Alt, hvad Nicholas Hoult har lavet siden hans X-Men-dage

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Nicholas Hoult har lavet siden hans X-Men-dage
Alt, hvad Nicholas Hoult har lavet siden hans X-Men-dage
Anonim

Marvel har samlet nogle enestående talenter gennem årene, og dette inkluderer deres projekter uden for MCU. Nicolas Cage, for eksempel, blev castet som Ghost Rider, mens Ben Affleck blev castet som Daredevil. Listen over navne, som Marvel har ansat er imponerende, og netop den liste omfatter den talentfulde Nicholas Hoult.

Hoult var genial som Beast i X-Men-serien, og siden de dage er han fortsat med at tilføje til sin imponerende liste over skuespillerkreditter.

Lad os se, hvad Nicholas Hoult har lavet siden X-Men !

Nicholas Hoult var med i X-Men-franchisen

I 2011 indledte X-Men: First Class en helt ny æra for den elskede X-Men-franchise. Den var opsat på at fortælle historien om vores yndlingsmutanter og de tidlige kampe, de stod over for. Denne film var en succes, og den hjalp Nicholas Hoult med at få et glob alt publikum med sin skildring af Beast, der blev rost.

Da hun t alte med Collider, anerkendte Hoult det pres, der følger med at spille hovedrollen i en stor franchise.

"Men ja, bestemt i fortiden, og når du bliver tilbudt sådan nogle større teltstangsfilm, som måske stoler mere på dig som hovedperson, er det noget, du skal se på i en anden måde, fordi, som Elle sagde tidligere, det er en forretning, så folk bedømmer dig på en måde ud fra, hvordan de film klarer sig mere, end hvis du går og laver en indie-film, der ikke fungerer, og som folk ikke ser specielt, så det er en anden vurdering, jeg formodede fra din vinkel," sagde han.

I alt ville Hoult medvirke i fire X-Men-film, og han optrådte endda kort i Deadpool 2, som foregår i det samme filmiske univers.

Som du kunne forestille dig, gjorde Hoult succes i en stor franchise ham til en værdifuld handelsvare, og siden hans dage med at spille Beast sluttede, har han stablet kreditter på både den store og den lille skærm.

Hoult har været i film som 'De som ønsker mig død'

På den store skærm har Hoult tilføjet et par kreditter til sit navn siden hans X-Men-franchise-dage. Han har især medvirket i film som The Banker og They Who Wish Me Dead.

I 2020's The Banker spillede Hoult hovedrollen sammen med navne som Anthony Mackie og Samuel L. Jackson, som begge også er Marvel-veteraner. Filmen var en Apple+ TV-udgivelse, og den var i stand til at få nogle solide anmeldelser fra fans og kritikere. Samlet set har den 89 % samlet på Rotten Tomatoes, hvilket viser, at det er en film, som folk burde give et ur.

Året efter spillede Hoult hovedrollen sammen med Angelina Jolie og Jon Bernthal, yderligere to Marvel-veteraner, i They Who Wish Me Dead. Filmen fik en okay kritisk modtagelse fra kritikere og publikum, selvom dette ikke hjalp meget på billetkontoret. $23 millioner glob alt var sandsynligvis ikke det beløb, studiet håbede på.

Når vi ser fremad, har Hoult et par projekter i gang. Menuen er et filmsæt til udgivelse senere i år, og Renfield, som har et fantastisk cast, rammer den store skærm næste april.

Så fantastisk som alt dette er, det er simpelthen det, Hoult laver i filmens verden. Skuespilleren har også haft travlt på tv.

Han har været på shows som 'The Great'

Indtil videre har Nicholas Hoult haft to store tv-projekter, siden Dark Phoenix markerede afslutningen på hans tid med at spille Beast på det store lærred.

Skuespilleren spiller Peter III i The Great, og serien blev for nylig hentet til en tredje sæson.

I et interview diskuterede Hoult, hvordan det er at spille sin karakter i hitshowet.

"Det er generelt rigtig, rigtig sjovt. Fordi det er så velskrevet og sådan en glæde at spille dem, er det ikke belastende. Det er klart, at der er tidspunkter, hvor det er svært, og det kræver meget, men det er på en virkelig sjov måde, der er underholdende. Men jeg savner det lidt," sagde han til Collider.

"Jeg savner processen og hvad miljøet er. Jeg siger ikke, at jeg vil være som karakteren hele tiden, men på samme tid er den verden, at bebo den, et vidunderligt sted at kom til at gå og spille," tilføjede han.

Han har også givet udtryk for Patrick på Crossing Swords. Til det show fungerer Hoult også som konsulentproducent.

Nicholas Hoult gør det godt for sig selv i disse dage, og med multiverset åbnet i MCU'en, får vi måske at se Beast optræde i en fremtidig film.

Anbefalede: