Sandheden om Cardi B's datter, Kulture Kiari Cephus og hendes utroligt forkælede liv

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Cardi B's datter, Kulture Kiari Cephus og hendes utroligt forkælede liv
Sandheden om Cardi B's datter, Kulture Kiari Cephus og hendes utroligt forkælede liv
Anonim

I årene siden Cardi B første gang blev en international superstjerne, har rapperen tilsyneladende haft stor glæde af at vise sine rigdomme frem hver gang. Når alt kommer til alt, vil enhver, der følger Cardi B på sociale medier, kunne attestere, at hun konsekvent poster billeder af de seneste omfattende køb, hun har foretaget, og de fantastiske steder, hun tager hen.

Ligesom sin kone Cardi B har Offset en veldokumenteret historie med at vise sin rigdom til masserne. Med alt dette i tankerne burde det ikke komme som en overraskelse for nogen, at siden Cardi B og Offset blev forældre, har de ikke sparet på udgifterne, når det kommer til deres ældste barn, en datter ved navn Kulture Kiari Cephus. Men når man ser på nogle eksempler på de mest utrolige ting, som parret har købt til Kulture, siden deres barn blev født, står det hurtigt klart, at Kulture er ekstremt forkælet.

8 Kulture Kiari Cephus' Incredible Crib

Nu hvor Kulture Kiari Cephus er ved at fylde fire, er der en god chance for, at hun vil vokse op til at huske nogle af de udførlige gaver, hun modtager fra dette tidspunkt. Men selv da Kulture var en baby, forkælede hendes forældre hende allerede, selvom der ikke er nogen chance for, at hun vil huske noget, hun fik på det tidspunkt. Kultures utrolige krybbe havde trods alt guldaccenter og en krone.

7 Kulture Kiari Cephus' Birkin-taske

Selvfølgelig elsker mange børn at lege udklædning, så det er ret typisk for børn at blive begavet med håndtasker fra deres forældre. Derfor virker det måske ikke bemærkelsesværdigt, at Kulture Kiari Cephus' forældre gav hende en pung. Men da Cardi B især har en utrolig dyr pungkollektion, burde det ikke overraske nogen, at enhver håndtaske, som Kulture ville få, skal være enestående. For eksempel er den lyserøde pung, som Offset gav til Kulture, en Birkin-taske til en værdi af 8.000 USD.

6 Kulture Kiari Cephus' første designerhalskæde

Da Cardi B og Offsets datter Kulture Kiari Cephus fyldte et år, valgte de verdensberømte rappere at give barnet et utroligt smykke i gave. De fik trods alt Elliot Eliantte til at designe en specialdesignet halskæde til Kulture, der indeholdt masser af ægte diamanter. Som et resultat af disse diamanter kostede halskæden efter sigende svimlende $100.000.

5 Kulture Kiari Cephus' omfattende 3. fødselsdagsfest

I denne tid er det nemmere end nogensinde for forældre at holde temafester for deres børn takket være online shopping og festbutikker. Men da Cardi B og Offset besluttede at holde en fest for deres datter Kulture Kiari Cephus med temaet den undervurderede Disney-film The Princess and the Frog, tog de tingene til ekstremer. Kulture blev trods alt transporteret i en hestevogn, hun red på en pony, der var iført enhjørning, hun bar diadem og meget mere.

4 Kulture Kiari Cephus' Bedazzled Bag

Hvis du scroller til det fjerde billede i ovenstående Instagram-opslag, vil du se Kulture Kiari Cephus holde en forblændet håndtaske med en regnbue på siden. Som denne artikel allerede har gjort det klart, har Cardi B og Offset foræret Kutlure flere punge, så du undrer dig måske over, hvad der gør denne speciel. Nå, ifølge rapporter er Hermès-håndtasken tilpasset, meget eftertragtet og koster $48.000.

3 Kulture Kiari Cephus' anden designerhalskæde

I juli 2021 endte Cardi B med at forsvare sig mod et ret intenst internettilbageslag på grund af gaven, hun fik til sin datter Kulture Kiari Cephus til sin tredje fødselsdag. Grunden til det er enkel, hun gav Kulture barnets anden diamant charme halskæde, der blev lavet af Elliot Eliantte. Ifølge rapporter kostede halskæden Cardi $150.000 denne gang.

2 Kulture Kiari Cephus’ designerur

Når de fleste børn fylder tre år, får deres forældre ting som tøj, bøger eller legetøj til dem. Men da Kulture Kiari Cephus fyldte tre år, gik hendes far Offset helt ud ved at skaffe sin datter et Richard Mille-ur, der angiveligt kostede 250.000 $. Selvom det tal er tankevækkende nok, er gaven skør af en anden grund. Hvilken mulig brug kan en tre-årig have til et dyrt designerur? Har Kulture møder, som hun ikke kan komme for sent til eller noget?

1 Kulture Kiari Cephus' Seven Purses

Da det først stod klart, at Cardi B brugte 48.000 dollars på at skaffe sin datter Kulture Kiari Cephus en forbløffet pung, virkede det bestemt usandsynligt, at det ville blive fortrudt. På trods af det gik Cardi B i april 2021 faktisk længere ved at skaffe Kulture syv forskellige punge, som hun gav barnet på én gang. Ikke overraskende var pungene alle designerstykker lavet af CoCo Chanel og Dior, hvilket betyder, at hver enkelt sandsynligvis koster en formue. Hvis Cardi B, der går på den slags shoppingtur for sin datter, ikke forkæler hende, så er der intet.

Anbefalede: