Tom Hiddleston bliver far

Indholdsfortegnelse:

Tom Hiddleston bliver far
Tom Hiddleston bliver far
Anonim

Tom Hiddleston og Zawe Ashton venter deres første barn sammen!

Mens hun gik på den røde løber til premieren på hendes nye film Mr. Malcom's List onsdag aften i New York, var Ashtons babybule på fuld visning. Skuespillerinden var klædt i en glitrende kjole med off-the-shoulder detaljer og en flydende kappe. En kilde har også bekræftet over for Page Six, at det forlovede par venter en baby.

Hvad Tom & Zawe har sagt om at stifte familie

Hiddleston og Ashtons forlovelse blev først bekræftet tidligere på måneden. I en tale til Los Angeles Times bekræftede Marvel-stjernen nyheden og tilføjede: "Jeg er meget glad." Det blev først rapporteret, at parret var forlovet, da de dukkede op til BAFTA Awards 2022 sammen, med Ashton iført en diamantring på sin venstre hånd.

Parret har været sammen i flere år. De blev først romantisk forbundet i 2019, selvom de først fik deres røde løber debut sidste år.

Ashton har været åben omkring sit ønske om at stifte familie. I 2019 afslørede hun over for Bustle, at det helt sikkert var hendes tanker at få en baby. "Jeg vil gerne have en baby. Jeg har aldrig sagt det før, men kvinder siger det aldrig," fort alte hun.

Hiddleston er kendt for at være privat omkring sit personlige liv. Han er blevet knyttet til en række berømte kvinder gennem årene. Han datede kortvarigt Taylor Swift i 2016 og var tidligere i forhold med kat Dennings og Susannah Felding.

Han har også været rygter om at have været involveret med Priyanka Chopra, Elizbeth Olsen og Jessica Chastain.

Kort efter nyheden om Hiddleston og Ashtons forlovelse, sagde en kilde, at parret er pladask for hinanden. "[De] er virkelig forbi bryllupsrejsefasen," fort alte insideren til Us Weekly, men tilføjede, at de er stærkere end nogensinde.

"[De søger] at bygge en langsigtet fremtid sammen," fortsatte de og tilføjede, "[De er] enormt ambitiøse, men de får stadig tid til at slappe af og slukke fra arbejdet så ofte de kan.”

Anbefalede: