Beyoncé ankommer angiveligt til Italien til Kourtney Kardashians bryllup efter at have sprunget Kims over

Indholdsfortegnelse:

Beyoncé ankommer angiveligt til Italien til Kourtney Kardashians bryllup efter at have sprunget Kims over
Beyoncé ankommer angiveligt til Italien til Kourtney Kardashians bryllup efter at have sprunget Kims over
Anonim

Kunne Queen Bey virkelig deltage i en Kardashian-begivenhed?

Beyoncé er angiveligt blevet set i den samme italienske landsby som Kardashians

Ifølge Hello! er Beyoncé blevet set tjekke ind på et italiensk hotel i den samme landsby, hvor Travis Barker og Kourtney Kardashian efter sigende skulle blive hængt. Den 28-dobbelte Grammy-vindende sangerinde siges at blive, hvor adskillige andre figurer fra underholdningsindustrien opholder sig i forventning om bryllupsceremonien.

"Der var omkring 20 venner og familie til parret, der boede på hotellet, og de var alle meget venlige, stilfulde og begejstrede for brylluppet," fort alte en kilde til mediet. Kilden fortsatte med at udtrykke, at Portofinos beboere var glade for at have Kardashian-familien til at blive i deres by. "Byen gik amok, da Kardashians ankom – og de så alle utroligt ud på nært hold og så så glade ud over at være på sådan et smukt sted til brylluppet,"

Travis Barker og Kourtney Kardashian har angiveligt lejet et museum

Ifølge TMZ har Kourtney og Travis lejet et historisk husmuseum. Castello Brown ligger på en bakke over Portofino havn. Parret - som allerede er lovligt gift - har angiveligt lejet hele slottet ud, som blev bygget under romertiden som et militært forsvar.

Kim Kardashian og Kanye West knyttede knude i 2014

Hvis Beyoncé deltog i Kourtney Kardashian-bryllup, ville det være den første Kardashian-bryllup, hun nogensinde har været til.

I 2014 knyttede Kim Kardashian og Kanye West sig til en overdådig bryllupsceremoni i Fort di Belvedere i Firenze, Italien. Selvom mange af parrets berømte venner så dem udveksle løfter, var Wests bedste venner Beyoncé og Jay-Z der ikke.

Hvorfor deltog Beyoncé og Jay-Z ikke i Kanye West og Kim Kardashians bryllup

Rygterne svirrede om, at Bey og Jay ikke deltog i Kimyes bryllup, fordi de ikke kunne lide Kim Kardashian. Andre spekulerede i, at musikerne ikke ønskede at blive filmet til KarJenner-familiens reality-tv-show. Kardashian-klanens matriark - Kris Jenner - fort alte den australske radiostation KIIS 106.5 "[Jeg] gik bare ud fra, at de arbejdede."

Beyoncé ønskede Kim Kardashian og Kanye West godt på Instagram

Beyoncé sendte sin støtte til det lykkelige par, efter at de sagde "I Do" ved at Instagram-billede et skud af Kimyes Vogue-optagelse med billedteksten "Wishing you a lifetime of unconditional love. Gud velsigne din smukke familie."

Mens han t alte med Charlamagne Tha God i maj 2018, fort alte Kanye West, at han var ked af, at Bey og Jay ikke deltog i hans bryllup.

“Jeg blev såret over, at de ikke kom til brylluppet. Jeg forstår, at de gennemgik nogle ting, men hvis det er familie, kommer du ikke til at gå glip af et bryllup. Jeg må sige min sandhed."

Anbefalede: