Brad Pitt blev bet alt $956 og en kop kaffe for denne hitfilm

Indholdsfortegnelse:

Brad Pitt blev bet alt $956 og en kop kaffe for denne hitfilm
Brad Pitt blev bet alt $956 og en kop kaffe for denne hitfilm
Anonim

I filmbranchens nuværende landskab er ægte filmstjerner, som mange af os voksede op med, ved at blive den gamle garde, mens en gruppe nyere kunstnere begynder at satse på toppen. På trods af dette holder mange af verdens største stjerner stadig fast på deres plads på toppen af Hollywood.

Brad Pitt har været en kæmpe stjerne siden 90'erne, og han har arbejdet med de bedste i branchen, inklusive Leonardo DiCaprio og Quentin Tarantino. Pitt har tjent millioner, og han har en stor løn for sit arbejde. Han har dog taget nogle lønnedgange, herunder betaling på mindre end 1.000 dollars og en kop kaffe for en film, der fortsatte med at indtjene over 780 millioner dollars.

Så, hvilken film var det? Lad os tage et kig og se.

Brad Pitt er en ægte A-listestjerne

Der er ikke for mange filmstjerner på planeten, der har opnået den samme type succes og rigdom, som Brad Pitt har under sin tid i Hollywood. Selvom han ikke var en øjeblikkelig stjerne dengang, fandt han til sidst den rigtige vej til at tage sig selv til toppen og forblive der.

Pitts cameo-optrædener i mindre film hjalp ham med at få erfaring, og selvom dette var fantastisk, gjorde det ikke noget for ham at blive en stjerne. Snart nok ville han dog begynde at få mere tid på skærmen, og da Thelma & Louise blev til et hit, var Pitt pludselig en varm handelsvare.

Fra det tidspunkt begyndte han at få større roller i film, der klarede sig godt i billetkontoret. Pitt blomstrede op til en stjerne i 90'erne, og i løbet af 2000'erne og fremefter fortsatte han med at levere fantastiske præstationer i film, som fans fortsat brummer om.

Denne form for succes førte til, at skuespilleren blev rig ud over sine vildeste drømme.

Han har lavet en formue

Efter at have været en massiv filmstjerne siden 90'erne, er Brad Pitt ikke fremmed for at tjene millioner af dollars for sit arbejde med film. Nej, Pitts hovedrolle i et projekt garanterer ikke, at det bliver et hit, men at have sit navn knyttet til noget tilføjer bestemt værdi og ægte interesse fra filmfans.

Pitt oplevede naturligvis sin løn stige, da hans tid på skærmen steg. Thelma & Louise er filmen, der hjalp med at sætte ham på kortet, men hans tid på skærmen var begrænset, og han tjente kun omkring $6.000 for sin præstation. Som tiden gik, ville Pitts løn stige med millioner af dollars, og da 90'erne nærmede sig sin ende, krævede han næsten 20 millioner dollars pr. film.

At være en stjerne betød også, at Pitt var i stand til at forhandle overskud til visse film, og det var med til at skaffe ham en formue. For eksempel var Pitt i stand til at lande omkring 30 millioner dollars takket være overskuddet fra Ocean's Eleven. Til sidst ville hans nettoværdi stige til en sund $300 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Selv om Pitt har været i stand til at opkræve en overpris siden 90'erne, tog han stort set intet for at optræde i et blockbuster-hit, der tjente over $780 millioner.

Han lavede stort set ingenting til 'Deadpool 2'

Så, hvad var filmen, der bet alte Brad Pitt et lille beløb for hans præstation?

Da de t alte med CinemaBlend, t alte Rhett Reese og Paul Wernick, som hjalp med at skrive filmen, om Pitts løn for Deadpool 2, som var chokerende lav.

Ifølge Reese: "Vi skød på omkring en halv time. Det var noget af en produktion. Det var som en fuld besætning i en halv time, og Brad indvilligede i at gøre det for skalaen, plus en kop kaffe. Og så var han virkelig specifik med hensyn til kaffen - sagde: 'Jeg vil have præcis denne kaffe fra Starbucks, og Ryan, jeg vil have, at du leverer den til mig.'"

"Og Ryan leverede det," bekræftede Wernick.

Reese afsluttede denne anekdote og sagde: "Vi fik kaffen, Ryan kom ind og gav ham den. Det var sjovt, fordi han på en måde glemte, at han bad om det. Det var virkelig sjovt. Og så vi skød den på omkring en halv time."

Det er forbløffende at tænke på, at Pitt, der har opnået top-dollar for sit arbejde på det store lærred, var villig til at blive bet alt for at optræde i Deadpool 2. Nå, vægt og en Starbucks-ordre, som skulle leveres af Ryan Reynolds personligt. Heldigvis var Reynolds nede, og fansene blev behandlet med en blink-og-du-miss-det-komo i filmen.

Anbefalede: