Honey Boo Boo, 16, plettet iført diamant på sin ringfinger

Indholdsfortegnelse:

Honey Boo Boo, 16, plettet iført diamant på sin ringfinger
Honey Boo Boo, 16, plettet iført diamant på sin ringfinger
Anonim

Alana "Honey Boo Boo" Thompson er lige blevet offentligt med sin ældre kæreste, Dralin Carswell. Men realitystjernen udløste allerede forlovelsesrygter, da hun blev set iført en diamant på ringfingeren.

Alana og Dralin blev første gang offentligt forbundet i september sidste år. Parret skabte overskrifter for deres fireårige aldersforskel - mens Alana er 16 år gammel, er Dralin 20 år gammel og indskrevet på college. Men kilder hævdede, at parret var pladask for hinanden på trods af offentlig kritik.

"Dralin og Alana er knyttet til hoften og hænger ud sammen hele tiden," fort alte en kilde til The Sun. "Han var stille i starten, men han er som en af familien nu. Han er lige så sjov og skør som resten af dem."

Sandheden om Alanas diamantring

Men Alana udløste forlovelsesrygter tidligere på måneden, efter at hun blev set iført hvad der lignede en diamant på sin ringfinger. Dette førte hurtigt til online spekulationer om, hvorvidt hun og Dralin planlagde at binde knuden.

En repræsentant for Here Comes Honey Boo Boo-alunen har imidlertid sat rekorden i orden – det er ikke en egentlig forlovelsesring. Ifølge E! Nyheder, repræsentanten bekræftede, at det ikke er en forlovelsesring eller noget symbolsk, og tilføjede, at det "bare er en ring."

Alana er relativt privat omkring sit personlige liv, nu hvor hun ikke længere er på TLC. Den tidligere Toddlers & Tiaras-stjerne bor i øjeblikket sammen med sin ældre søster Lauryn "Pumpkin" Shannon, som tidligere på året blev tildelt forældremyndigheden over teenageren.

Mama June Shannon blev dømt til at betale sin ældste datter $800 om måneden i børnebidrag, indtil Alana fylder 18 år. Beslutningen kom efter Mama Junes årelange kamp med afhængighed og loven.

Selv om Alana ikke længere bor sammen med sin kontroversielle mor, har Mama June været højrøstet om sin datters forhold. "Du kan ikke trække dem ud af hinandens røvhul," sagde hun tidligere. "Hun bærer lange vipper. Hun har lange negle, og nu er hun i et interracial forhold," fortsatte Mama June. "Hun får meget had af det. Hun vælger bare, for at undgå negativiteten, ikke at lægge alt ud ligesom mig."

Ud over sin søster opdrager Lauryn, 22, 5 af sine egne børn, inklusive et sæt tvillinger, som hun bød velkommen tidligere på måneden.

Anbefalede: