Fans reagerer på Kim Kardashians rolle i 'Paw Patrol', mens hun tager sine børn med til en privat screening

Fans reagerer på Kim Kardashians rolle i 'Paw Patrol', mens hun tager sine børn med til en privat screening
Fans reagerer på Kim Kardashians rolle i 'Paw Patrol', mens hun tager sine børn med til en privat screening
Anonim

Kim Kardashian er en "sej mor" - i hvert fald ifølge hendes otte, fem, tre og to-årige børn.

The Keeping Up With the Kardashians-stjernen var vært for en privat visning af Paw Patrol: The Movie i denne uge sammen med familie og venner, da hun fik sin stemmeskuespildebut som puddelen Dolores.

Hendes børn North, Saint, Chicago, Saint og Psalm måtte se mor tage det store lærred i det, der allerede er forudset til at blive en af sommerens største familiefilm.

På vej til fremvisningen tog Kardashian en video af sine børn på bagsædet af hende, mens hun spurgte: "Hvem er spændt på Paw Patrol?" KKW-stifterens børn svarede: "Mig!"

Alle gæster, der deltog i biografen, blev forkælet med et Paw Patrol actionfigursæt og et tøjdyr, som moren til fire afslørede i en række videoer på sin Instagram Story.

I et andet klip blev North set blive begavet med et tøjdyr af sin mors karakter fra filmen, hvilket fik den 40-årige til at sige: "Dolores er her!" før hun panorerer kameraet tilbage til sig selv.

Saint ses derefter løbe op til Kardashian og sige: "Mor, mor ved historien, jeg så lidt plys af dig."

Fans har været lige så begejstrede for at se Kardashian på det store lærred, hvor mange tager til Twitter for at dele deres forventning om at få billetter til at se filmen i biograferne.

En fan sagde endda, at de kun ville se filmen, fordi tv-stjernen var med.

Visningen blev overværet af en række venner og familiemedlemmer, inklusive Khloe, Kourtney og Rob Kardashian. Tristan Thompson var der også til den sjove lejlighed.

Før filmen startede, besluttede Skims-forretningskvinden at dele et par ord, da hun delte sin begejstring over at have haft muligheden for at arbejde på et af sine børns yndlingsprogrammer.

"Jeg vil byde alle velkommen her til Paw Patrol: The Movie. Jeg er så spændt på, at jeg får vist alle mine børn og alle deres fætre og alle mine venner og alle min første film! Denne er så fantastisk," sagde hun, mens hendes gæster jublede.

"Jeg gjorde dette for jer, fordi jeg ved, hvor meget I elsker Paw Patrol. Dolores i huset!"

Det er første gang, Kardashian kommer til at stemme for en tegneseriefigur på det store lærred, og hvis filmen klarer sig godt ved billetkontoret, er der ingen tvivl om, at hun vil blive hentet tilbage til en efterfølger.

Anbefalede: