Johnny Carson startede karrieren for alle disse enorme stjerner

Indholdsfortegnelse:

Johnny Carson startede karrieren for alle disse enorme stjerner
Johnny Carson startede karrieren for alle disse enorme stjerner
Anonim

I dag tiltrækker The Tonight Show primært gæster, der allerede er store stjerner, men i gamle dage, da det var vært af Johnny Carson, var det almindeligt, at spirende stjerner og ukendte fik deres tv-debut i programmet. Nøglen til et vellykket løb på The Tonight Show dengang var én regel: Få Johnny til at grine. Hvis du fik Johnny Carson til at grine, og hvis han inviterede dig over i sofaen, var du stort set garanteret at blive den næste store stjerne.

Den havde mange navne, "Call To The Couch", "The Carson Springboard" osv. Uanset hvad du kalder det, indrømmede mange stjerner, at de skylder deres berømmelse og formue til Johnny Carsons magiske touch. Her er blot nogle få af dem, og sjovt nok blev mange også værter for deres egne talkshows.

14 Andy Kaufman

Kaufman døde i 1980'erne, og alligevel er han stadig en af de mest legendariske komikere på grund af sine besynderlige ting og sine offentlige pranks. Efter Kaufman viste sine bizarre ting for verden og fik Johnnys velsignelse, fik han en rolle i den ikoniske sitcom Taxi, hvor han spillede sammen med to andre legendariske stjerner, Danny DeVito og Christopher Lloyd.

13 George Carlin

Carlin var allerede en beskeden succesrig tegneserie, da han lavede sit første sæt på The Tonight Show, men det var hans første optræden der, da han viste verden, at han havde taget springet fra at være en almindelig natklub tegneserie til et modkulturikon. Han ville bagefter gæstevært for Carson et par gange og blev til sidst den første vært for en anden NBC-institution, Saturday Night Live.

12 Louie Anderson

Anderson havde sin tv-debut på netværket i The Tonight Show i 1981. Efter at have imponeret Carson begyndte Anderson at nyde en vildt succesfuld stand-up karriere, der til sidst førte til, at han selv blev vært. Anderson var den oprindelige vært for genstarten af gameshowet Family Feud, en rolle nu besat af Steve Harvey.

11 Jim Carrey

Folk krediterer ofte Carreys tid på sketchshowet In Living Color som den officielle lancering af hans karriere, men de glemmer, at han fik det job på grund af hans succes som standup-komiker. Hans talent blev først bemærket på tv takket være Johnny Carsons show.

10 Bill Maher

Den kontroversielle politiske komiker var ikke altid superpolitisk i sine rutiner, selvom han altid havde en slags bidende social kommentar. Carson var traditionelt politisk neutral i sit show, men den nu åbenlyst politiske Maher imponerede værten og modtog den eftertragtede "Call To The Couch"."

9 Eddie Murphy

Murphy var faktisk en spirende stjerne på SNL på det tidspunkt, men få fans, der så ham på SNL, vidste, at han også var en fantastisk standup-tegneserie. Alt dette ændrede sig takket være Carson, og kort efter fik Murphy sin nu legendariske standup-special Raw, hvor han bar sit ikoniske røde læderdragt.

8 Ellen DeGeneres

DeGeneres imponerede Carson med sin selvødelæggende og tilsyneladende generte og akavede humor, og den humor fik DeGeneres til at få sin sitcom, hvor hun vakte stor opsigt, da hun brugte showet til at komme ud af skabet. DeGeneres var en af de første mennesker, der spillede en udadtil homoseksuel karakter på primetime tv. Selvom sitcom til sidst blev aflyst, gik DeGeneres snart videre til sit talkshow, hvor hun blev i næsten 20 år.

7 David Letterman

Før han var David Letterman, vært for sent på aftenen, var han David Letterman, standup-komikeren. Det var ikke længe efter at han gjorde indtryk på Carson, at Letterman fik sit første værtsjob som den oprindelige vært for Late Night, showet umiddelbart efter Carson, som senere blev udfyldt af Conan O'Brien.

6 Burt Reynolds

Da Carson gik på pension i 1991, var Reynolds en af de første til at takke Carson for hans karriere, ifølge Los Angeles Times. Efter at have optrådt i The Tonight Show for at promovere en af hans tidligste film, kom der tilbud på stjernen, og han blev hurtigt et sexsymbol på sin æra.

5 Joan Rivers

Rivers imponerede ikke kun Carson så meget, at han inviterede hende til sin sofa, men han inviterede hende også til gæstevært og var nok den hyppigste udfyldning for Carson, når han enten var syg eller utilgængelig.

4 Roseanne Barr

Barr sagde, at hendes karriere praktisk t alt ikke gik nogen vegne, før hun fik et sæt på The Tonight Show. Det var ikke længe efter, hun fik Carson til at grine hysterisk, at hun fik sin berømte sitcom Roseanne. Desværre ville Barr vanære hendes arv med racistiske tweets og krænkende behandling af hendes rollebesætning og besætningsmedlemmer, da Roseanne blev genstartet i 2019.

3 Jay Leno

Leno anede ikke, at da han skulle lave sit standup-sæt for Johnny Carson, at han en dag ville tage over for Carson et par år senere. Leno lavede en lille ændring som vært for showet, han flyttede det fra det berømte NYC-sæt til Los Angeles, hvor showet blev, indtil Jimmy Fallon blev vært.

2 Drew Carey

Carey er uden tvivl en af de mest succesrige komikere til at få det magiske Carson-touch. Kort efter sit set fik han sin uærbødige sitcom The Drew Carey Show, som blev lanceret af hans eget produktionsselskab, som også fortsatte med at bringe det britiske improshow Whose Line Is It Anyway til USA. Yngre fans kender for det meste bare Carey som den nuværende vært på The Price Is Right og glemmer, at han engang var standup-komiker.

1 Jerry Seinfeld

Men selvfølgelig ville ingen liste over Johnny Carsons karriereboost være komplet uden Jerry Seinfeld nævnt. Seinfeld var berømt nervøs før sit set, noget han senere ville kanalisere ind i en af plotlinjerne i hans berømte sitcom. Der er gået mere end 30 år siden hans Tonight Show-debut, og nu er komikeren næsten 1 milliard dollar værd.

Anbefalede: