Kendall Jenner blev ikke 'overrasket' af sin søster Kylie Jenners anden graviditet

Indholdsfortegnelse:

Kendall Jenner blev ikke 'overrasket' af sin søster Kylie Jenners anden graviditet
Kendall Jenner blev ikke 'overrasket' af sin søster Kylie Jenners anden graviditet
Anonim

Mens hun optrådte i The Tonight Show med Jimmy Fallon, diskuterede Kendall Jenner sit utrolige blik på MET Gala, hendes tequilamærke 818, og åbnede op om det øjeblik, hun fandt ud af, at hendes yngre søster var gravid igen.

I modsætning til deres mor Kris, der var ufatteligt overrasket, afslørede Kendall, at hun ikke var chokeret over Kylie Jenners meddelelse. Den 25-årige model forventede, at det snart ville ske en dag, og var begejstret over nyheden - men ikke så chokeret som resten af hendes familie.

Kendall 'følte', at det snart kunne ske

Kendall beskrev, hvordan hun fandt ud af Kylies graviditet med sin partner Travis Scott.

"[Kylie] ringede til mig, og jeg tog telefonen, og hun fik lige sit lille sonogram - et billede af sonogrammet," delte Kendall med værten Jimmy Fallon.

"Jeg tænkte: 'Oh my god'" sagde Kendall og så tilbage på hendes reaktion.

Modellen delte yderligere, at hun egentlig ikke var chokeret over den store afsløring. "Jeg var ikke rigtig chokeret, fordi jeg følte, at det snart kunne ske en dag, men jeg var spændt. Det er bare en velsignelse."

Kendall er begejstret over at være tante på 20 (og forhåbentlig tælle) og bekræftede også, at hendes ældre bror Burt Jenner venter et tredje barn med sin partner Valerie Pitalo. Bare i sidste måned brød Caitlyn Jenner nyheden om, at hendes "19. barnebarn" var på vej, og forvirrede fans om, hvilken hun henviste til.

Kendall spildte også på sine børnepasningsopgaver og beskrev sig selv som "den seje tante" og en "okay" babysitter.

"Jeg har altid ønsket at være den seje tante, og jeg gætter på, at jeg kunne lide dem alle sammen," sagde hun. "Jeg har mange af dem, men det er sjovt. Det er virkelig sjovt. Jeg prøver at være afslappet."

Kendall diskuterede også sin olympiske kæreste Devin Booker og sagde, at han delte et "fantastisk" forhold til Stormi, hendes søster Kylies datter. Den 3-årige bruger meget tid sammen med Booker og har også et stort "crush" på ham, hvilket gør Kendall jaloux nogle gange.

"Ham og Stormi har et fantastisk forhold," sagde Kendall om sin niece. "Hun er mest forelsket i ham, og jeg er jaloux nogle gange. Jeg siger: 'Stop - kan I lade være? '" jokede hun.

Anbefalede: