The Real Reason USA Network annulleret Queen Of The South

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason USA Network annulleret Queen Of The South
The Real Reason USA Network annulleret Queen Of The South
Anonim

På mange måder kan det være en meget bitter ting at være tv-forbruger. Når alt kommer til alt, har alle været igennem oplevelsen af at elske et show kun for at få det tilsyneladende aflyst ud af ingenting. Faktisk er der alt for mange eksempler på fantastiske shows, der blev aflyst efter en sæson sluttede på en cliffhanger, som seerne var desperate efter at se spille. For eksempel, da showet Alf blev aflyst, efterlod det seerne på en frygtelig tone, da det titulære rumvæsen lige var blevet fanget.

I 2021 følte fans af showet Queen of the South det velkendte stik ved at få et fantastisk show, de elskede, aflyst. I det mindste, når det kommer til Queen of the South, vidste fans på forhånd, at showet ikke ville vende tilbage, efter dets femte sæson sluttede. Alligevel var Queen of the Souths hengivne følgere stadig undrende over, at USA Network tog beslutningen om at aflyse deres elskede show.

Why Fans Loved Queen Of The South

Når de fleste mennesker sætter sig ned for at se et tv-program eller en film, leder de efter to ting frem for alt andet, karakterer, de kan identificere sig med, og fascinerende historielinjer. Med det i tankerne giver det perfekt mening, at Breaking Bad vandt så mange priser og anses for at være et af de bedste shows, der nogensinde er lavet. Når alt kommer til alt er seriens hovedrolle W alter White let at identificere sig med, når showet begynder, men hans historie tager nogle virkelig fantastiske drejninger, der fascinerede seerne.

Selv om det ville være en overdrivelse at påstå, at Queen of the South var et show på niveau med Breaking Bad, elskede folk begge shows af lignende årsager. Dronning af Syd fokuserede trods alt på en almindelig kvinde, der bygger et kriminelt imperium ved at sælge ulovlige stoffer.

Oven på Queen of the South, der fokuserede på en historie, der ville underholde stort set alle, havde showet noget vigtigere for sig, Alice Braga. En fantastisk talentfuld skuespiller, der endelig fik det søgelys, hun længe har fortjent takket være Queen of the Souths succes, hendes portrættering af Teresa Mendoza fængslede seerne. Det vil selvfølgelig ikke sige noget om alle de andre skuespillere, hvis fantastiske præstationer gjorde Queen of the South til et fængslende show at se.

Hvorfor Queen Of the South blev aflyst efter sin femte sæson

Den 8. marts 2021 offentliggjorde USA Network den overraskende meddelelse, at deres dramaserie Queen of the South skulle slutte inden for et par måneder. På tidspunktet for denne meddelelse var showets fans dybt skuffede, men de havde i det mindste noget at håbe på. Efter alt, siden Queen of the South blev aflyst forud for sin femte og sidste sæsons premiere, virkede det som om, der måtte have været en plan på plads for at afslutte showet på en tilfredsstillende måde.

Da det sidste afsnit af Queen of the South blev sendt den 9. juni 2021, kunne mange fans ikke fjerne følelsen af, at Queen of the South oprindeligt skulle fortsætte med en sjette sæson. Det viste sig, at Queen of the Souths showrunners bekræftede over for Deadline, at der faktisk var planer om en sjette sæson. Med det i tankerne stillede det et indlysende spørgsmål, hvorfor i alverden blev Queen of the South aflyst, da det blev det?

Ifølge en Slash Film-artikel, der så på Queen of the Souths aflysning, var der to grunde til, at showet sluttede efter sin femte sæson. For det første, ligesom de fleste shows, der bliver aflyst, er Queen of the Souths vurderinger faldet kraftigt gennem årene. Faktisk oplevede Queen of the Souths fjerde sæson et fald på tyve procent i seertal, og den femte sæson klarede sig endnu værre. Da Queen of the South blev aflyst, var den femte sæson naturligvis ikke engang begyndt at blive sendt endnu, så der var ingen måde at vide med sikkerhed om, hvordan den ville klare sig.

Selvfølgelig kan et markant fald i ratings være nok til, at ethvert show slutter, men det er vigtigt at bemærke, at Queen of the South stadig klarede sig bedre end andre USA Network-shows. Oven i købet var Queen of the South et så stort hit på Netflix, at mange mennesker googlede et meget afslørende spørgsmål. "Hvad skal jeg se på Netflix som Queen of the South?" Med det i tankerne giver det mening, at en anden faktor spillede ind i USA Networks beslutning om at annullere Queen of the South ifølge den førnævnte artikel.

“USA Network har kun en håndfuld aktive originale dramaer stadig på kanalens liste, hvor 'Queen of the South' møder samme skæbne som 'Dare Me', 'The Purge', 'Mr. Robot, ''Suits,' 'Pearson,' og 'Briarpatch.' USA Network ser ud til at være mere interesseret i at lave reality-tv og opfange serier uden for netværket af shows som Ryan Murphys '9-1-1' eller joint ventures med kanaler som Syfy med 'Chucky' og 'Resident Alien.'"

Da USA Network tilsyneladende har ændret sig dramatisk, er der næsten ingen chance for, at Queen of the South bliver et af de aflyste shows, der senere kom tilbage.

Anbefalede: