Kanye Wests støtte til Trump har forringet hans ry i hiphop-samfundet

Indholdsfortegnelse:

Kanye Wests støtte til Trump har forringet hans ry i hiphop-samfundet
Kanye Wests støtte til Trump har forringet hans ry i hiphop-samfundet
Anonim

Kanye West og Donald Trump var et af de mest usandsynlige par, der nogensinde blev gode venner, men alligevel skete det, og som et resultat forårsagede det et medievanvid, hvor mange mennesker vendte sig mod Kanye West for hans venskab med Trump og hans fortsat støtte til præsidenten.

Mange mennesker blev chokerede, da Kanye afslørede sit venskab og sin støtte til Donald Trump og jævnligt ville blive set iført en af Donald Trumps varemærkebeskyttede 'Make America Great Again'-hatte ved forskellige lejligheder. Men mange mennesker tog stødt på dette og kom endda offentligt ud og anklagede Kanye West for hans valg om at komme tæt på præsidenten.

Historien bag Kanye Wests og Donald Trumps venskab

Først vil vi starte med at se tilbage på oprindelsen af Kanye West og Donald Trumps venskab og årsagerne til, at denne mærkelige kobling overhovedet opstod i første omgang.

Det hele startede, da Kanye mødtes med Donald Trump i Det Hvide Hus tilbage i 2018, Kanye havde tidligere vist støtte til Trump på sin Twitter, herunder at udgive et billede af ham selv iført den berømte MAGA-hat, og dette førte til sidst til den åbenhjertige rapper får et særligt møde med præsidenten.

Denne støtte fra Kanye på Twitter og det endelige møde faldt dog ikke godt på sociale medier, med mange stemmer, der opfordrede til, at Kanye blev forbudt med et hav af memes, der opfordrede til hans aflysning. På bagsiden var der også stor støtte til Kanye på grund af hans åbenhjertige synspunkter om, at præsidenten ville få ham en helt ny slags tilhængerskare.

West fortsatte med at støtte Donald Trump i årenes løb, og gik endda på en pro-Trump rant i 2018, da han var off-air på sin SNL-optræden. West udt alte:

"Hvis nogen inspirerer mig, og jeg forbinder mig med dem, behøver jeg ikke at tro på alle deres politikker."

Dette viser, at Kanye er meget dedikeret til sin overbevisning om Donald Trump og ikke er parat til at censurere sig selv for medierne. Hvilket har givet ham en masse ros for hans åbenhjertige holdninger fra politiske kommentatorer som Ben Shapiro. Det har dog samtidig fået Kanye West til at miste respekten i musikbranchen, hvilket kan have en stor effekt på rapperens fremtidige musikkarriere.

Hvordan dette har påvirket Kanyes omdømme i musikindustrien

Mange mennesker i musikindustrien har taget anstød af Kanyes urokkelige støtte til Trump, men især én person er kommet ud og offentligt t alt imod sin tidligere ven Kanye. Og det er ikke andet end John Legend.

John Legend og Kanye West plejede at være gode venner, men Wests fortsatte støtte til Trump synes offentligt at have forårsaget en splid mellem de to, der ser ud til at ødelægge deres venskab for altid. Selvom Legend hævder, at Wests synspunkter ikke er årsagen til, at de er faldet ud, virker det meget sandsynligt, at det faktisk var hans synspunkter, der har forårsaget det monumentale nedfald.

Legend har meldt ud, at Kanye har 'forrådt' ham for hans fortsatte støtte til Trump og hans loyalitet over for ham, og at han også har forrådt sine fans og hans arv på grund af dette.

John Legend fortsatte derefter med at advare Kanye West om hans støtte til Donald Trump i en række private beskeder, som Kanye West senere tog et screenshot og udgav på sin Twitter. John Legends besked lød:

"Hey, det er JL. Jeg håber, du vil genoverveje at bringe [sic] dig selv på linje med Trump. Du er alt for magtfuld og indflydelsesrig til at støtte, hvem han er, og hvad han står for. Som du ved, hvad du siger betyder virkelig noget for dine fans. De er loyale over for dig og respekterer din mening."

Legend fortsatte derefter med at sige:

"Så mange mennesker, der elsker dig, føler sig så forrådt lige nu, fordi de ved, hvilken skade Trumps politik forårsager, især for farvede mennesker. Lad ikke dette være en del af din arv. Du er den største kunstner af vores generation."

Meget stærke advarselsord fra Legend, men Kanye satte ikke ligefrem pris på de råd, John Legend havde givet ham, og havde sit eget varemærke Kanye-gendrivelse:

"Jeg elsker dig John, og jeg sætter pris på dine tanker," svarede Kanye:

"Du opdrager mine fans eller min arv er en taktik baseret på frygt, der bruges til at manipulere min frie tanke."

Et år efter at disse beskeder blev offentliggjort, har Kanye West og John Legend ikke forenet deres venskab sammen, og begge fortsætter med at gå hver til sit. Legend føler dog stadig, at hans beskeder til Kanye var korrekte, og at hvis han fortsætter med at støtte Donald Trump offentligt, vil han fremmedgøre sig over folk i branchen såvel som sin fanskare.

Anbefalede: