Kim Kardashian viser fantastiske julegaver 'Momager' Kris Jenner fik sine børn

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian viser fantastiske julegaver 'Momager' Kris Jenner fik sine børn
Kim Kardashian viser fantastiske julegaver 'Momager' Kris Jenner fik sine børn
Anonim

The Annual Jenner-Kardashian Christmas Ever-bash er muligvis blevet reduceret i år, da Kris Jenner besluttede sig for en mere beskeden affære, men i et Instagram-klip af datteren Kim Kardashian vi kan se, at 'Momager' stadig formåede at give nogle ekstravagante gaver.

Kris Jenner brugte over 100.000 USD på Moke-golfvogne til sine børn

"Åh min Gud, se på vores julegaver fra min mor og alle hendes børn," fossede SKIMS-guruen, da hun afslørede flåden af Moke-golfvogne, som den 66-årige matriark havde foræret sine børn. "Hvor fedt!"

Da Kim viste et glimt af den hvide golfvogn med et kranium malet på hætten, gættede hun på, at den ene var bestemt til Kourtney og Travis, "Det her må helt sikkert være Kourtney og Travis."

Hvad angår Kim og Khloe, fik de charmerende pink forlystelser, mens resten af Kardashian-Jenner-klanen var begavet med babyblå, gul og orange.

Selvom Kris blev efterladt på jagt efter backup-planer efter at have aflyst sit årlige juleaftensbal i år, ser det ud til, at hun stadig har mærket julestemningen. Den årlige fest samler Jenner- og Kardashian-klanerne til en ekstravagant aften, som mange berømtheder på A-listen har deltaget i.

En festlig Kris har nået ud til Caitlin Jenner og droppet en single med Kourtney Kardashian og Travis Barker

I sidste uge droppede realitystjernen en overraskende single med sin datter Kourtney og den snart svigersøn Travis Barker. "Momageren" viste sine sangevner på et nyt remix af den festlige klasse Jingle Bells lige i tide til ferien.

Morens berømte børn var ikke de eneste familiemedlemmer, hun delte gaver ud til, og selvom hun ikke gav sin eksmand Caitlyn Jenner en gadelovlig golfvogn på 20.000 USD, sendte hun en nyt sæt glasvarer på sin måde. Caitlyn takkede Kris for gaven på Instagram. Den tidligere olympier har været i bedring efter sin knæudskiftningsoperation i sit hjem i Malibu.

I mellemtiden har alle øjne været rettet mod Kim Kardashian for at se, om hun ville tilbringe ferien med sin fraseparerede mand, som hun har fire børn med, eller med sin nye skønne Pete Davidson. Kim og Pete har efter sigende været kærester i et par måneder nu, og selvom ingen af dem officielt har bekræftet deres forhold, ser de ud til at bruge meget tid sammen.

Der var ingen tegn på komikeren til den nedskalerede juleaftensfest, eller Kanye heller for den sags skyld. Rapporter hævder, at Davidson modtog en invitation til begivenheden, men var 'modvillig' til at holde jul med Kim på grund af Kanye West, som nu bor på den anden side af gaden.

Anbefalede: