Her er hvad Disney har i vente til den nye 'Haunted Mansion'-film

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Disney har i vente til den nye 'Haunted Mansion'-film
Her er hvad Disney har i vente til den nye 'Haunted Mansion'-film
Anonim

Disney udgav en Haunted Mansion-film i 2003 med Eddie Murphy, Marsha Thomason, Jennifer Tilly og Terence Stamp i hovedrollerne til knap så gode anmeldelser fra både fans og kritikere. Et par år senere skulle Guillermo del Toro skabe en bedre, langt mørkere Haunted Mansion-film, som aldrig endte med at blive lavet. Nu er Disney tilbage med endnu en Haunted Mansion-film, der skal udgives i marts 2023.

Filmen fra 2003 blev bedømt som PG og var i høj grad en familievenlig film. Den kommende film har endnu ikke en vurdering, men fans håber bestemt på noget lidt mere voksenagtigt. Filmen skal være en gyserkomedie, så der vil være sjove øjeblikke, som i den originale film, men hvor begejstrede skal fans lige være over denne? Lad os tage et kig på, hvad vi ved om den kommende Haunted Mansion-film.

7 Den nye 'Haunted Mansion'-film bliver instrueret af Justin Simien

Den kommende film blev instrueret af Justin Simien, som er berømt for at instruere filmen Dear White People samt flere afsnit af tv-serien af samme navn. Han instruerede også filmen Bad Hair for Hulu i 2020. Ifølge Hollywood Reporter vil Disney "se til Simien for at opnå en fin balance mellem ægte forskrækkelser, sjov og passende for det brede Disney-publikum." Simien har postet et par billeder fra sættet af Haunted Mansion-filmen på sin Instagram-konto, inklusive et indlæg, der dokumenterer, hvornår de var færdige med at filme, som blev delt den 24. februar.

6 The New 'Haunted Mansion'-film med Rosario Dawson i hovedrollerne

Stjernen i filmen er Rosario Dawson, der spiller en enlig mor ved navn Gabbie. Resten af rollebesætningen rundes af Tiffany Haddish som synsk, Lakeith Stanfield som rejseleder, Owen Wilson som præst, Danny DeVito som professor i historie på universitetet og Chase Dillon som Gabbies søn. Der er mange store navne i denne film, hvilket er sjovt.

5 Hvor du har set skuespillerne før

Wilson er ikke fremmed for Disney, da han var stemmen til Lightning McQueen i Cars-filmene. Dawson er måske mest kendt for sin rolle som Mimi i 2005-filmversionen af hit-musicalen Rent. Haddish har lavet et væld af film, især Girls Trip og Night School. Stanfield har blandt mange andre været med i filmene Selma og Knives Out. Dillon spillede en ung Nat i filmen The Harder They Fall og havde også en rolle i tv-miniserien The Underground Railroad, hvor han spillede Homer. DeVitto har over hundrede skuespillerkreditter under sit navn, men de mest bemærkelsesværdige er Matilda og Throw Momma From The Train.

4 Det nye 'Haunted Mansion'-manuskript blev skrevet af Katie Dippold

Disney besluttede at skrotte Del Toros manuskript til den kommende Haunted Mansion-film, da det blev skrevet med en PG-13-bedømmelse i tankerne og blev anset for at være for skræmmende for familiepublikummet. De hentede Katie Dippold til at skrive et nyt manuskript, som er det, der gik i produktion. Dippold er mest berømt for at skrive Ghostbusters-filmen fra 2016, så hun er ikke fremmed for at skrive om lykkelige tilholdssteder. Hun var også forfatter om parker og rekreation i flere år. Hun er kendt for sin komedieskrivning, så fans kan forvente, at denne kommende Haunted Mansion-film bliver ret sjov.

3 Den nye 'Haunted Mansion'-film handler om en enlig mor

Filmen handler om en enlig mor spillet af Dawson og hendes 9-årige søn, som søger at starte et nyt liv og finde et underligt overkommeligt palæ i New Orleans at flytte ind i. Efter at have opdaget, at palæet er hjemsøgt, hyrer de en præst, som får hjælp fra en enke, der er blevet mislykket paranormal ekspert, en synsk fra det franske kvarter og en gammel historiker til at hjælpe med at uddrive palæet. Plottet lyder faktisk ret sjovt. Da Disney ønsker, at denne film skal være familievenlig, forventer vi ikke, at den er for skræmmende.

2 Den nye 'Haunted Mansion'-film udkommer i marts 2023

Overraskende nok bliver filmen ikke udgivet omkring Halloween. I stedet har Disney valgt en forårsudgivelse den 10. marts 2023. Disney annoncerede nyheden i februar 2022. Fans glæder sig bestemt til den længe ventede udgivelse, da annonceringen af projektet med del Toro vedhæftet kom i 2010 på San Diego Comic - Con. Fans har bogstaveligt t alt ventet over et årti på denne film, og mange er begyndt at tvivle på, at den nogensinde ville blive lavet. Det er desværre ikke den film, del Toro havde forestillet sig, men forhåbentlig er det noget, som Disney-fans i alle aldre kan nyde.

1 Den nye 'Haunted Mansion'-film er allerede blevet filmet

Optagelserne af The Haunted Mansion-filmen begyndte i oktober 2021 og løb indtil februar 2022. Optagelserne fandt sted både i New Orleans, Louisiana, hvor Disneylands Haunted Mansion ligger, og i Atlanta, Georgia. Filmen bliver produceret af Dan Lin og Jonathan Eirich, som også producerede Disneys live-action version af Aladdin. The Haunted Mansion i Disneyland har altid ligget på New Orleans Square, som blev bygget, fordi det var W alt Disneys kones yndlingsby.

Anbefalede: