Adam Sandler døde næsten, mens han filmede uncut Gems

Indholdsfortegnelse:

Adam Sandler døde næsten, mens han filmede uncut Gems
Adam Sandler døde næsten, mens han filmede uncut Gems
Anonim

Før han spillede hovedrollen i 2019's Uncut Gems, var Adam Sandlers karriere gået i stå efter en række "subparerede" komediefilm.

Takket være instruktørerne, Josh og Benny Safdie, fik den tidligere Saturday Night Live-stjerne en chance for at bevise sin rækkevidde som komisk skuespiller ved at spille en ludoman. Han satte endda sit liv på spil, mens han optog filmen.

Hvordan Adam Sandler blev castet i 'Uncut Gems'

Sandler t alte til Entertainment Weekly i maj 2020 og afslørede, at Safdie-brødrene kontaktede sin agent for rollen. "Åh mand, jeg nåede ikke at møde dem. Jeg vidste det ikke!" sagde den glade Gilmore-stjerne om castingprocessen."Men jeg gætter på, at de t alte med [min agent], og han mente nok ikke, at timingen var rigtig, jeg havde andre ting, der lavede mad. Men denne alder føles som om det giver mere mening." I december 2019 sagde Josh, at Sandler var deres førstevalg nogensinde til hovedrollen.

"Vi vidste, at vi havde brug for en karakter, som du elskede, som havde denne patriarkalske kvalitet, som var elskelig og kunne være funderet i absurde scenarier. Og lige fra begyndelsen vidste vi, at det var Adam Sandler," fort alte han. Vox. "I 2015 forsøgte vi at få ham." Sandler var dog i første omgang ikke tilgængelig til at lave filmen. Instruktørerne forsøgte derefter at caste andre komikere såsom den kontroversielle Sacha Baron Cohen og Jonah Hill, som blev udvalgt efter Martin Scorsese kom ombord som Uncut Gems' executive producer.

De gik dog kun "ned ad vejen" med Cohen i kort tid. Med hensyn til Hill sagde Josh, at det ikke lykkedes, fordi Wolf of Wall Street-stjernen blev "båret væk" med sine andre projekter dengang.

"Martin Scorsese blev involveret, hvilket virkelig løftede projektets profil. Jonah Hill ville arbejde sammen [med ham], og vi syntes, det ville være rigtig fedt at arbejde med vores samtidige," fort alte Josh, tilføjede, at de til sidst havde svært ved at arbejde med skuespilleren, fordi de "ikke kunne finde ud af en måde at "unge" karakteren ned", da Hill "lod sig rive med og blev revet med af sin egen film [midt 90'erne] og derefter den efterfølgende optagelser af Maniac."

Hvordan Adam Sandler næsten døde under optagelsen af 'Uncut Gems'

I det samme interview med EW sagde Josh, at Sandler ville fare vild i sin karakter under brutale kampscener, at det blev lidt skræmmende en eller to gange.

"Instruktøren sagde, at på trods af at skuespilleren tog "et bevidst valg" om ikke at bringe sin familie med på sættet, tog han karakteren med sig hjem med sine blå mærker. "Åh min gud, ja. Drengene gik ret godt imod mig - de slog mig, jeg vil sige måske 120 forskellige vinkler værd. Og ja, jeg havde nogle pletter på min krop," huskede Hotel Transylvania-stjernen. Josh sagde, at "han lignede bogstaveligt t alt en gepard, sorte pletter hele vejen op og ned af hans højre og venstre arme."

Filmskaberen tilføjede, at "der var en optagelse, da Sandler blev kv alt, og han prøvede at trykke ud, men den [anden] skuespiller troede, at han bare var Howard, så han blev kv alt hårdere, og Adam kunne ikke træk vejret."

EW spurgte derefter, om de "ikke havde et sikkert ord", hvortil Josh svarede: "Et sikkert ord? Han kunne ikke tale! [griner] Men han sagde aldrig noget, før efter vi havde klippet og derefter han var ligesom, 'tak'." Han syntes også, det var forbløffende, at da hans [Sandlers] kone Jackie så filmen, var hun sådan: 'Det var ikke dig, det var en helt anden person på skærmen.'"

Adam Sandler genforenes med Safdie Brothers

I april 2022 bekræftede Sandler over for EW, at han "skulle lave endnu en film med Safdie-brødrene." Han spildte ikke nogen detaljer, men han sagde, at det allerede er undervejs.

"De arbejder hårdt på det," sagde Wedding Singer-stjernen om instruktørerne. "Deres arbejdsmoral er bananer. De arbejder altid, skriver altid, tænker altid. Jeg ved ikke, hvad jeg kan fortælle dig, men det bliver meget spændende. Det er anderledes. Men jeg vil ikke have, at de nogensinde siger, 'Hvad fanden fort alte du ham det for?' Så jeg lader dem bare tale [om det]."

Meget har ændret sig i Sandlers karriere efter Uncut Gems. For nylig har han vundet mange roser for sin nye film, Hustle - som nu er tilgængelig på Netflix. Vulture's Bilge Ebiri kaldte det "Pure Adam Sandler Wish Fulfillment."

Forfatteren bemærkede, at i skuespillerens komiske roller, "imødekommer han altid autenticitet med ærlighed", men at "ægtheden og ærligheden endelig mødes i denne nye film", da han spiller Stanley Sugerman, en spejder for Philadelphia 76ers.

Anbefalede: