Hun var hos sin mor, mens hendes far ventede på, at de skulle komme hjem. Han modtog et opkald, mens han t alte i telefonen med sin datter, og da han kom tilbage til Fishel, fort alte han hende, at hun havde fået rollen som Topanga og skulle møde op mandag klar til at spille rollen. Fishel begyndte naturligvis straks at skrige.

5 Danielle Fishel fik en masse noter

Fishel udt alte på Pod Meets World-podcasten, at efter den første øvedag i rollen som Topanga, showrunneren, holdt Michael Jacobs en notesession, som ofte løb meget lang. Han gemte alle sine noter til Fishel til det sidste, fordi han havde så mange noter til hende, og han ville ikke beholde resten af rollebesætningen der, mens han gik over dem. Uh-oh, ikke det bedste, en ung skuespillerinde ønsker at høre. Fishel var selvfølgelig nervøs under hele sin notesession med resten af rollebesætningen.

4 Danielle Fishel var en hurtig taler

Fishel sagde på podcasten, at hun var en hurtig snaker som barn og stadig er en hurtig snaker som voksen. Jacobs bad Fishel blandt andet sænke hendes talehastighed. Han satte hende og hendes mor ned ved Matthews-familiens køkkenbord og fort alte hende, at hvis hun ikke spillede rollen helt anderledes den næste øvedag, ville hun blive sluppet, ligesom pigen før hende. Yikes.

3 Danielle Fishel øvede indtil kl. 03.00

Fishel gik hjem den nat og blev oppe til kl. 03.00 og øvede sine replikker med sin mor, som gentagne gange opfordrede hende til at tale langsommere og langsommere. Hun ønskede bestemt ikke at blive fyret, og som perfektionist ville hun spille rollen helt rigtigt og som Jacobs havde bedt hende om. Hun sagde på podcasten, at hun primært gjorde dette af frygt for, hvad Jacobs ville tænke, hvis hun ikke fik det rigtigt.

2 Danielle Fishel modtog ros fra Michael Jacobs

Efter øvelsen dagen efter modtog Fishel meget velfortjent ros fra Jacobs for at have lyttet til alle de noter, han havde til hende, og gjort et meget bedre stykke arbejde. Fishel sagde på podcasten, at følelsen af at gøre et godt stykke arbejde var noget, hun begyndte at jagte hver uge efter det, og hun var altid sur, når hun ikke fik ros, som om hun ikke gjorde det godt nok. Også selvom hun ikke modtog nogen negativ feedback.

1 Skuespil var et rigtigt job på sættet af Boy Meets World

Fishel sagde, at selvom hun kun var et barn, da hun blev ansat på Boy Meets World, var det i virkeligheden meget et job, og hun levede dybest set for at gøre showrunneren, Jacobs, glad. Hendes medspiller, Rider Strong, tilføjede, at deres oplevelse på settet af Boy Meets World med showrunneren, der ikke tillod meget om nogen kreativ frihed fra skuespillerne, gjorde, at det meste af rollebesætningen ikke ønskede at spille i et stykke tid.

Anbefalede: