Kanye West tilbringer kvalitetstid med sine børn på at følge dampende dates med Julia Fox

Indholdsfortegnelse:

Kanye West tilbringer kvalitetstid med sine børn på at følge dampende dates med Julia Fox
Kanye West tilbringer kvalitetstid med sine børn på at følge dampende dates med Julia Fox
Anonim

Kanye West har taget et pusterum fra at organisere dampende fotoshoots med den nye skønne Julia Fox, så han kan tilbringe noget kvalitetstid med sine børn. Ham og hans yngel – North, 8, Saint, 6, Chicago, 3, og Psalm, 2 – så ud, som om de skulle indlede en eftermiddag med brætspilssjov, da de blev ført ind i det eksklusive 'Soho Warehouse Hotel' ledsaget af en hjælper, der bærer spil såsom 'Connect 4' og 'Guess Who'.

Mens Kanye og ekskonen Kim Kardashians forældremyndighedsordninger ikke er blevet gjort tilgængelige for offentligheden, har Kim tidligere udt alt "Vi har et fantastisk medforældreforhold…"

Kim Kardashian har udt alt 'Kanye vil altid være familie'

“Jeg respekterer ham så meget, og du ved, det var først og fremmest min ven i lang tid, så jeg kan ikke se, at det forsvinder… Jeg vil for altid være Kanyes største fan. Han er far til mine børn, Kanye vil altid være familie."

Man kunne spekulere i, at Wests seneste romantiske interesse Julia Fox sandsynligvis savnede rapperen, mens han havde travlt med sine børn. Hun har ikke lagt skjul på sin forelskelse i Kanye, og hun har endda skrevet et sprudlende essay til Interview Magazine om deres amorøse møder, på trods af at parret kun har datet i mindre end fjorten dage.

Skuespillerinden røbede: "Jeg mødte Ye i Miami nytårsaften, og det var en øjeblikkelig forbindelse. Hans energi er så sjov at være i nærheden af. Han fik mig og mine venner til at grine, danse og smile hele natten. Vi besluttede at holde energien i gang og flyve tilbage til New York City for at se Slave Play."

Julia Fox afslørede, at Kanye instruerede hende i et fotoshoot, mens hun spiste på en restaurant

"Ye's fly landede klokken seks, og forestillingen var klokken syv, og han var der TIL TID. Jeg var imponeret. Efter stykket valgte vi at spise middag på Carbone, som er en af mine yndlingsrestauranter. Det er klart."

“På restauranten instruerede Ye en hel fotoshoot for mig, mens folk spiste! Hele restauranten elskede det og heppede på os, mens det foregik. Efter middagen havde Ye en overraskelse til mig. Jeg mener, jeg er stadig i chok. I havde en hel hotelsuite fuld af tøj."

"Det var enhver piges drøm, der gik i opfyldelse. Det føltes som et rigtigt Askepot-øjeblik. Jeg ved ikke, hvordan han gjorde det, eller hvordan han fik det hele til tiden. Men jeg var så overrasket. Som, hvem gør sådan noget på en anden date? Eller en hvilken som helst dato!"

“Alt hos os har været så organisk. Jeg ved ikke, hvor tingene er på vej hen, men hvis dette er nogen indikation af fremtiden, elsker jeg turen."

Anbefalede: