Winona Ryder er ikke den eneste berømthed, der blev bustet for butikstyveri

Indholdsfortegnelse:

Winona Ryder er ikke den eneste berømthed, der blev bustet for butikstyveri
Winona Ryder er ikke den eneste berømthed, der blev bustet for butikstyveri
Anonim

Alle har set historier i nyhederne om stjerner, der stjæler ting. Nyheder om anholdte berømtheder går altid vir alt, men tabloider kan ikke få nok af rige mennesker, der bliver bustet, især når de bliver bustet og stjæler ting, de nemt har råd til.

Winona Ryder havde et berygtet indgreb med loven i 2001, da hun stjal tusindvis af dollars af varer fra Saks Fifth Avenue, hvilket resulterede i en lang og langtrukken retssag, der endte med, at hun med nød og næppe undgik fængselsstraffe. Men uanset om det er forårsaget af psykisk sygdom eller bare almindelig grådighed, er fru Ryder ikke den eneste stjerne, der bliver fanget på sikkerhedskameraet, når hun har ting i lommerne.

10 Winona Ryder

Lad os starte listen med de mest berømte sager om butikstyveri af kendte, Winona Ryders. Ryder blev fanget i 2001 på kamera, hvor han stjal genstande til en værdi af næsten $6000 fra Saks. Hun blev omgående anholdt og erklærede sig til sidst skyldig, efter at der var indgået en aftale med anklagere. Sagen bremsede hendes karriere i flere år, men hun fik et stort comeback, da hun sluttede sig til Stranger Things rollebesætning, og hun har holdt hænderne for sig selv lige siden.

9 Lindsay Lohan

Lohan gik ligesom mange tidligere barnestjerner ned ad en tragisk vej til selvdestruktion. Hun misbrugte stoffer og alkohol, er blevet anholdt ved flere lejligheder og kom ind i nogle større bilvrag, mens hun kørte påvirket. I 2011, mens hun allerede var på prøve for en D. U. I., blev hun taget i at forsøge at stjæle en halskæde på $2500. Hun afsonede flere dage i fængsel som sin straf.

8 Kim Richards

The Real Housewives of Beverly Hills-stjernen er ikke den eneste i RH-teamet, der bliver klemt af politiet. Flere af rollebesætningerne fra andre grene af serien er blevet samlet op for forbrydelser lige fra offentlig fuldskab til overfald. Men Richards, på trods af at være flere millioner værd, blev arresteret, da hun blev fanget med $600 stjålne varer fra et californisk mål. Hun måtte stille en kaution på $5.000. $5.000 for $600 varer? Det ville åbenbart have sparet hende tid og penge, hvis hun bare havde bet alt for tingene.

7 Tila Tequila

Yngre læsere har måske ingen idé om, hvem hun er, eller hvorfor hun er berømt, men tusindårige læsere ved præcis, hvem denne engang relevante internetstjerne var. Før der var Instagram og Facebook, var der MySpace, og Tila Tequila var hjemmesidens største stjerne. Hun fik endda sit eget reality-show ud af det, Shot of Love with Tila Tequila. I dag er hun næsten obskur, men hun fik en del tabloid opmærksomhed i 2010. I modsætning til nogle på denne liste, der stjal luksusvarer, som dyre smykker og tøj, blev Tila Tequila taget i at stjæle mad og tyggegummi fra en CVS.

6 Amanda Bynes

Amanda Bynes har været udsat for adskillige episoder med mental sundhed gennem årene, en af de værste var i 2014. Det år, mens hun led af sit sammenbrud, blev Bynes taget i at tage en hat på $200 fra en Barneys i New York City. Bynes fastholder, at hun ikke stjal hatten og havde til hensigt at betale for den, men glemte, at hun havde hatten på, da hun forlod butikken for at få sin pung ud af sin bil. Barneys købte ikke hendes historie og bandt hende fra deres butikker.

5 Kristin Cavallari

Mange af alumnerne fra The Hills er løbet ind i personlige problemer, f.eks. Heidi og Spencer, der hurtigt går i stykker. Cavallari havde nogle problemer i 2006, da hun blev taget i at stjæle tøj fra en Tawny K-butik i Orange County, Californien. Beløbet, varen var værd, var uoplyst, og hun blev anholdt sammen med tre venner, som også stjal fra butikken. Anklagerne mod Cavallari blev til sidst frafaldet.

4 Stephanie Pratt

Cavallari var ikke den eneste Hills-stjerne, der blev fanget med klæbrige fingre. Stephanie Pratt, mens hun var på ferie i Honolulu, stjal varer til en værdi af over $1000 fra en Neiman Marcus-butik. Da hun blev anholdt, blev hun også fundet at være i besiddelse af narkotika. Ironisk nok ville Pratt indtage en hård holdning mod plyndrere under George Floyd-oprøret i 2020. "Skyd plyndrerne," var hendes præcise ord, hvilket fik mange til at anklage realitystjernen for racisme og hykleri.

3 Caroline Giuliani

Man kunne tro, at det at være datter af en tidligere NYC-borgmester og anklager, der var berømt hård mod kriminalitet, ville indgyde respekt for loven. Det er dog ikke tilfældet i Giuliani-husstanden. Caroline Giuliani blev taget i at stjæle makeup-produkter fra Sephora i 2010. Ironisk nok, ti år senere, ville hendes far også være involveret i et tyveri. Giuliani har siden skændt sin arv, fordi han angiveligt er en af de personer, der forsøgte at hjælpe tidligere præsident Donald Trump med at stjæle valget i 2020, som Trump tabte til Joe Biden med mere end 7 millioner stemmer.

2 WWE-stjerne Emma

Denne WWE-diva stjal et iPad-etui til $20 fra en Wal-Mart i Connecticut. Hun tilbød ingen konkurrence og blev sluppet af med et slag på håndleddet, men WWE fyrede hende, da de fik nyheden om forbrydelsen. Opsigelsen var dog åbenbart for tidlig, og Emma fik sit job tilbage mindre end 3 timer senere.

1 Megan Fox

Fox undgik at blive fængslet, men hun tilstod sine tidligere forbrydelser, efter hun blev et kendt navn takket være Transformers-filmene. Megan Fox tilstod at have stjålet makeup, da hun var teenager, hun blev taget i at stjæle læbestift én gang og blev bandlyst fra butikken. Det er ikke den værste forbrydelse, man kan begå, og selv om det er forkert at stjæle, er det mere forståeligt, når en blandet teenager stjæler noget ud af et behov for at gøre oprør, end det er for en multimillionær-berømthed.

Anbefalede: