Fans tror, at Meghan Markle er gravid efter optræden til Global Citizen Event

Fans tror, at Meghan Markle er gravid efter optræden til Global Citizen Event
Fans tror, at Meghan Markle er gravid efter optræden til Global Citizen Event
Anonim

Meghan Markle optrådte på Global Citizen Live, og fans kan ikke lade være med at spekulere på, om hun er gravid.

The Global Citizen Live-koncert blev afholdt den 25. september i New York Citys Central Park. Under begivenheden gik prins Harry og Meghan Markle på scenen for at tale om Covid-19-vaccine-equity. Markle bar en hvid, udsmykket Valentino skiftekjole med sorte hæle. Og da ET Canada postede billeder af parret ved begivenheden, kunne fans ikke lade være med at spekulere på, om Markle var gravid igen.

gravid
gravid
gravid 3
gravid 3
gravid 2
gravid 2

Nogle Instagram-brugere svarede og sagde, at Markle lige har fået en baby for tre måneder siden og bare ikke er vendt tilbage til sin krop før graviditeten. Faktisk bød Markle og prins Harry deres andet barn, Lilibeth, velkommen i juni. Parret har også en søn ved navn Archie, som er to år gammel.

The Global Citizen-begivenhed er en af de største internationale velgørenhedsbegivenheder med shows rundt om i verden. Forestillinger blev afholdt i Los Angeles, Paris, Rio de Janeiro, Seoul, Sydney og Lagos. Arrangementet startede i Paris og bød på over 60 kunstnere verden over. Nogle af de optrædende ved begivenheden i New York omfattede Jennifer Lopez, Billie Eilish og Coldplay.

Dette års begivenhed fokuserede på vaccinelighed, fattigdom og klimaændringer. Prins Harry fort alte publikum: "Vi kæmper mere end virussen alene, dette er en kamp om misinformation, bureaukrati, mangel på gennemsigtighed og mangel på adgang, og frem for alt er dette en menneskerettighedskrise. Meghan sendte beskeden, at "hver enkelt person på denne planet har en grundlæggende ret til at få denne vaccine." Hun sagde, at det var "forkert, at så meget af vaccineforsyningen kun er gået til kun 10 velhavende nationer indtil videre og ikke alle andre", og at "mens du i dette land og mange andre kan gå næsten over alt og blive vaccineret, milliarder omkring den verden kan ikke."

Før deres optræden til Global Citizen Live-koncerten mødtes Meghan og Harry med Amina Mohammed, vicegeneralsekretær i FN. Mohammed tweetede et billede af sig selv med parret og nævnte nogle af de emner, de diskuterede.

Anbefalede: