Kanye West hævder, at hans familie er i fare, når han ikke er hjemme i ny sang af Pusha T

Indholdsfortegnelse:

Kanye West hævder, at hans familie er i fare, når han ikke er hjemme i ny sang af Pusha T
Kanye West hævder, at hans familie er i fare, når han ikke er hjemme i ny sang af Pusha T
Anonim

Rapperen Kanye West er blevet meget publiceret af flere grunde, primært for sine følelser over for hans adskillelse fra Kim Kardashian og hendes forhold til Pete Davidson. Efter at have besluttet sig for at søge behandling har West holdt lav profil. Kunstneren Pusha T udgav dog sit album It's Almost Dry den 22. april, som West deltog i. West sørgede dog for, at hans tekster skilte sig ud og ville gå til hans familie.

West hævdede i de nye sange, at hans familie var i fare, når han ikke er hjemme, i sangen "Dreamin of the Past", rappende, "Født i krybben, søn af en fremmed… Når far ikke er hjemme, familien er i fare." Han rappede også teksten i sangen "Rock N Roll" og sagde: "Jeg er ikke kommet for at hente børnene for at slå et slag", tilsyneladende med henvisning til hans forældremyndighedsordning med Kardashian.

Kardashian ansøgte om skilsmisse i februar 2021 efter syv års ægteskab og blev erklæret lovligt single i marts 2022. De deler fire børn, døtrene North, 8, og Chicago, 4, og sønnerne Saint, 6, og Salme, 2.

Albummet blev indspillet i 2021, mens skilsmissesagerne begyndte

Efter at reality-tv-stjernen ansøgte om skilsmisse, blev det et af de mest omt alte emner i 2021. Kardashian var klar til at gå videre, mens West nægtede at lade ægteskabet være forbi. Han fortsatte med at plædere for forsoning både privat og gennem medierne. Da han begyndte at se andre mennesker, var det stadig tydeligt, at han ikke ønskede, at hans ægteskab skulle falde fra hinanden.

På denne udgivelse er det ukendt, hvornår Pusha T afsluttede sit album, og hvornår "Stronger" rapperen skrev sine tekster. It's Almost Dry blev annonceret i januar 2022, og kunstneren har holdt stille om indspilningsprocessen. Den har dog modtaget kritik fra kritikere.

Wests sociale medieadfærd er ikke gået ubemærket hen

Kort efter Kardashian og Davidson annoncerede deres forhold, begyndte West at lave adskillige opslag målrettet Davidson og hans venner på hans Instagram. Et af hans opslag var af et foto baseret på The Avengers, som viser Davidson, Kardashian, Billie Eilish, Taylor Swift og Kid Cudi. West og Kid Cudi har været gode venner, men på grund af sit venskab med Davidson har West gjort det klart, at han ikke længere kan lide Kid Cudi. Tilfældigt nok er begge rappere inkluderet i "Rock N Roll", hvortil Kid Cudi bekræftede, at det ville være deres sidste samarbejde.

Han har også udtrykt vrede over for situationen og har endda postet et billede af Norths rygsæk med tre stifter - en af en alien, en af Kardashians ansigt og en anden af Wests ansigt. Han skrev: "Dette var på min datters rygsæk, da jeg fik 'lov' til at se hende i sidste uge." Kardashian svarede på det nu slettede indlæg ved at sige: "Du var lige her i morges og hentede børnene i skole."

Det er uklart, hvor West er nu. Før han gik i behandling, fjernede han alle sine Instagram-opslag. Det er også uvist, om han vil blive set i den nuværende sæson eller sæson to af The Kardashians. Fra denne udgivelse har Kardashian ikke kommenteret de nye numre. It's Almost Dry er nu tilgængelig på Spotify og Apple Music.

Anbefalede: