What The Cast Of Supernatural gør nu

Indholdsfortegnelse:

What The Cast Of Supernatural gør nu
What The Cast Of Supernatural gør nu
Anonim

Supernatural var en kæmpe succes for CW Network. Showet blev sendt første gang i 2005, og der var lagt en 5-sæson plan på plads. På grund af fansens stærke reaktion på showet kunne Supernatural fortsætte i 15 sæsoner, der endelig sluttede i 2020. Med i alt 327 afsnit kunne seerne se de mandlige hovedroller, Jensen Ackles og Jared Padalecki, vokse op på skærmen.

Showet dækkede ethvert sci-fi-plot under solen, lige fra spøgelser og monstre til englekampe. Supernatural kulminerede sin sidste sæson ved at kæmpe mod Gud selv, dens hovedpersoner kæmpede for det, de altid har: fri vilje. Nu hvor showet er slut, savner fans at se deres yndlingsfigurer på skærmen hver uge. Lad os følge med i, hvad de medvirkende har lavet siden slutningen af dette ikoniske show.

8 Jeffrey Dean Morgan Was In The Walking Dead

Fans vil huske at elske Jeffrey Dean Morgan før hans dage med at spille John Winchester på Supernatural. Han spillede Denny Duquette under Grey's Anatomys tidlige sæsoner. Senest har Morgan været medvirkende i The Walking Dead. Han spillede Negan Smith, og showet sluttede netop i år efter 11 år.

Morgan kan takke sin tv-søn, Jensen Ackles, for at have mødt sin kone. Morgan blev sat op på en blind date med Hilarie Burton af Ackles.

7 Mark Pellegrino har haft travlt med Netflix

Mark Pellegrino var ind og ud af Supernatural siden sæson 5. Hans karakter, Lucifer, blev dræbt og bragt tilbage til livet næsten lige så mange gange som Sam og Dean Winchester. Pellegrino lavede en kort cameo i showets sidste sæson, da han er en fanfavorit. Siden Supernatural har skuespilleren haft travlt med mange projekter. Han spillede en forældrerolle i Netflix's 13 Reasons Why og havde en tilbagevendende rolle på American Rust.

6 Mark Sheppard slutter sig til Supernatural Co-Star Jared Padalecki

Fans var knust, da Mark Sheppards karakter, Crowley, blev dræbt i slutningen af sæson 12. Men fans var enige om, at det måske var på tide at sige farvel til helvedes konge. Hans karakter havde en af de mest drastiske buer, der gik fra en skurk til en ven til seriens helte. Han havde været med i showet siden introduktionen af sæson 5, men skuespilleren var klar til at gå videre til forskellige projekter. Sheppard optrådte kort i tv-showet Doom Patrol og vil nu have en rolle i Walker: Independence. Det ser ud til, at castet i Supernatural ikke kan holde sig væk fra hinanden i lang tid!

5 Jim Beaver In The Boys With Jensen Ackles

Jim Beaver elsker også at holde kontakten med sin overnaturlige familie. Hans rolle i showet, forældrenes Bobby Singer, blev introduceret i showets anden sæson. Selvom hans karakter døde i sæson 7, fik skuespilleren muligheden for at vende tilbage til showet som et spøgelse, gennem flashbacks og endda som en alternativ univers-version af Bobby Singer. Nu spiller Beaver en lille rolle på The Boys med samme karakternavn. Nikket til Supernatural stammer fra skaberen af The Boys, Eric Kripke, som også skabte Supernatural.

4 Alexander Calvert slutter sig til HBO's Dead Boy-detektiv

Alexander Calvert var en sen tilføjelse til castet i Supernatural. Han kom med i showet i slutningen af sæson 12 og spillede Jack, søn af Lucifer. Enhver, der kender Supernatural, ved, at rollebesætningen har det meget sjovt på settet. Fans af showet var vant til at se Misha Collins blive narret i blooper-hjul, men med tilføjelsen af Calvert skiftede dynamikken til det nye barn på blokken.

Nu er Calvert indstillet til at blive en del af HBO's Dead Boy Detective. Han skal spille Thomas The Cat King. Den unge skuespiller har også en passion for fotografering, og fans kan se hans arbejde på hans Instagram.

3 Misha Collins skriver poesi

Misha Collins spillede englen Castiel, og han var en favorit blandt fans. Så meget, at da forfatterne af Supernatural havde til hensigt at dræbe Collins' karakter i begyndelsen af sæson 7, anmodede fans om at bringe englen tilbage. Collins vendte tilbage senere i sæson 7 og forblev med i programmet indtil dets afslutning.

Siden da har Collins taget en kort pause fra skuespil for at forfølge sin passion for poesi. I slutningen af 2021 udgav han en digtsamling med titlen "Some Things I Still Can't Tell You: Poems."

2 Jared Padalecki medvirker i Walker

Jared Padalecki hoppede fra et CW-show til et andet. Umiddelbart efter afslutningen af spillet Sam Winchester Supernatural annoncerede Padalecki, at han ville spille hovedrollen i netværkets Walker. Showet er en genstart af Walker, Texas Ranger, som havde Chuck Norris i hovedrollen. Padaleckis kone, Genevieve Padalecki, spiller hans kone i showet. Walker har været en succes for CW-netværket og fik tildelt et prequel-show. Walker: Independence udsendes til efteråret og har Katherine McNamara i hovedrollen som Abby Walker.

Selv om han var en afgørende del af Supernatural, er Padalecki ikke involveret i produktionen af The Winchesters og var ked af ikke at være blevet konsulteret.

1 Jensen Ackles producerer Winchesters og spiller i drengene

Jensen Ackles har haft meget travlt siden slutningen af hans 15-sæsonløb på Supernatural med Dean Winchester. Han og hans kone Danneel Ackles startede et produktionsselskab kaldet Chaos Machine Productions i 2020. De underskrev en aftale med Warner Bros. TV om at producere The Winchesters, en prequel-serie af Supernatural, som vil følge John og Mary Winchester, før deres sønner bliver født. Ackles fort alte Variety, at han ville gøre det på en måde, der skævvrider fortællingen, så vi rammer de waypoints, som vi etablerede på Supernatural, men få dig fra A til B, B til C, C til D på en måde, der er virkelig uventet..

Seere kan se Ackles nu i Amazon Primes hitshow, The Boys. Han er også indstillet på at blive en ordinær sæson i den kommende sæson af Big Sky.

Anbefalede: