Her er hvordan Kanye West 'opdagede' Teyana Taylor

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Kanye West 'opdagede' Teyana Taylor
Her er hvordan Kanye West 'opdagede' Teyana Taylor
Anonim

Da Teyana Taylor medvirkede i musikvideoen til Fade, en sang af Kim Kardashians eks, Kanye West, som blev udgivet i 2016, steg hun til global superstjernestatus takket være hendes imponerende dansemoves. Siden da er Kanye West blevet krediteret for at have opdaget Teyana, en New York-født danser, sanger og sangskriver.

Teyana har også bevist sig selv som koreograf, instruktør, skuespillerinde og model. Det menes, at hun har oparbejdet en nettoværdi på $3 millioner.

Teyana har været aktiv i musikbranchen, siden hun var teenager, og har arbejdet på adskillige projekter, herunder tre egne albums. I 2020 annoncerede hun, at hun forlod musikken for altid efter at have følt sig "uhørt" og "uset" i branchen.

Mange fans var kede af at høre Teyanas meddelelse, men ingen kunne benægte, at hun havde arbejdet hårdt i sin tid i showbranchen. Teyana syntes endda at antyde, at hun havde en større hånd i sit indledende gennembrud, end det er almindeligt antaget - et øjeblik, der kom ned til mere end held.

Blev Teyana Taylor 'opdaget' af Kanye West?

Mens Teyana Taylors gennembrud utvivlsomt er knyttet til Kanye West, er det en misforståelse, at han spejdede hende ud af uklarhed. Faktisk var Teyana meget mere medvirkende til sin egen succes, end mange tror, og bør tilskrives sit eget gennembrud lige så meget som Kanye.

Tilbage i 2010 havde Teyana allerede skabt sig et navn i branchen. Hun havde koreograferet musikvideoer for Beyoncé, optrådt som danser i andre kunstneres musikvideoer og havde udgivet sin kommercielle singledebut Google Me.

Det år arbejdede Kanye West på sit femte studiealbum, My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Som modeguru kaldte han Teyana ind i studiet for at se på nogle af hendes modestykker, inden han afleverede sit album.

I studiet med Kanye nynnede Teyana målrettet med på numrene fra det album, Kanye spillede, fast besluttet på at vise ham, at hun kunne synge og var værdig til at medvirke på hans album.

Teyanas plan virkede, og Kanye fik hende til at sætte vokal på hans sange Dark Fantasy og Hell of a Life. Selvom Teyana ikke opnåede mainstream berømmelse med sin tilstedeværelse på pladen, dannede hun et arbejdsforhold med Kanye, som i sidste ende virkede til hendes fordel senere i hendes karriere.

I 2012 underskrev Teyana også en aftale med Kanyes label G. O. O. D. Musik.

Hvordan endte Teyana Taylor i Kanye Wests musikvideo?

Efter verdenspremieren på Fade-musikvideoen ved VMA'erne i 2016 havde Vogue et telefoninterview med Teyana Taylor for at spørge hende om hendes oplevelse med at spille med i videoen, og hvordan hun kom til at være med i den i første omgang.

Teyana forklarede, at hun og Kanye indspillede musik i to studier side om side og begyndte at chatte. På det tidspunkt havde de begge for nylig fået børn med deres partnere, Teyanas mand Iman Shumpert, og Kanyes daværende kone Kim Kardashian.

Kærligheden, der flød i rummet, kan have inspireret Kanye til at se Teyana på en kraftfuld måde og forestille sig, at hun var køretøjet i hans video.

"Vi er lige begyndt at snakke, og jeg tumlede og tumlede bare om Iman, og for ham var det et vildt øjeblik bare at se sådan kærlighed, at se, at man virkelig kan få det hele," huskede Teyana til Vogue.

“Selv med ham er hans forhold til Kim så narret. De har børn, de er gift, de har et venskab. Selv Kanye har fået børn har ændret ham meget. Han sagde: 'Dang, du synger. Din mand har lige vundet et mesterskab. Du har lige haft Junie," fortsatte Teyana og tilføjede, at samtalen "virkelig inspirerede ham til videoen."

“Bogstaveligt t alt da jeg forlod studiet og gik tilbage til mit optageværelse, [en hovedrepræsentant fra Kanyes G. O. O. D. Musik] kom hen til mig og sagde, at Kanye ville have mig til at danse til en af hans sange - til Fade. Jeg tænkte: 'Åh min gud, du lyver.'"

Hvorfor forlod Teyana musikken?

I 2020 chokerede Teyana fans ved at annoncere sin pensionering fra musikindustrien. Ifølge NY Daily News afgav Teyana en udtalelse om sin pensionering på Instagram efter at have åbnet op om manglende forfremmelse fra G. O. O. D. Musik og Def Jam.

"Jeg er nødt til at gøre det for mit mentale helbred. Jeg er nødt til at gøre det for mit følelsesmæssige helbred. Jeg er nødt til at gøre det for mine børn, så jeg kan holde mig i live for mine børn," sagde hun på den sociale medieplatform. "Indtil jeg er fri, indtil jeg kan få [mit label] til at frigive mig, ja, jeg vil gå på pension. Jeg vil ikke gøre det her mere."

Publikationen rapporterer, at Teyana i stedet fokuserer på sin familie og sin rolle som kreativ direktør for modefirmaet PrettyLittleThing.

Anbefalede: