Kanye West holder overraskende nytårsaftenshow i samme by som Pete Davidson

Indholdsfortegnelse:

Kanye West holder overraskende nytårsaftenshow i samme by som Pete Davidson
Kanye West holder overraskende nytårsaftenshow i samme by som Pete Davidson
Anonim

Kanye West har løftet øjenbrynene efter et overraskelsesshow i Miami nytårsaften. Det var tilfældigvis i den samme by, hvor Kim Kardashians nye mand, Pete Davidson, var vært for en special med Miley Cyrus.

Rapperen, 44, lod sine næsten 10 millioner følgere vide om begivenheden gennem et salgsfremmende opslag på Instagram.

West afslørede, at New Year's Eve Black Party også ville byde på rapperen Future. Far-til-fire følger norm alt kun nogle få udvalgte personer. Men nu følger den Grammy-vindende kunstner over 7.000 konti - alle, der har et sort profilbillede.

Kim Kardashian chokerede fans, da hun søgte skilsmisse

Davidson begyndte for nylig at date Wests ekskone Kim Kardashian. Parret blev første gang set i hånden på Knott's Scary Farm i oktober. Kardashian holdt endda Davidson en fødselsdagsfest for hans 28. den 16. november. "Kim er så vild med ham. [Kim og Pete] er begge virkelig nuttede og kærlige med hinanden," fort alte en kilde til People, da en anden insider delte med Us Weekly, at par bliver "seriøse" med hinanden.

Kim Kardashian ansøgte om skilsmisse fra Kanye West i februar

Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North
Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North

På trods af rapporter, Kim ønskede at beholde "West" som en del af sit navn, fordi hun ønskede at beholde det samme efternavn som sine børn, vil Kardashian nu fuldt ud vende tilbage til det navn, der slyngede hende til superstjernestatus

Kanye West har offentligt bønfaldet Kim Kardashian tilbage

Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

Kardashian rebrander i øjeblikket sine virksomheder KKW Beauty og hendes KKW Fragrance.

Kanye bad Kim om at "løbe lige tilbage" til ham under en Free Larry Hoover-koncert i sidste måned - som hun deltog i.

Kanye, 44, optrådte sammen med den tidligere nemesis Drake, 35, ved den længe ventede koncert for Free Larry Hoover-bevægelsen på Los Angeles Memorial Coliseum.

Kanye sang: "Jeg har brug for, at du løber tilbage til mig. Mere specifikt, Kimberly." West, der deler fire børn med Kardashian - North, otte, Saint, fem, Chicago, tre og Psalm, to - deltog også i showet.

En fan hærgede Pete Davidson og Kim Kardashian

I sidste uge blev Kim Kardashian hærget af en vred fan, efter hun blev set på en date med komikeren Pete Davidson. Realitystjernen blev set i en biograf i Davidsons hjemlige bydel Staten Island. Hendes søster Kourtney Kardashians babyfar Scott Disick var også til stede.

Pete var iført en lysegrøn jakke med håret farvet blond og en rygsæk, mens Kim klædte sig afslappet i helt sort. De to blev derefter set grine og så ud til at nyde hinandens selskab, da de forlod teatret. Det var da en fan, der filmede dem på deres telefon, sagde: "Yo Kim, Kanye er meget bedre. Jeg vil ikke engang holde dig."

Anbefalede: