Khloe & Tristan venter baby nr. 2, men de taler ikke

Indholdsfortegnelse:

Khloe & Tristan venter baby nr. 2, men de taler ikke
Khloe & Tristan venter baby nr. 2, men de taler ikke
Anonim

Statusen for Khloe Kardashian og Tristan Thompsons forhold har været uklar, siden det blev afsløret sidste år, at han fik et barn med en anden kvinde, mens han var i et forhold med Khloe. Tingene mellem parret er dog blevet endnu mere komplicerede, da de angiveligt venter et andet barn via surrogat.

En repræsentant for Khloe bekræftede nyheden til medierne. "Vi kan bekræfte, at True vil have en søskende, der blev undfanget i november," fort alte en kilde til PEOPLE. "Khloé er den ekstraordinære surrogat utrolig taknemmelig for sådan en smuk velsignelse.

Repræsentanten tilføjede: "Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie."

Babyen blev undfanget, før Khloe kendte Tristan snydt

Nyheden om Khloe og Tristans anden baby har sat gang i spekulationer om, hvornår deres surrogat blev gravid. Men babyen blev tilsyneladende undfanget, før Khloe fandt ud af, at Tristan skulle have en baby med Maralee Nichols.

Insideren hævder, at Khloe og Tristans surrogat blev gravid en måned før det blev afsløret, at han skulle have barn med en anden kvinde. "Der kom nyheder ud om, at Tristan skulle have en baby i december, og det var da Khloé fandt ud af, at surrogaten var gravid," sagde de. "Surrogaten var bogstaveligt t alt 3 til 4 uger gravid på dette tidspunkt."

Maralee indgav oprindeligt et faderskabssag mod Tristan i december 2021, samme måned som hun fødte. Hun afslørede, at deres søn, Theo, blev undfanget i marts samme år.

Den personlige træner siger, at Tristan oprindeligt forsøgte at nægte faderskab. Men da det blev bevist, at Theo er hans barn, udgav Tristan en erklæring online, hvori han sagde, at han så frem til at blive forældre. Han undskyldte også offentligt til Khloe for sin utroskab.

Det er dog blevet påstået, at Tristan endnu ikke har mødt sin søn over et halvt år senere.

Khloe & Tristan taler knap nok med hinanden

Selv om Tristan og Khloes surrogat er uger fra fødslen, taler parret efter sigende næsten ikke sammen.

"Khloé og Tristan er ikke sammen igen," fort alte en kilde til Us Weekly. "[De] har ikke t alt siden december uden for sager om samvær." Ekserne deler allerede den 4-årige datter True.

Tristan er blevet afsløret for at være utro mod Khloe flere gange, inklusive dage før hun fødte deres datter. Efter at de forsonede sig efter Trues ankomst, blev Tristan fanget i at kysse den daværende nære familieven Jordyn Woods.

Anbefalede: