Kristin Chenoweth spilder bønnerne om dobbeltdate med Ariana Grande

Indholdsfortegnelse:

Kristin Chenoweth spilder bønnerne om dobbeltdate med Ariana Grande
Kristin Chenoweth spilder bønnerne om dobbeltdate med Ariana Grande
Anonim

Den prisvindende skuespillerinde Kristin Chenoweth har afsløret, at hendes og poplegenden Ariana Grande er faste venner. Den 53-årige tilbød et indblik i duoens søde venskab på The Kelly Clarkson Show og afslørede, at de sammen med deres respektive partnere endda har nydt en række dobbeltdates sammen.

Chenoweth erklærede "Vi har haft nogle dates - vel ikke som et par, hvilket der ikke er noget g alt med - men med andre partnere, ja, vi har haft nogle dates," før han røbede, at hende og Grande kan lide at hold tingene afslappet og siger "Vi kan lide bowling, vi kan lide trøffelpizza fra Craig's her i L. A."

Parret mødtes, da Grande kun var 10 år gammel

Parret mødtes, da Ariana kun var 10 år gammel, og stødte ind i hinanden backstage på Broadway's Wicked, da Kristin spillede Glinda. I skæbnens drejning blev det for nylig annonceret, at Ariana vil påtage sig nøjagtig den samme rolle i en filmatisering af den højt elskede musical, hvor hun træder ind i Chenoweths glitrende sko.

Da Kristin skyndte sig at lykønske popprinsessen, hyldede hun parrets fælles fortid, og postede på Instagram det yndige fotografi taget ved deres første møde og et screenshot af et af Arianas gamle tweets - "Elskede at se Wicked igen…fantastisk produktion! Fik mig til igen at indse, hvor meget jeg gerne vil have 2 spil Glinda på et tidspunkt i mit liv! DreamRole."

Kristin Gushed Om Arianas nye rolle i 'Wicked' Feature-Adaptation

Underath Chenoweth fossede "Jeg er ikke sikker på, om jeg nogensinde har været så stolt. Fra den allerførste dag, jeg mødte dig (swipe for at se!!), var du bestemt til denne rolle. Tillykke @arianagrande! Den bedste Glinda du vil være med @cynthiaerivo ved din side. Jeg elsker dig!!"

I The Wicked-filmtilpasningen er Grande sat til at spille sammen med Cynthia Erivo, som skal betale Elphaba, og skuespillerinderne vil blive instrueret af Crazy Rich Asians-instruktøren Jon M. Chu. Optagelserne vil finde sted i Storbritannien og er angiveligt planlagt til at starte i sommeren 2022. Det er forudsagt, at filmen vil blive udgivet i 2023, men dette kan i sidste ende blive skubbet tilbage til 2024, hvis det kræves.

Begge stjerner delte deres begejstring for projektet på sociale medier. Cynthia afslørede et skud af en masse blomster med en dybtfølt note fra hendes medstjerne Grande vedhæftet, som sagde: 'Kære Cynthia, den beærede begynder ikke engang at dække det. Jeg kan ikke vente med at kramme dig. Vi ses i Oz. Al min kærlighed, Ari."

Anbefalede: