Fans tror, at Willow Smith og Billie Eilish skændes efter dette skete

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, at Willow Smith og Billie Eilish skændes efter dette skete
Fans tror, at Willow Smith og Billie Eilish skændes efter dette skete
Anonim

Willow Smiths fjerde album, Lately I Feel Everything, har været hendes mest succesrige værk til dato, da det er blevet hendes første plade på hitlisten på Billboard's Hot 200 - som toppede som nr. 46 - og nr. 10 på listen. Top rockalbum.

Pop-punkstjernen har fået masser af anerkendelse fra sine musikalske jævnaldrende, såsom Avril Lavigne, Travis Barker, Tierra Whack og Camila Cabello, som alle har samarbejdet med den 21-årige i de seneste år, viser tydelige tegn på, at den californiske indfødte er godt på vej til at skabe et solidt fundament for sig selv i musikindustrien.

I slutningen af 2021 så det ud til, at alle stjernerne var på linje med Smith, som popsuperstjernen Billie Eilish bekræftede, ville slutte sig til hende som en af åbningsakterne på Happier Than Ever-turneen. Men i februar 2022 forbløffede datteren til Will og Jada Pinkett-Smith fans, da hun gik på sociale medier og sagde, at hun havde trukket sig fra koncerten på grund af produktionsproblemer.

Hun uddybede ikke sagen, men det blev temmelig tydeligt, at der kan have været noget drama mellem Smith og Eilish, da sidstnævnte senere fandt sig selv ikke fulgt af Time Machine-sangerinden, hvilket fik mange til at spekulere på, om to involverede sig i et skænderi, som senere fik Smith til at trække sig helt ud af turen. Her er lowdown…

Hvad sagde Willow om at stoppe med Billie Eilishs turné?

I begyndelsen af februar 2022 afslørede Smith den chokerende afsløring, at hun ikke ville slutte sig til Eilish på vejen til sin Happier Than Ever-turné, til stor forfærdelse hos fans.

Smith var booket som åbningsakten til den første del af koncerterne i Nordamerika, men på grund af formodede produktionsproblemer sagde Whip My Hair-hitmageren, at hun var tvunget til at trække sig tilbage fra datoerne og håbede at optræde for hendes fans senere på året.

På grund af produktionsbegrænsninger er jeg ikke i stand til at opføre det show, som jeg mener, at I alle fortjener," skrev hun i en officiel erklæring på sociale medier. "Hold dig i sikkerhed, jeg elsker jer alle, og vi ses snart!"

Hvad værre er, er, at meddelelsen kom få timer før, hun forventedes at gå på scenen ved Eilishs første show i Washington D. C., hvilket i sidste ende ville have forårsaget en hel fiasko for begivenhedsarrangørerne, som havde lidt eller ingen tid tilbage. i at finde en erstatning for Grammy-vinderen.

Smith havde oprindeligt sagt ja til at deltage i 11 shows på Happier Than Ever-turneen, inklusive back-to-back-koncerter i Madison Square Garden i New York City, men disse planer blev lagt i grus efter Red Table Talk paneldeltager trak sig ud i sidste øjeblik.

På tidspunktet for hendes annoncering var det også uklart, om Eilishs team forsøgte at finde ud af en måde, hvorpå Smith kunne deltage i turnéen igen ved at opfylde hendes krav med hensyn til produktion, men det virkede ret usandsynligt, da koncerterne gik videre, uden nogen opdatering om, hvorvidt Smith ville blive inviteret tilbage til de resterende datoer.

Willow Smith holdt op med at følge Billie Eilish på Instagram

Kort efter at have fort alt fans, at hun ikke ville optræde på Happier Than Ever-turneen, gik Smith videre og holdt op med at følge Eilish på Instagram, hvilket gjorde det temmelig tydeligt, at parret ikke ligefrem var på god fod.

Det er uklart, om Bad Guy-hitmageren kunne have været skyld i de produktionsproblemer, Smith stod over for med sit sæt, eller om der var opstået et skænderi mellem de to, og hun havde simpelthen brug for en undskyldning for at forklare fans, hvorfor hun ikke var slutter sig ikke længere til Eilish på vejen.

Det er overflødigt at sige, at fans ikke var tilfredse med Smiths beslutning i sidste øjeblik om at droppe turnéen helt, da mange tog til Twitter for at høre deres tanker om situationen.

twitter.com/Nat94583577Nat/status/1491216111559651330

"Jeg ved, hvad det overhovedet betyder, men det lyder som om, at hun siger "Der vil ikke være røg og lasere, så jeg kan ikke optræde," tweetede en bruger af sociale medier efter at have hørt om Smiths træk til at trække sig ud. fra turen.

En anden person gentog lignende ord, da de direkte tweetede Smith og skrev: "Girl you're a opener. alt hvad du behøver er et guitarlydsystem og en mikrofon tf."

Andre virkede rasende over flytningen og understregede, at de var utroligt skuffede, og forklarede, at deres tid, penge og kræfter for at se hende live nu var spildt.

"Jeg gik til et af de shows, hvor hun skulle optræde, Atlanta og jeg bor i Florida, så jeg kørte 10 timer bare for at se pil, kun for at høre fra publikum, at hun var blevet erstattet," fanen delte.

"Jeg var så skuffet og ked af, at du ikke engang forstår."

Smith eller Eilish har givet nogen yderligere forklaring vedrørende debaclet.

Anbefalede: