Forrest Gump skulle have en bizar efterfølger

Indholdsfortegnelse:

Forrest Gump skulle have en bizar efterfølger
Forrest Gump skulle have en bizar efterfølger
Anonim

Studioer, der ønsker at tjene penge på efterfølgere, er en fortælling så gammel som tiden, og selvom kunsten bag efterfølgeren er vanskelig, vil studierne også give holdet grønt lys, hvis de føler, at det kan tjene penge. Vi har set nogle fantastiske efterfølgere, nogle forfærdelige og nogle interessante ideer, som aldrig blev lavet.

Tom Hanks medvirkede i Forrest Gump fra 199, en sand klassiker. Hanks gennemgik en seriøs forberedelse til sin rolle i filmen, hvilket førte til en Oscar-vinding. Der har været mange detaljer at dukke op om Forrest Gump, inklusive det faktum, at en efterfølger blev forsøgt for over 20 år siden.

Lad os tage et kig på den bizarre efterfølger, der næsten skete.

'Forrest Gump' er en klassiker fra 90'erne

Forrest Gump fra 1994 er forblevet en af de største og mest berømte film fra 1990'erne. Baseret på romanen fra 1986 var filmen genial og en af Robert Zemeckis og Tom Hanks, som forvandlede den til en prissæson efter udgivelsen.

Hanks ledede et talentfuldt cast, der indeholdt kunstnere som Sally Field, Gary Sinise og Robin Wright, som alle var geniale i filmen. Hele medvirkende var med til at løfte Eric Roths enestående manuskript fra siderne til det store lærred, og da folk fangede filmens kvalitet, skyndte de sig i biografen for at se den.

I løbet af sin tid i biograferne var Forrest Gump i stand til at trække over 670 millioner dollars ind, hvilket er en kolossal økonomisk succes. Fordi Hanks har en backend-aftale med sin kontrakt, tog han en monstercheck på over $60 millioner med hjem, ifølge IndieWire.

Den Oscar-vindende film har en hel arv, og på dette tidspunkt er den praktisk t alt et must-se.

Selv om dens arv kan stå alene, var studiemessingerne på et tidspunkt interesserede i at lave en efterfølger, noget der blev langt mere kompliceret, end de nogensinde havde forventet.

Det skulle have en efterfølger

Tilbage i 2001 skrev Eric Roth, der skrev manuskriptet til Forrest Gump, manuskriptet til efterfølgeren. Lige sådan så det ud til, at alle systemer var gået for Forrest for at få sin triumferende tilbagevenden til det store lærred.

Opfølgeren skulle være baseret på efterfølgerromanen, Gump & Co, og den skulle dykke med hovedet først ind i meta-territorium.

Hanks selv udtrykte, at han ikke var helt med på projektet, idet han sagde: "Jeg må indrømme, at jeg ikke ser dette som en franchise. En efterfølger ville ødelægge det, vi havde gjort. Det ville være ligesom Jaws 2."

Realistisk set kunne en anden film have plettet, hvad den første var i stand til at udrette. Så igen kunne det have været et hit.

Med Hanks' modvilje fik projektet en sej stjerne, men andre faktorer spillede også ind.

"Projektet blev aldrig lavet på grund af en juridisk tvist mellem Paramount og forfatteren Winston Groom, som hævdede, at han ikke blev bet alt ordentligt for Forrest Gump. Dette hentydes til i det indledende afsnit af den anden bog, hvor Gump advarer læserne om aldrig at tillade nogen at lave en film om deres liv," skriver Slash Film.

Med tiden ville rygter om, at filmen skulle foregå, dukke op igen, ligesom vigtige detaljer om plottet og nogle af filmens vigtigste begivenheder.

Det kom aldrig sammen

Ifølge Slash Film, "forgår der flere år efter begivenhederne i den første bog/film. Forrests rejeforretning er gået konkurs, og Jenny er død og efterlader Forrest for at forsørge Forrest, Jr., hans intelligente, selvom følelsesmæssigt fjern, søn. Forrests mor er også død. Jenny optræder af og til som en slags skytsengel for Forrest og deres søn."

Sitet bemærker også, at Forrest ville spille "fodbold for New Orleans Saints, sælge encyklopædier, arbejde på en svinefarm, hjælpe med at udvikle den berygtede New Coke, ved et uheld styrte Exxon Valdez, hjælpe med at ødelægge Berlinmuren, og kæmper i Operation Desert Storm."

Som om det ikke er mærkeligt nok, ville Forrest igen møde masser af kendte mennesker. Denne gang ville han dog møde ingen ringere end selveste Tom Hanks.

Filmen ville have været et sindssygt andet kapitel til den første film, og Roth kunne meget vel have skrevet et solidt manuskript. Fans vil dog aldrig nå at se denne film. Det er næsten 30 år siden originalen, og at lave en efterfølger på dette tidspunkt virker bare meningsløst.

Forrest Gump kunne trække en Top Gun og udgive en efterfølger i den nærmeste fremtid, men i betragtning af projektets historie er det mere sandsynligt, at denne forbliver i skjul.

Anbefalede: